Tekis mieli jumpata, juosta ja tanssia!

Vitsit mulle iski ihan hirvee innostus ton väriestejuoksun jälkeen tehdä kaikkea aerobista humppaa! Jumpata tai kirmailla ulkona. Tai ainaki päästä tanssimaan <3 Ja sain ihan hirveen motivaation ja halun osallistua juoksutapahtumiin myös tänä kesänä! Jollain tapaa siis muistin taas vahvemmin, miten hitsin kovasti tykkään myös juosta ja jumpata, ja kuten mainittu, väriestejuoksussa yhdistyivät nämä kumpikin ;) Ei ihme, että innostus lähti sieltä. Onneksi kävi sikäli tuuri, että just kun mun juoksu- ja jumppaikäväni alkoi nostaa päätään, starttasi treenien osalta kevyt viikko! Eli tällä viikolla pysytellään taas poissa punttien parista, ja tiedossa on höntsytreenejä valitsemallani tavalla. Sopii!

Aloitettiin heti tiistaina kaverin kanssa hölköttelemällä Arboretumia ympäri. Oli ihana huomata, että kevät on todellakin tullut, koska pystyi ihan vaan verkkatakissa ja juoksuhousuissa kirmaileen, eikä ollut lainkaan kylmä :) Muistan alkuvuodesta laskeskelleeni, että ei tarvita kuin neljä kevyttä viikkoa, ja ollaan jo vappuviikolla. Silloin oli pimeää ja kylmää ja ihan talvi. Ja nyt yhtäkkiä ollaankin jo täällä – pitkällä keväässä! Senkin takia ehkä myös juuri tämä nimenomainen kevyt viikko on todellakin tervetullut. Ihan kuin se olisi tiennyt saapua juuri täydelliseen aikaan, sopivan keväällä ja juuri kun motivaatio aerobista kohtaan on suurimmillaan ;)

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/52/2015/04/Huhtikuu29 1

Ja siitä jumppa- ja juoksuinnostuksesta. Ne, jotka mun blogiani ja treenailujani ovat pidempään seurailleet, tietävät, että mulle iskee joka kevät sama innostus :D Ja puhun nyt siis juoksusta. Se alkaa aina keväällä ja hiipuu sitten syksyä kohti pois. Olisi pitänyt muistaa. Mutta en muistanut. Niin en osannut myöskään varautua. Onneksi tässä on nyt viikko aikaa höntsäillä aerobista. On ainaki  kova motivaatio myös kevyen viikon treeneihin. haha ;) Ja kattellaan, mikä fiilis toukokuun puolella. Joutuuko alkaa pyytää lupaa tanssitreeneihin, vai miten mun oikein käy. Sen verran katsoin, että Wolfilla kyllä menee Sh’Bamia, että käytännössä se olis mun mahdollisuuteni jos jokin. Toisaalta tiedän jo nyt tätä kirjoittaessa, että en mä salitreenihommiani vaihtaisi pois. En, vaikka mulle maksettaisiin siitä. Mutta tiedän myös sen, että kun tekee mieli tanssimaan, niin onhan se nyt ihan sairaan hauskaa ja palkitsevaa ja ihanaa, kun sitä vihdoin pääsee tekemään! Jos tällä viikolla olisi mennyt tanssitunti sopivasti omiin aikatauluihini nähden, niin sen verran kova mun jumppahumppainnostukseni nyt on, että olisin kyllä käynyt yhden aerobisen tekemässä siellä ;) Mutta hitsi vie, vappuviikko ja kevätlukkari teki sen, että ainakaan nopeasti silmäiltynä ei osu onni kohdalle. Ehkä joku muu kerta ;)

Vois sitä kai huonompiaki pähkäilyjä olla, kun liian kova motivaatio liikkua? ;) Ja eikö kieltäytyminen ollu pahasta, ehkä voin sillä verukkeella ees välillä käydä tanssimassa ;) Tunnistatko sä keväisen juoksuinnostuksen, mikä tulee lämpenevien ilmojen ja kauniiden säiden myötä? Siihen ei kai auta muu kuin ryhtyä innostuksesta toimeen?

Milla

2 vastausta artikkeliin “Tekis mieli jumpata, juosta ja tanssia!”

  1. Sun blogia on kyllä niin kiva lukea, kun täältä tulee just sellaista hyvän mielen treenifiilistä, ihana energiapakkaus oot <3

    • Kiitos <3 Kiva kuulla, se olis yks tarkoituskin niin hyvä jos välittyy :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta