Set Yourself Free – hetkiä huhtikuulta

Huhtikuussa tapahtui. Itse asiassa niin paljon kaikkea, että teki ihan mieli koota muistoksi kuukauden kohokohtia!

Kulunut kuukausi alkoi sopivasti uudella treenikierrolla. Uusi viikko, uusi kuukausi ja uusi treenikierto. Vähän niinkuin aloittaisi puhtaalta päydältä. Vuorossa oli voimaviikko nro 1, ja olinpa buukannut heti alkuun jalkatreenit Killen kanssa ;) Näistä treeneistä mulle jäi käteen erityisesti uusi innostus ja motivaatio kyykätä! En nimittäin tiennyt ennen tätä hetkeä, että pystyn kyykkäämään sarjaa 70kg niskassa. Ja tän kokeiltuani mulle on tullut ihan uutta uskoa, että etenen myös kyykkyjeni kanssa pian räkkimaven tyyliin. Suhteellisen koukuttavaa puuhaa!

IMG_20150410_173637

Kuukauden ensimmäinen viikonloppu olikin heti ihastuttavan pitkä pääsiäinen! Pääsiäisenä toteutin kauan odottamaani teen-en-juuri-mitään- suunnitelmaa ;) Kun arki on hektistä, niin tällainen pidennetty viikonloppuvapaa oli aivan ihana stoppi keskelle kevättä! Treenasin vaan, söin hyvin ja nautin olostani.

IMG_20150408_121833

 Rentouttavan pääsiäisviikonlopun jälkeen veinkin Elmerin hoitoon, koska tiesin, että loppukuu menee reissatessa. Huhtikuun toisen viikonlopun vietin Porissa, jossa järjestimme ystävälleni yllätyssynttärit! Tulihan käytyä pitkästä aikaa ihan baarissa asti, ja samaan hengenvetoon todettua, että riitti taas hetkeksi aikaa :’D

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/52/2015/05/Toukokuu1 5

Huhtikuun kolmas viikonloppu toi mukanaan reissun Helsinkiin. Käytiin treenaa kovat olkapää-ojentaja -setit mun hyvän ystävän kanssa ja illaksi siirryttiin visiitille vanhalle kotipaikkakunnalleni, Mäntsälään :D Näin viikonlopun aikana monia vanhoja kavereitani, ja seura oli niin hauskaa, että reissusta kerättyä univelkaa kompsensoi kaikki se, mitä tuli naurettua vuorokauden aikana :D En voi liikaa hehkuttaa sitä, kuinka ihanaa on, kun on sellaisia ystäviä, joiden seurassa on vaan ihan hillittömän hauskaa. Siis ihan eri tavalla hauskaa, kun niiden ihmisten seurassa, keiden kanssa on vaan kivaa. En tiedä, onko kaikilla ihmisillä sellaisia hervottoman hauskoja ystäviä, mutta todellakin toivon näin ;) Tekee niin hyvää välillä tikahtua nauruun.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/52/2015/05/Toukokuu1 10

Huhtikuun neljäs viikonloppu meni väriestejuoksussa kirmaillessa ja tanssiessa! Hitsi vie, kun olikin hyvä tapahtuma ;) Siitä innostuneena ilmoittauduinkin jo kaverini kanssa Tampereen samaiseen tapahtumaan. Se tosin järjestetään vasta elokuussa. Huhtikuun viimeinen kokonainen viikko oli melko aktiivinen treeniviikko, koska tein viisi voluumitreeniä ja niiden lisäksi siis kikkailin siis tuolla tapahtumassa. Ainut lepopäivä osui taktikoidusti keskelle viikkoa, eli torstaihin.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/52/2015/05/Toukokuu1 9

Ja tämän käsilläolevan  viikon, eli toisin sanoen vappuviikon, teemana on höntsyily kevyen viikon merkeissä. Pari treeniä on takana ja pari vielä edessä. Pitkä vapaa viikonloppu toi mukanaan taas väljemmän treenikalenterin, mikä on huhtikuun reissailujen jälkeen taas kivaa vaihtelua :)

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/52/2015/05/IMG 20150419 103050

 Huipuimmat muistot tulee monesti koottua viikonloppuisin. Mulla ainakin asuu hyviä kavereita ympäri Suomen, joten senkin takia treffailu onnistuu vain silloin. Arjessa kikkailen pitkälti kaavalla koti-työ-sali välillä. Ja kaiken tämän ansiosta  koen tällä hetkellä eläväni just nyt sellaista arkea ja juhlaa, kuin mitä itse haluan. Oon itse tehnyt päivistäni ja viikoistani sellaisia. Niinku innostavia ja miellyttäviä. Valinnoiksi niitä kai kutsutaan. ”Doing what you like is Freedom. Liking what you do is Happiness.” Tiivistetysti ilmaistuna juuri se, mitä koitan tällä arkilähtöisellä kirjoitustavallani tuoda esiin.

Minkälainen huhtikuu sulla oli?

Tulevalle toukokuulle jatkan ehkä vieläkin paremmalla mielellä ;)  Mitään ihmeellistä ei oo tapahtumassa, mutta toukokuu on yleensä ollut heinäkuun lisäksi vuoden parhaita aikoja ;) Kattellaa, kuinka tänä vuonna käy! Set Yourself Free täysiä soimaan, nii tuntuu et maailma on mahdollisuuksia täynnä ;)

Milla

5 vastausta artikkeliin “Set Yourself Free – hetkiä huhtikuulta”

  1. Jes, vihdoin sain aikaisiksi kommentoida, että kiva blogi – postauksesi ovat ilahduttaneet päiviäni ihan Fitfashionin alkupäivistä saakka :-) Elämänmakuista ja aitoa höpöttelyä positiivisellä sävyllä on kiva aina kiva. Hauska ja tosi yllättävä fakta, että olet kotoisin Mäntsälästä, jossa siis itse asun tällä hetkellä. Jotenkin aina ilahduttaa ihan jo sekin, että joku tietää missä kyseinen pikkukunta sijaitsee :D

    • Aargh.. Puhelimella ja hitalla nettiyhteydellä kommentointi… *aina kiva tulla tutkailenaan.

    • Moikka, tosiaan, en ookkaan tainnut aiemmin mainita, mutta Mäntsälässä oon teinivuoteni viettänyt. Hyvinkäältähän oon ihan alunalkaen virallisesti kotoisin ;) Kiva kun käyt lueskelemassa mun blogia ja jätit nyt kommenttiakin ;) Mä kun nään lukijoista vain lukuja, mutten yhtää tiiä et keitä siellä toisellapuolen ruutua on! :)

  2. Sulla on ollut kivan oloinen huhtikuu :)
    Vai oot ollut Porissa, eipä ihme että yökerhoilusta sait tarpeeksesi :P

    • ainiii sähän tosiaan asut porissa! haha, joo ol tarpeeks kyllä tää yks kerta. Tiiä sit johtuko porista vai muuten vaa tosta baarimeiningistä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta