Flippauksen jälkeen kikkaillen kesäkuntoon

Nyt kuuluu hyvää. Musta tuntuu taas selväjärkiseltä. Niinku normaalita. En tiiä, mitä mä oikee flippasin, mutta pääasia, että pääsin siitä ohi ja yli ja ympäri. Alkanut toukokuu on ollut hyvä. Ja itseasiassa se paranee vaan koko ajan ;) Tiiättekö miks? Sain toukokuun ajaksi ihan uuden, erilaisen ruokavalion. Ja treenitkin muuttuivat siinä samalla. Kesä on tuloillaan, eletään vuoden parhaita kuukausia ja kaikki aurinko ja loma-aika on vielä edessäpäin!<3

toukokuu9 (18)

Mun yksi tavoite valmennuksen aikana on oppia syömään kunnolla. Ja oon tehnyt sitä nyt puoli vuotta jatkuvalla syötöllä (haha, oliko osuva ;)). Mun kroppa toimiikin sen ansioista koko ajan paremmin, oon alkanut esimerkiksi hikoilla ihan kunnolla salitreenissä! Ehkä muistatte, kun en aikoinaan edes hikoillut jumpalla :D Että aineenvaihdunta on ilmeisen hyvin hoksannut lähteä liikkeelle, kun ravintoa tulee säännöllisesti, eikä sitä tarvii säilöä. Tästä oon kyllä tosi iloinen! Yks päivä mulla tuli ihan onnenkyyneleet silmiin salilla, kun treenivihkoon muistiinpanoja merkatessa mun nenänpäästä tippui hikipisara siihen vihkon päälle :D haha. Vitsin höhlä mä.

Mutta tosiaan toukokuussa teen sitä, mitä en olisi uskonut alun perin tekeväni – kikkailen itseäni ’kesäkuntoon’.

Ja miksi lähteä muuttamaan toimivaa systeemiä edes pieneksi ajaksi, niin siitä yksinkertaisesta syystä, että mulla on tällä hetkellä tosi pöhöttynyt kroppa sitä kautta mun on epämukavaa olla kropassani. Huhtikuussa mulla nimittäin oli kokeilussa eräs lääke, joka ei sitten sopinutkaan mulle. Kokeilujakso ei vaikuttanut myönteisesti mun kroppajuttuihini. Ja just nyt mun oloni ei oo niin kesäkuntomainen, kun mitä toivoisin. Ja mitä tarkoitan kesäkunnolla, niin esimerkiksi sitä, että voin pukea treenivaatteet päälle tuntematta kamalaa itseinhoa :D Nyt kun toi kokeilu on förbii, kaiken mun flippailuítteni jälkeen päätettiin tällaisesta lyhyen ajanjakson slimmiytymisestä. Muutama viikko vähän erilaisella ruokavaliolla ja treenillä, niin saan varmasti takaisin myös ulkoisesti hetkeksi kadottamani oman freesin olotilani! Koska toukokuu on muutenkin mun kuukauteni, uskon että tääkin homma tulee toimimaan ;)

toukokuu9 (2)

Kaikki kuitenkin lähtee sisältä, ja musta on vaan niin helpottavaa, että tiiän taas, mitä oon tekemässä ja uskon myös siihen, että onnistun! Lähtökohtaisesti mä en välttämättä haluaisi edes olla se bloggari, joka kirjoittelee kesäkunnosta ja sen metsästyksestä. Koska oon jotenkin niin muuttunut ja muuttanut ajatusmaailmaani esimerkiksi vuodentakaisesta. Mutta sitten tapahtui tämä oma floppi flippaukseni, ja tässä ollaan. Sisäinen hyvinvointi on kaikista tärkein. Ja en vaan osaa sanoin kuvailla, kuinka helpottunut olo mulla on, kun tunnen taas eläväni omaa juttuani. Mutta toki haluan myös takaisin sen ulkoisen freesiyden, joka on nyt vähän kadoksissa. Ehkäpä voin vaikka toukokuun lopulla kirjoittaa enemmän tosta huhtikuun kokeilusta. Koska se on aika olennainen osa tätä juttua. Mut vielä en pysty. Pääasia, että asiaan on nyt reagoitu.

 Sain tosiaan tällä viikolla nämä toukokuun treeni- ja ruokaohjeet käsiini. Ja millä perusteella kestän itseltäni sen, että kirjoitan ja elän ’kesäkuntoprokkista’, niin tieto siitä, että kyseessä ei oo mikään oma säätö, vaan ihan ammattilaisen ohjeiden mukaan tekeminen. Ja kun ohjeita tehdessä on huomioitu oikeasti mut ihan kokonaisvaltaisesti. Kaikki huhtikuun sekoiluista tän hetken fiiliksiin :) Ja kyse on niin lyhyestä ajasta, muutamista viikoista, että kyse todellakin on vain freesiytymisestä ;)

Pistin muuten eilen facebookin kautta tällaisen päivityksen, ja ajattelin jakaa sen nyt täälläkin. On jotenkin niin vahva luotto taas omaan tekemiseen, että osallistuin yhteen skabaankin:

helmikuu1 (11)

”Mun usko omaan tekemiseeni on palannut taas moninkertaisena takaisin. Niin kovana, että osallistuinpa tossa extremporena kuvallani Killen uusimpaan kuvaskabaan. Eniten tykkäyksiä saanu kuva voittaa treenit killen kanssa. Siis ei pelkästään treeniä sen käskytettävänä, vaan vaan siis ihan sen KANSSA. Säännöt ei kieltänyt pieniä muikkeja osallistumasta, joten en voinu muutakaan ;) Ja olisha se ny ihan hullua jo ajatuksentasolla, saati käytännössä!

KLIKKAA TYKKÄÄMÄÄN

Että jotta noi perhanan bodarimiehet ei aina voittais kaikkii kivoi juttui, nii olisitko kiva ja kävisit tykkäämässä mun kuvastani, kiitos :)♥”

 Tsemppistä toukokuun treeneihin! Ihan meille kaikille.

Milla

2 vastausta artikkeliin “Flippauksen jälkeen kikkaillen kesäkuntoon”

    • kiitti! On ainaki alkanut hyvin. En tiiä miks, mutta toukokuu tuntuu aina olevan mulle hyvä kuukausi :D Kevät ja lähestyvä kesä ja aurinko ja pitenevät päivät ja kesäloma ja kaikki vielä edessä. Jotenkin niin hyvä fiilis, niin treeneissä kun muutenkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta