Kun aikaa ei löydy tärkeälle harrastukselle

Moii! Hitsit kun oikein innostutti avata kone taas pitkästä aikaa ja päästä bloggailemaan! Tuntuu, että siitä on vähintään ikuisuus, kun oon viimeksi lukenut muiden blogeja saati kirjoittanut omaani. Pahoittelut siis, että kommentteihin vastaaminenkin on vähän venähtänyt ja osa on edelleen työnalla. Arki on pitänyt niin kiireisenä, että oon tainnut viimeksi viime viikonloppuna käynyt Fitfashionissa. Ei oo ehkä ennen tapahtunut. Ja tiiättekö mitä – tän olosuhteiden pakon kautta tulleen blogitauon myötä tajusin, että kirjoittaminen on mulle ihan oikeasti supertärkeä harrastus. Sillä on tarkoitus ja merkitys mulle. Bloggaaminen on nimittäin sellainen hetki päivästä, kun saan vaan istua alas miettimättä yhtään aikaa, paikkaa tai mitään velvollisuuksia. Kirjoittaessa tulee aina sellainen flow, ja jokainen, jonka sen on joskus kokenut, tietää, että se on tilana ihan huikea! Jopa koukuttava! Mä tykkään niin kovasti kirjoittaa, että mulle juurikin bloggailu tuo arkeen tällaisia rentoutumishetkiä. Ehkä siksi tää homma on jo useamman vuoden ajan pysynytkin niin kivana puuhailuna :)

maaliskuu10 (31)

Koko kulunut viikko on mennyt poikkeuksellisen aikataulutettuja päiviä elellessä. Viikko on ollut niin täyteen buukattu, että piti oikein kalenterista katsoa, koska sais aikaa ihan vain olemiselle – koska pääsisi kirjoittamaan ihan rauhassa siis. No, torstaina aikaisintaan. Arvaatteko, kuinka sykkeellä vetelin torstain treenin, kun tiesin, että sen jälkeen olis suunnittelematonta vapaa-aikaa ;)

Ja tosiaan, mikä mut on pitänyt niin kiireisenä, niin ihan vain arki. Mulla on tässä meneillään kaksi sellaista ekstrajuttua, joihin haluan nyt aikaani ja energiaani tavallista enemmän laittaa. Toivon, että mun panostukseni palkitaan kevään mittaan. Ja näiden lisäksi on tietysti työ, koira ja treenit hoidettavana. Tällä hetkellä treenit meneekin viimeistä volyymiviikkoa, ja ensi viikolla on taas aika kevennellä :) En oo oikein vieläkään osannut päättää, pidänkö enemmän voima- vai volyymiviikoista. Voimaviikoilla saa oikeesti testata henkistä ja fyysistä kanttia painojen kanssa, mutta volyymiviikolla tuntuu oikein tekemisen meininki, kun saa hikoilla ja tehdä kovalla sykkeellä koko treenisetin läpi. No, molempi parempi, eikä ainakaan ehdi kyllästyä, kun viikot vuorottelevat. Koitin olla taas vahva ja selättää räkkimaven, mutta viimeisimmän voimaviikon tulos oli 90kg  1 x 5 & 2 x 3. Tota mavea ei alunperin oikestaan edes ollut mun päivitetyissä ohjeissa, mutta jotenkin, kun oon nyt innostunut siitä, nii pitihän se anella takaisin kuvioihin samantien ;) Hommia on siis tehty koko hiljaiselon ajankin, ja vaikka treenit kulkee loistavasti, niin  siinä sivussa oon onnistunut pari hutiakin saamaan ruokavalion kanssa aikaiseksi. Mutta ei voi voittaa, jos ei välillä epäonnistu ;)

maaliskuu14 (14)

Tämä viikko tosiaan vedellään volyymia vielä. Kaksi treeniä viidestä on jäljellä, ja sitten koittaa ansaittu kevyt viikko. Mulla on muutes vielä vajaa kaksi viikkoa aikaa treenailla vanhalla kotisalillani, joten hoi kaikki treenikamut – ens viikolla kevyen viikon höntsyseuraa otetaa enemmän kun mielellään vastaan ;) Sen jälkeen saankin pärjätä itekseni uudella salillani. Vaikkakin täytyy kyllä sanoa, että oon viihtynyt siellä todella hyvin.

Ja koska pitkän tauon jälkeen kuuluu puhua tietysti säästä, niin jos joku teistä on mun tekstejäni lukenut syys- ja talvikuukausina, niin voitte uskoa, että just nyt oon niiin helpottunut ja onnellinen! Kevät on oikeesti alkanut tehdä tuloa, ja oon niin fiiliksissä, että selvisin tosta pitkästä ja pimeästä talvesta. On vaa niin siistiä, kun aurinko paistaa aamulla ennen töihin lähtöä ja sama jatkuu vielä iltapäivällä kotiin palatessa. Voi kulkee tennareissa puhdistetuilla kaduilla ja vetää katupölyä naamarii, niin että henkeen ottaa. Kuuluu vissii kevääseen ;) Ei vaan voi sanoin kuvailla, miten saan tosta valonmäärästä energiaa. Mikään ei vedä sille vertoja. Ihan laiffii!

maaliskuu19 (8)

Moni bloggaaja sanoo, että kirjoittaa vain itseään varten blogia. Ja osa taas sanoo, että vuorovaikutteisuus on se bloggaamisen kivoin juttu. Mä taidan allekirjoittaa molemmat. Tää hetki, kun sain vihdoin vain istua alas, ja kirjoittaa, mitä mieleen tulee, rentoutti mua ihan tosi paljon. Koska mulla on jo monta päivää ollut sellainen tunne, että haluan vaan kirjoittaa! Ja on tosi turhauttava fiilis, kun ei ihan oikeasti vain ehdi. Koska täytyy priorisoida, ja esimerkiksi uni ja työnteko on sellaisia juttuja, joista ei vaan voi joustaa. Huomasitte ehkä, että vaikka mua on jo monta päivää kutkuttanut päästä kirjoittamaan, niin ei mulla mitään maailmanluokan postausideaa ollut muhimassa – ei. Vaan ensisijaisesti halusin vaan hetken itselleni. Hetken rauhoittua ja olla vaan. Bloggaamisen kautta saan luotua itselleni sellaisen luvallisen ja mielekkään pysähtymisen kiireiseen arkeen, kun muuten tuntuu, että kotona istuskelu on vähän ajanhukkaa. Siinä mielessä teen tätä nimenomaan itseäni varten. Mutta toisaalta, olishan tää aika mälsää hommaa, jos kukaan ei koskaan kommentoisi mitään… Että en voi kyllä missään määrin sanoa, että bloggaaminen antaisi mulle näin paljon, ellei sen kautta tulisi käytyä keskusteluja ihmisten kanssa. Sen takia kehittelenkin kuulumiskirjoitusten välissä aihepostauksia, jotka toivoni mukaan herättävät mielipiteitä ja keskustelua :) Herkkuperseily taisi olla kansaa koskettava aihe, kun niin moni muukin myönsi olevansa sokerihiiri ja lihavamielinen :D haha. Koitetaanhan pysyy ruodussa nyt, kesää kohti!

Oon kyllä niin iloinen, että oon aikoinaan pystyttänyt tän blogin. Blogitaukoilun aikana ymmärsin taas, miten tärkeetä kirjoittaminen on mulle, ja kuinka paljon tästä bloggaamisesta saan :) Oon todella kiitollinen siitä, että just sä tulit tänään lukemaan mun tekstiä :) Koska ei olis blogia, jos ei olis lukijoita! Ei mulla ollu muuta kuin kuulumisia tällä kertaa. Jos viikonloppuna taas jotain muuta. Viikonloppuisin kun on yleensä kirjoitusinspiraation parasta aikaa ;) Mitä sulle kuuluu tähän päivään? Onko joku muu herännyt ihan uudelleen eloon tän kevään ja auringon myötä? ;) Olisko teillä heittää jotain kivoja aiheita, joita olis kiva pohtia ja joista voisin kirjoitella?

Nautikaahan perjantaista, se on viikonloppu ovella taas <3

 

Milla

5 vastausta artikkeliin “Kun aikaa ei löydy tärkeälle harrastukselle”

  1. Hoihoi, täällä odotellaan tietoja sun työvuoroista että pääsis iskeen treenit kalenteriin ;) Ihana Milla, ja Elmo <3

  2. Kiva että ehdit postaileen taas! En ookkaan aiemmin kommentoinut tänne, mutta oon nyt jonkin aikaa lukenut sun blogia ja selailu myös paljon sun vanhoja postauksia läpi. Oot vaan niin älyttömän inspiroiva tyyppi! Ja sun jumppapostaukset on ollu ihania lukea, mutta niin on kyl myös nää bodailujututki :) huvittaa ku aika samoihin aikoihin kun vaihdoit wolfille ni mä taas vaihdoin wolfilta gogolle koska kaipasin enemmän jumppaa :D ja oon ollu kyl enemmän ku tyytyväinen!

    • Kiva kun kommentoit nyt! Hauskaa aina välillä saada tämmösiä paljastuksia, et keitä siellä ruudun toisella puolella oikein on. Etenkin, jos sattuu olee ihmisiä Tampereelta tai jopa samalta salilta ;) Hauska sattuma, että mentiin sit just ristiin! Ilmeisestikin vaihto oli siis hyvä ratkaisu ja oot tykännyt GoGosta :) Millähän jumpilla mahdat käydä… Suosittelen niiiiin lämpimästä attackia ja jamia <3

    • Jep vaihto oli kyllä hyvä juttu, gogon jumppatarjonta sekottaa mun pään :D ihan lempparijumppa on ehdottomasti combat, mutta attackiakin on käyty kokeileen ja se oli hauskaa! Jamikin olis sie listalla, vaikka oon ehkä maailman huonoin tanssija, mutta kun näitä sun hehkutuspostauksia on siit lukenut niin pakkohan sitä on mennä testaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta