Toukokuun treenejä

Kirjoittelen täällä mun treeneistäni kaikenlaista fiilistelyä ja pohdintaa, mutta en oo tainnut hetkeen kirjoitella siitä, kuinka paljon tai millä jaolla mä nykyisin näitä treeniviikkoja elelen – mitä mä niinkuin ihan käytännössä treeniviikoillani teen…

toukokuu11 (13)

Tähän saakka oon  tehnyt voimaa ja voluumia vuoronperään ja välissä pitänyt kevyitä viikkoja. Viimeisin kevyt viikko oli hutikuun lopussa, ja toukokuun ensimmäinen viikko, eli viime viikko oli siis voimatreeniä. Mutta ennen kuin kerkisin viikkoa saattaa loppuun saakka, niin olikin jo tehty päätös, että jatkan kesäkuulle saakka pelkän voluumitreenin parissa. Toukokuun viimeisen voimaviikon treenit näyttivät tältä:

maanantai: selkä + takaolkapäät + vatsat

tiistai: lepo

keskiviikko:  jalat.

torstai: rinta + hauis

perjantai: lepo

lauantai: olkapäät+ojentajat+vatsat

sunnuntai: palautteleva lenkki maastossa

Maanantaina paukuttelin taas voimaviikon tyyliin uudet ennätykset räkkimavea: 90kg 1 x 10, 1x 8 & 1x 5.Toi kymppiki on jo aika paljon, että melkeinpä sais siirtyy seuraavalle tasolle kohta ;) On kyllä hauskaa, miten noi treenipainot vaa kasvaa voimaviikkojen mukana!! Keskiviikon treenit kävin tekee Killen kanssa, ja kuten aiemminkin mainittu, on toi jalkatreeni vaan sen verran kivaa ja kamalaa samaan aikaan, että pakko se oli tähän väliin ottaa ;) Vaihdoin siis torstain ja keskiviikon treenien paikkoja keskenään, koska mulla oli vaan niin kova motivaatio, että oli pakko päästä kärsimään jalkatreeniä. Sitä kun ei pysty ihan jokaisessa mielentilassa tekeen kunnolla. Ja täytyy nyt sanoa, että kyllä voi pelkkä hackin kelkkakin painaa muuten paljon!! :D

marraskuu24 (7)

Torstaina ja lauantaina kävi sikäli kivasti, että luulin meneväni ihan normaalisti ittekseni treenaamaan, mutta kummallakin kerralla mulla olikin tuttuja salilla samaan aikaan ;) Pikkuhiljaa nääkin hommat etenee… Ja sunnuntaina kävin sitte ihan vaan seuran vuoks tollasella tunnin palauttelevalla lenkillä maastossa. Koko viikkoon mahtui myös kaksi kokonaista lepopäivää. Tiivistetysti sanottuna, oikein tavallinen treeniviikko. Kivoja treenejä, onnistumisia, treenikavereita, pt-treeni, isompia treenipainoja ja sopivasti lepojakin ;)

Toukokuu toi tosiaan mukanaan nyt uudet, erilaiset kuviot muutamaksi viikoksi, ja kesäkuun puolella kattellaan taas, millä systeemillä jatketaan. Voimaviikot on nyt kesään saakka poissa kuvioista, ja saan vaan kouhottaa voluumitreenien parissa. Mulla on siis seuraavien viikkojen aikana viisi treeniä joka viikko. Oon startannut nyt myös uuden ruokavalioni kanssa. Just tällä hetkellä olo on ihan superhyvä! Kauhee motivaatioinnostus päällä! Ja hyvä mieli! Hyvä ruoka, parempi mieli. Vai uus puhelin, paras mieli? ;)<3 Kaiken kurjuuden keskellä mun puhelinkin tosiaan hajosi, mutta ensishokin jälkeen kävin ostaa uuden. Ja hitsi vie kun tekis koko ajan mieli päivittää instaa tai jotain, kun toi uus samsungi on niiin pähee ;)  Tai sit musta vaan tuntuu siltä, kun tavallisesti en todellakaan panosta mihkää tämmösii juttuihin. :D Jee, mulla on jotain uutta ja hienoa!

toukokuu11 (3)

Voluumitreenit on nyt siis startattu heti maanantain kunniaksi, ja tällä viikolla pääsee taas Fitfarmin pt-päiväänkin treenaamaan. Ens viikolle oon sit varannut Killen kaa treenit. Vähä tollasia luksushommia tähän toukokuulle et pysyy tekemisen meininki yllä ;) haha. Ei vaa. Kait se pysy taas ihan ittekseenkin. Tuntuu, että muistan taas kuka oon ja mitä teen ja ennen kaikkea uskon itseeni. Tätä fiilistä on vaikea sanoin kuvailla, mutta ehkä jos oot tuntenut sen joskus, niin tiiät, mitä tarkoitan ;)

Vähä semmonen voittamaton olo.

Milla

2 vastausta artikkeliin “Toukokuun treenejä”

  1. Siistii et oot taas löytänyt ittes ja uskot omaan tekemiseesi! Go Milla ;)

    • joo niin mustaki :D WÄH. Kai sitä täytyy mennä hukkaan, jotta voi löytää takasin? :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta