Väriestejuoksu 2015 – bileet keskellä päivää!

Nyt olis vuorossa mun tän vuoden ensimmäinen juoksutapahtumani: Väriestejuoksu 2015. Color Obstacle Run. Helsinki, Kaisaniemi. 25.4.2015. Kuvia ja fiiliksiä tapahtumasta. Mun näkökulmastani käsin, tiätty ;) Oon reissaillut tässä kevään aikana vähän joka viikonloppu johonkin suuntaan. Tällä kertaa vuorossa oli aamubussilla lähtö Helsinkiin, väriestejuoksuun. Sain osallistumisen tapahtumaan lahjaksi mun pikkusiskoltani jouluna. Tai oikeastaan meidän piti osallistua alunperin Tampereen Manic Runiin, mutta koska olin häissä silloin, niin saatiin siirtää osallistuminen johonkin toiseen saman tapahtumajärjestäjän tapahtumaan. Ja päätettiin osallistua nyt huhtikuussa tähän Helsingin Väriestejuoksuun. Jos ette instagramistani vielä bonganneet, niin aloittaisinko sanomalla, että oli todellakin hyvä valinta ;)

huhtikuu25 (2)

Saavuttiin tapahtuma-alueelle Helsingin kaisaniemeen puoli yhden jälkeen aamupäivällä. Haettiin ilmoittautumisesta tapahtumapakettimme, jotka sisälsivät t-paidan, väripussukan, rannekkeen sekä lipukkeen, jolla saimme vielä ylimääräiset väripussukat tapahtuma-alueella ;) Paketit noudettuamme vaihdoimme tietysti vaatteet. Siinä pihalla ilmoittautumisen edessä. Itse olin saapunut siis jo aikaisin aamulla Helsinkiin, joten missään urheiluvetimissä en ollut aamusta saakka. Onneksi olin tajunnut vaihtaa housut ja asettaa sykevyön jo Kampissa tsillaillessamme.  Ei tarvinnut ihan alasti siellä puistossa kikkailla. Kun outfit alkoi muistuttaa sitä mitä pitikin, astelimme alueelle sisään. Seuraavaksi piti päästä tietysti matkatavaroista eroon. Tavaroiden säilytys maksoi euron, ja toimi ainakin meidän kohdallamme loistavasti. Saimme tavarat lyhyellä jonotuksella säilöön, ja iltapäivällä pääsimme jonon ohi hakemaan niitä pois, jotta iltapäivän osallistujien tavarat mahtuisivat tilalle. Oma kokemukseni narikkapalvelusta oli siis hyvä. Tapahtumajärjestäjälle pisteet siitä, että narikan ruuhkauduttua ja täytyttyä, alettiin toista samanlaista rakennella sisäänkäynnin viereen. Narikkakäynnin jälkeen kävimme myös ostamassa Siskolle väriestejuoksulasit, vaikkakin lopulta hän otti mun festarilasini käyttöön ja juoksin itse präniköillä valkoisilla laseilla. Otimme juoksuun mukaan ohjeen mukaisesti käsikotelot, joissa säilytimme pankkikortit ja puhelimet.

Käytännön asioiden jälkeen sitten enemmän siitä tärkeimmästä, eli tapahtumatunnelmasta! Voin kertoa, että oli kyllä fiilis katossa koko ajan! Tapahtuma-alueella oli Fressin järjestämää alkujumppaa pitkin päivää. Lähdöt juoksuun olivat pienellä aikavälillä, joten tämän kannalta oli kiva, että ohjelmaa meni käytännössä koko ajan taustalla. Jo narikkajonossa olessamme teki mieli vaan jammailla, kun meininki siellä alkulämmittelypaikalla oli niin hyvä! Onneks päästiin pian narikasta pois, nii osallistuttiin sitten puolen tunnin ajan alkukemuihin. Voitte ehkä uskoa, että olin niiiiiin onnellinen, kun pääsin pitkästäpitkästä aikaa tanssimaan ja jumppaamaan? Ei edes tarvinnut olla mitään ihmeellistä, ja olin ihan yhtä onnellinen, kun jossain Bodyjam-tunnilla <3

huhtikuu25 (4)

Sykemittari näytti ekan puolen tunnin jumppailun jälkeen 192 sykettä, hihi. Otin todellakin ilon irti ;) Ja koska oltiin ihan ensimmäisessä lähdössä, oli jumpat lopeteltava ja siirryttävä starttialueelle. Kellään muulla ei vissiin ollu niin kiire, koska huomattiin yhtäkkiä, että oltiin ihan jonon kärjessä ekoina. Aika siistiä! Lähtölaskenta vaan alle ja menoks kohti viiden kilometrin mittaista väriestejuoksurataa! Käytännössä reitti oli about sama, kuin Tough Vikingissä. Kauniita maisemia saatiin kattella, ja ihan rauhaksiin hölkötellä menemään. Väriesteitä oli kymmenkunta, ja ne vaihtelivat erilaisten pomppulinnojen, liukumäkien ja väritelttojen välillä.  Oli siellä semmonen pallotelttakin, ja muutama kiipeily. Mutta todella helppoa edetä siis. Lähinnä vaan hauskaa. Väriesteteltat, joissa soi musiikki, oli mun lemppareita! Juteltiin ja fiilisteltiin pitkin matkaa, ja mentiin tosi köykäistä vauhia. Mulla oli matkassa siskon lisäksi myös kaveri, joka oli sattumalta tulossa samaan tapahtumaan ja samaan lähtöön ;) Siinä mentiin kolmisin ja ihasteltiin kevättä ja ihan täydellistä päivää, mikä tapahtumalle saatiin.

Ja mä nyt taas olin ihan täpinöissäni siinä matkalla, kun muistin, miten nää urhelutapahtumat vaan on mun juttuni! Mietin jo vakavasti, että haluan sittenkin osallistua niihin muutamiin perinteisiin juoksutapahtumiin kesän aikana, vaikken juoksua nykyään harrastakkaan lainkaan :D Höpinöitten ja innostelujen lomassa heitettiin pari kärrynpyörää ja naurettiin toisillemme, kun sisko ainaki näytti nii höhlältä, kun sillä oli kaikki  värit osuneet nimenomaan hiuksiin ja kasvoihin. hihi. Jossain kohti loppusuoralla mulle iski kauhee jano. Ja kun kuulin, että maalialueella soi Darudea, nii teki mieli otta loppukiri! En vaan malttanut enää olla siellä juoksuradalla, kun halusin jo maalintulobileisiin :D Aattelin, että jos niissä on yhtään samanlainen meininki, kun mitä oli lämmittelyissä, nii hitsi vie, tulee kivaa! Päästiin lopulta siis maaliin. Siellä saatiin mitalit kaulaan, karkkipussit matkaan ja väripommit loppubileitä varten ;) Loppubileet oliki ihan sairaan siistit!  Musiikki vaa soi täysillä ja sai tanssia, ja sit aina välillä heitettiin väripommeja ilmaan :D haha.

Mä nautin kyllä ihan tosi kovasti tästä tapahtumasta. Juoksurata oli ihan kiva esteineen, mutta kyllä kaikista parasta oli tää bilettäminen tuolla alueella! Mikä oikeesti vois olla parempaa, kun luvan kanssa tanssia ihan täysiä hyvää musiikkia, päiväsaikaan, ja rennoissa kuteissa? No, ehkä Bodyjam. Mutta koska sitä ei nyt oo, niin mä vaan nautin tästä niin kovasti. Saatan olla ihan höhlä. Jotenki on vaan niin helppoa päästää irti kaikesta kontrollista ja elää ja nauttia hetkestä. Siis nimenomaan silloin,  kun tekee sitä, mistä eniten tykkää. Ja mä kyllä tykkään urheilutapahtumista. Ja tanssista. ja musiikista. Ja juoksusta. Ja hassuttelusta. Ja kauniista kevätpäivistä. Ja tässä tapahtumassa yhdistyivät nämä kaikki! :)<3

huhtikuu25 (8) huhtikuu25 (9) huhtikuu25 (3)

huhtikuu25 (5)

Kotimatkalla pistin kaverille viestiä ihan innoissani, että todellaki mennään myös Tampereen väriestejuoksuun ;) Taisin jäädä koukkuun. hihi. Ei paha koukutus kyllä. Olitko sä paikalla Kaisaniemessä? Koitko tapahtuman samalla tavalla? Jos oot pähkäillyt, että osallistuisko sitä johonkin tulevaan väriestejuoksuun, niin todellakin suosittelen! Tapahtuman teemanahan on, että se voittaa, jolla on hauskinta. Eli ei tarvii osata juosta. tarvii vaan osata pitää hauskaa. Ja mä ainaki osasin tällä kertaa ;) Tossa siskon oikeella puolella pistelen tamppaillen, kun se kuvaili pitkin päivää. Hyvä työnjako ;)

Milla

6 vastausta artikkeliin “Väriestejuoksu 2015 – bileet keskellä päivää!”

  1. Olin myös eilen paikalla Kaisaniemessä ja aivan yhtä hyvät fiilikset jäi kuin sinulla! :) Tapahtumapaikan mahtava tunnelma ja musiikki jäi myös itselläni päällimmäisenä mieleen, tanssiminen on vaan niin kivaa!! Hihii, oon vieläkin ihan fiiliksissä tapahtumasta :D

    • Kiva kun jätit kommentin! Hyvät fiilikset jäi, todellakin! ;) Tarvii vissii olla vähä höhlä, että nauttii niin paljon bailaamisesta keskellä kirkasta päivää jossain puistossa :’D Mut onneks meit on paljo muitaki!

  2. Me ollaan menossa kaveriporukalla 2.5. Vaasan väriestejuoksuun :) Odotan innolla! Tykkään kyllä käydä tällasissa tapahtumissa. Nice Runissa oon ollu ja Extreme Runissa myös. tällaset on kivoja!

    • oi kiva! mäki ilmoittauduin jo tampereen samaiseen tapahtumaan :) jotenki niistä vaa saa niin paljon hyvää mieltä ja energiaa et pakko päästä! aloin myös tosissaa miettii tough vikingia taas :’D et pikkunen tapahtumakipinä syttyi todellakin!

  3. Saitko siis tavarasi säilöön johonkin lukolliseen hyvään säilöön, missä voi pitää arvokkaita tavaroita?

    • Ei ollu mikää luotettava lukollinen säilöä et otin pankkikortin ja puhelimen käsikoteloon mukaan ja narikkaan jätettyjen kamojen kaa toivoin vaa parasta ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta