Tavoitepulla

Kuten oon aiemminkin maininnut täällä, mulla on meneillään vähän hektisempi aikakausi elämässäni. Ainakin aiempaan tavanomaiseen arkeeni verrattuna kovin kiireinen. Ohjelmistossa on ollut kolme sellaista uutta juttua, joihin oon halunnut aikaa ja energiaani laittaa. Sain eilen kuitenkin yhden näistä suoritettua , pois kalenterista tilaa viemästä. Hain nimittäin työpaikkaa. Vakituista sellaista. Ja tottakai halusin panostaa hakuun. Valmistautua henkisesti. Panostaa siihen, että olisin mahdollisimman hyvä minä. Ja mielestäni olinkin.

Ja mistä tuo tavoitepulla sitten tulee vai?

Oon aina sanonut, että sitten kun saan ensimmäisen vakituisen työpaikkani, syön palkinnoksi Kulmakonditoriossa maailman isoimman kanelipullan, ihan kokonaan ja yksin! En muista, koska sanoin tän jutun ensimmäisen kerran. Ehkä kolme vuotta sitten. Mutta nyt oon jo aika lähellä tavoitepullaani.Vakituisia työpaikkoja kun ei ole ihan joka viikko edes jaossa. Pidän peukkuja itselleni. Ja tiedätte sitten tekin, mistä on kyse, jos instagramissani syön huhtikuun aikana kanelipullaa ;) haha. Se on ansaittu pulla sitte!

IMG_20130901_152226

Eikö ruualla palkitseminen oo ihan normaalia. Vai onko se vaan lihavamielisten hommaa? Eikai. Kyllä juhlahetkiin täytyy voida liittää hyvä ruoka. Tai kanelipulla. Mä en oo viimeisen puolen vuoden aikana ihan kauheesti mitään herkkuja syönyt, sattuneesta syystä johtuen. Ja ehkä just siks toi pullan saaminen naamarin eteen tuntuis vieläkin hienommalta ;) Aika näyttää, ainakin oon yrittänyt parhaani. Pari jäljellä olevaa projektia onkin sellaisia, joiden onnistuminen selviää vasta kesällä. Mutta hyvää kannattaa odottaa, koska näistä kahdesta saan palkinnoksi jotain paljon huikeempaa ku pullan :D Eka tarvii kumminki tehdäkin jotain asioiden eteen. Mutta koska oon tämmönen höpöhöpötyyppinen ihminen, kuulette varmasti myöhemmin, kuinka mun lopulta käy ;)maaliskuu23 (8)

Miltä tavoitepulla kuulostaa sun korvaan? Eiks oo ihan normaalia tai jopa elämän hienoja puolia, kun voi palkita itsensä jollain hyvällä ruualla, juomalla tai herkulla, jos saavuttaa jonkin tavoittelemansa jutun? ;) Olisko se sullekin kanelipulla, vai joku muu?

Milla

6 vastausta artikkeliin “Tavoitepulla”

 1. Todellakin! :D
  hyvä palkinto.. ja Kulmiksen jättipullat on parhaimpia. (kuola valuu jo ajatuksesta)

  • haha, kiva ku sain kannustusta :’D oon jo niin lähellä tavoitepullaani että kyllä harmittaa jos nyt menee ohi!

 2. Tsemppistä työpaikan saantiin, toivottavastinähdään pullakuvia pian ;)

  • kiitos! mä todellakin toivon kaikki varpaat pystyssä ja peukut ristissä et sais julkisen pullakuvan huhtikuussa ;)

 3. Tavoitepulla kuulostaa erittäin hyvältä (täällä siis vissii yksi lihavamielinen kans ;) )! Peukut pystyssä täälläkin että se vakkaripaikka kolahtaa nopsaan sulle :) Mulle tuo Kulmakonditorion jättipulla ei sano mitään, joten kuvia kehiin sitten siitä nii nähään onko se oikeasti jätti :D

  • kiitti tsempeistä! :) todellakin kuulutan kuvien kera jos pulla tulee tavoitettua huhtikuussa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta