On niin kivaa olla just mä!

Itseriittoinen bloggaaja täällä hei! Eikuuu. Ei sentään. Oon vaan hyvällä tavalla saanut taas itsevarmuuteni ja luoton tekemiseeni takaisin, ja oikeesti on kivaa olla minä. Okei, kuulostaa vähän hassulta. Mutta kun tossa keväällä oli sellainen lyhyt ajanjakso, jolloin lähestulkoon kadotin oman juttuni, niin tuntuu vaan tosi hyvältä, että tietää ja tuntee taas aidosti, kuka on ja mitä on tekemässä.

toukokuu17 (16)

Oon ollu vasta ihan lyhyen pätkän tällä toukokuun dieettiruokavaliolla, ja musta tuntuu, että sekin on jo riittänyt palauttamaan mun normaalin olotilan kroppaan takaisin. Olin jotenkin kovin pöhöttynyt aiemmin, ja nyt tuntuu freesiltä taas. Samoin, mun pitkäaikainen antibioottihoitoni akneen alkaa purra, ja mun ihoni on omalla tasollani todella hyvässä kunnossa! Pieniä juttuja, myöskin hyvin pinnallisia, mutta lisää kovasti  itsevarmuutta, kun tällaiset ärsyttävät jutut on poissa pelistä. Mun on hyvä olla mun kropassani, ja tuntuu, että se näkyy taas ulospäinkin. Mahtavaa! ;)

toukokuu17 (4)

Treenipuolella tekeminen on ollut hyvää koko viikon. Maanantaina kävin tekemässä selkä-vatsa -treenin ja tiistaina rintaa. Kumpaakin voluumikouhotuksella ;) Keskiviikkona piti tehdä jalkoja, mutta olin aivan poikki työpäivän jälkeen, joten skippasin treenit seuraavalle päivälle. Ja oli kyllä hyvä ratkaisu! Helatorstain aamutreenit olikin sitten niin hikiset ja kovat, että vieläkin on kankut kipeenä, vaikka mennään jo sunnuntaissa :D Perjantaina mun oli tarkoitus tehdä hauis-ojentaja -treeni, mutta olin työpäivän jälkeen taas niin töttöröö, että menin suoraan päikkäreille ja sille tielle jäinkin, haha. Eli tuli lepoa siihen jalkapäivän kummallekin puolelle ;) Hyväähän se vaan tekee.

On kyllä tietynlainen taito sekin, että osaa skipata treenejä silloin kun on oikeasti väsynyt. Kuntosali on siinä mielessä kyllä hyvä harrastus, että se ei oo aikaan tai päivään sidottu samalla tavalla kuin jokin muu laji. Tavallisesti pidän kyllä hyvin treenisuunnitelmistani kiinni, mutta tällä viikolla jouduin tosiaan kahdesti vaihtamaan lennosta suunnitelmaa. En välttämättä aina ole osannut tällaistakaan tehdä. Joskus oli vaikeaa pitää lepopäivää. En tiennyt varmaksi, että olenko vain laiska vai kaipaako kroppa oikeasti lepoa. Ja toki esimerkiksi jumppaharrastus on siinä mielessä huono, että se on aikatauluihin tarkkaan sidottu. Jos lempparijumppa menee vain kahtena päivänä viikossa tiettyyn kellonaikaan, niin ei sitä ihan helpolla tuu kyllä skipattua. Ei todellakaan! Mutta no, tällä hetkellä ei oo onneks mun maailmaani se. Mä teen salia, ja oon iloinen siitä, että pystyn tekemään sitä rennosti kroppaa kuunnellen. Suunnitelmana oli tehdä viisi treeniä ja näin sunnuntaina voin todeta tehneeni ne. Ja lepoakin tuli otettua vähä enemmän kun yleensä. Kahdet päikkäritki nukkunu tällä viikolla :D

toukokuu17 (7)

Lauantaina oli taas Fitfarmin pt-päivä. Mun oli tarkotus siis tehdä perjantailta skipattu hauis-ojentaja -treeni siellä, mutta jako ei mennytkään ihan niin kuin suunnittelin. Vaihtoehtoina oli joko olkapää-ojentaja tai selkä-hauis. Mulla ei ollut vetoremmejä mukana, joten valitsin sitten ton ensinmainitun vaihtoehdon. Tehtiin alkulämpöjen jälkeen ihan tosi kova jättiläissarja, johon sisältyi sekä olkapäätä että ojentajaa. Mulle osui tosi hyvä treenikamu auttamaan mua, olisin halunnut vielä erikseen kehua ja kiittää häntä, mutta en enää löytänyt tätä tytstyä mistään. Tiiättekö, kun jotku osaa auttaa oikeella tavalla treenissä, ja toiset taas ei oo varmaan ikinä sitä tehny, niin ne ei sitä myöskään haltsaa. Ja mun parini oli selkeästi ennenkin tehny tätä! Oli hyvä setti ja nyt päivää myöhemmin mulla on olkapäät niin hapoilla, etten jaksanu ees kauppakassia kantaa yhtäsoittoa kaupasta kotiin :D

Viikko on ollut kaikinpuolin siis oikein onnistunut! Treenit kulkee, ruoka on hyvää ja mieli virkeä ;) Miten tätä nyt vois muuten paremin tiivistää, ku sanomalla, että on niin hitsin kivaa olla just mä :D haha. Koska siltä musta nyt vaan tuntuu. Ilman sen suurempaa itseriittoisuutta. Vai saako niin sanoa? ;)

 

Milla

10 vastausta artikkeliin “On niin kivaa olla just mä!”

  1. Saa sanoa oot tehny tosi kovaa duunia kroppasi eteen, joten saa olla myös ylpee siitä! Hieno muutos on muuten tosiaan tapahtunut lähtötilanteeseen verrattuna.

    • Kiitti! Jotenkin on niin eoäsuomalaista hehkuttaa omaa onnistumista tai hyvää oloa, niin joutuu aina vähän pyydellä anteeksi :D Mutta niin kauan kun on itsevarma muttei ylimielinen, niin kaikki varmasti hyvin ;)

  2. Oot kyllä ihanan positiivinen.:) Osaat olla tyytyväinen ittees ja kertoo sen ääneenki, vaikuttamatta kuitenkaan pätkääkään ylimieliseltä tai itseriittoselta. Mahtava asenne. :)

    • Rehellinen fiilisten kirjoittaminen tulee parhaiten läpi, hyvässä ja pahassa :) Kiitos!

  3. Saa sanoa!!! :) Sie oot kyllä niin upea nuori nainen. Olet kovan duunin tehnyt kroppasi eteen .. näytät tosi hyvältä ! :) Iha katteeks käy :D ja tunnut muutenki tosi fiksulta, on mukava lueskella siun blogia! <3

  4. hei sulla on toi volyymitreeni, nii miten se käytännössä onnistuu? tai ku en ihan ymmärrä että miten ne sarjat/toistot menee volyymitreenissä!

    • Teen siis lyhyempiä palautuksia verrattuna voimaviikoon ja pidempiä sarjoja. Ja koska sarjat on pidempiä, niin toki painotkin on pienempiä kuin voimaviikolla :-) Elii esim. jos voimaviikolla teen räkkimavee joku 6 toistoo nii voluumiviikolla teen jotai selkäliikettä about viistoista toistoa :) Auttoko yhtää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta