#wfcmyhomegym

Maaliskuu lähenee loppuaan ja sehän tarkoittaa vihdoinkin ihan konkreettisesti ja lopullisesti siirtymää uuteen kakkoskotiini. Kun viettää suuren osan vapaa-ajastaan kuntosalilla, siitä tulee väkisinkin vähän kuin kakkoskoti. Jollekin sunnuntaitreenaajalle ei oikeasti varmaan ole edes väliä, missä salilla käy. Kunhan on joku paikka, minne mennä vetämään treeniä sillon kun mieli tekee. Vaikka sitten sillon sunnuntaina. Mulle treenipaikan on kuitenkin täytettävä tietynlaisia kriteerejä. Aiemmin ykköskriteerinä oli laaja Les Mills -jumppatarjonta. Sen perusteella entinen kotisalini olikin ihan täydellinen. Kun aloin päästä punttien nostelun makuun, ei tämä sali enää ollutkaan niin hyvä kuin mitä voisi toivoa. Aloinkin tehdä jo vuodenvaihteessa ajatustyöskentelyä sen suhteen, josko uskaltaisin vaihtaa salia nykyisten motiivieni perässä muualle. Ja käytännössä oonkin talvisen pähkäilyn tuloksena jo vaihtanut paikkaa. Entisestä kotisalista ei ole ollut vain niin kovin helppoa päästä eroon, joten olen edelleenkin ollut jäsenenä myös siellä. Aina tämän kuun loppuun saakka. Tällä hetkellä olen tyytyväinen, että uskalsin vaihtaa salia. Huhtikuu tuo lopullisen muutoksen tullessaan.

Huomasitte ehkä tuossa sanan uskaltaa. Hitsi vie, kun jouduinkin tehdä paljon pähkäilyjä sen suhteen, vaihdanko salia vaiko en. Näin jälkikäteen ajateltuna ihan hassua. Koska tällä hetkellä tilanne on se, että oon ihan kuin kotonani uudella salillani. Aluksi vaan jännitti uudet tilat, uudet ihmiset ja uusi ilmapiiri. Ja tietysti se tosiasia, että oikeasti salinvaihdon myötä luovuin ainakin seuraavan vuoden ajaksi mulle ennen niin tärkeästä asiasta, jumpista. Mutta sitten kun vihdoin tein treeniin liittyviä päätöksiä, ja aloin täysiä panostaa pidemmällä tähtäimellä salihommiin, salinvaihdospäätöskin olikin yllättävän helppo. Hoksasin, että vaihdostakin enemmän mua taisi jännittää uudet treenisuunnitelmat. Salitreeniä koko seuraava vuosi! Vähän erilaista settiä kuin mitä oon viime vuosina tehnyt. Tavoitteita ja sitoutumista aiempaa enemmän.

maaliskuu29 (6)

Ja tällä uudella salillani kaikki vaan komppaa niin paljon paremmin kovan salitreenin puolesta. Siksi treenipäätöksen tehtyäni myös salinvaihdos ajankohtaiseksi. Oma kotisali on kuitenkin niin tärkeä asia, että jokainen, joka aktiivisesti treenaa, voi ehkä ymmärtää tän mun pähkäilyni ja arpomiseni eri vaihtoehtojen väliltä :D Vai? Kotisalin vaan tarvii olla sellainen, missä on hyvä olla. Kivat ja toimivat tilat, tarpeelliset välineet, hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininkiä. Pari salituttua, laajat aukioloajat ja ystävällinen henkilökunta sekä läheinen sijainti ovat kaikki tietysti plussaa.

Tällä hetkellä kaikki  edellä mainittu löytyy. Tästä on oikein hyvä lähteä kohti kevään treenejä ;)

On vain yksi asia, joka ei muutu, vaikka aikaa kuinka kuluisi…….. Mun treenikamut on edelleen GoGolla! Oonki jättänyt ahkerasti hyvästejä yhteistreeneille pitkin maaliskuuta. Ei vaan voi mitään, mutta kyllä mä tykkään noista treenitreffeistä aina vaan. Vaikka tehtäis ihan eri settejä salilla, niin on vaan innostavaa, kun joku viikonloppuaamuki on sovittuna kaverin kanssa treenit. Mennään ja tullaan yhtä matkaa ja treenin jälkeen tulee huollettua kroppaa ja mieltä kun monesti jäädään yhessä venytteleen ja juoruileen uusimpia kuulumisia ;) Ne jää nyt pois mun elämästä ainakin jollakin tasolla, mutta toivottavasti kamut kuitenkaan ei! On kyllä oikeesti niin helppoa pitää ystävyyssuhteita yllä, kun näkee aktiivisesti salilla ja vaihtaa siinä ohimennen kuulumiset. Ei tuu meinaa mun ainakaa lähettyä arkena kovin usein treffaa kavereita johonki muualle :D Kuka semmosta ehtii?!

maaliskuu10 (26)

maaliskuu29 (2)

maaliskuu10 (11)

No, joka tapauksessa. Heippa vaan GoGo! Kiitti ja heippa kaikki ihanat treenikamut!<3 Olis tehny mieli laittaa teistä kaikista kuva, kun mun blogikuvakansioni on täynnä niitä. Mut näihin nyt oli lupas jo myönnetty etukäteen nii tällä mennään. Yhteistreenejä tulee ikävä! Mutta siltikin, elämä on valintoja. Ja tästä eteenpäin: WFC – My Home Gym. Kattellaan, kuinka ja pitkään.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta