Lisäravinnekaappiin täytettä Fitnesstukusta

Tämä kirjoitus on toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa. Tiedoksi, sikälimikäli se vaikuttaa siihen, jatkatko lukemista eteenpäin ;) Ehkä luotat mun linjaani mainostamisen suhteen, ja saatat jatkaakin? No, joka tapauksessa mennään päivän aiheeseen: lisäravinteisiin. Muistatte ehkä keväällä kirjoittamani postauksen käyttämiini lisäravinteisiin liittyen? Moni saattoi yllättyä, kun kerroin, että käyttämäni lisäravinteet mahtuvat kaikki pieneen koriin, eikä päiväni täyty erilaisten jauheiden ja pillerien sekamelskasta ;) Stereotypisesti joku saattoi luulla, että kunnon bodylaiffi vaatii jäätävät määrät lisäravinteita. Toki näin voi ollakin, ainakin jonkun toisen kohdalla. Omalla kohdallani tilanne on edelleenkin sama. Käytän pääsääntöisesti vain treenaajan ravitsemusta tukevia vitamiineja sekä treenin ympärillä olevia treenijuomia, kuten latausjuomaa tai treeninaikaista juomaa sekä palkkaria.

Ja mistä hankkia hyvät lisäravinteet? Omalla kohdallani luottopaikkana toimii nykyisin Fitnesstukku. Joko netissä www.fitnesstukku.fi tai ihan tossa kulman takana Tampereen Hallituskadulla, lucky me ;) Ja vaikka lisäravinneputiikkeja on ihan Tampereellakin monia, ja Bodyactioniltakin saisin Fitfarmin kautta alennusta, valitsen nykyisin Fitnesstukun. Ja syy tähän on yksinkertaisesti se, että esimerkiksi palkkarikäyttöön soveltuvat isolaatit sekä välipalakäytössä olevat herat on heidän tuotteissaan makeutettu aspartaamilla. Monien muiden valmistajien tuotteet kun on makeutettu  mun akneihoni painajaisella, eli sukraloosilla. Nyt kun oon saanut antibiooteilla ihoni näin hyvään kuntoon, en halua riskeerata sitä, ja lähteä nyt kokeilemaan uudelleen yhteistyötä sukraloosin kanssa. Eli kun  tällä viikolla oli taas aika täyttää lisäravinnekaappia, turvauduin Fitnesstukkuun.

huhtikuu6 (5)

Tällä hetkellä käytän latausjuomaa ennen treeniä. Mutta vaihtoehtoisesti voisin käyttää, ja käytinkin valmennuksen ensimmäisen puolikkaan ajan treenijuomaa. Ja treenijuomista mun suosikkini on jo pitkään ollut Star Nutritionin Octane. Octane on siis treenien aikana nautittava suoritustehoa lisäävä aminohappopohjainen juoma. Ite oon aina vaan ostanut makuna tota green applea, enkä oo koskaan maistanut edes muita. Vaihtoehtoina on siis omenan lisäksi vesimelooni sekä sitruuna-lime. Mutta koska toi pönikkä on aika iso (750g), niin en oo uskaltanut ottaa riskiä ja ostaa isoa satsia jotain toista makua. Green apple maistuu varmasti hyvältä, niin oon aina valinnut sen ;) Ooksä kokeillut noita muita, uskaltaiskohan mä testata joku kerta? Tarttis ensin saada jonkinlainen mielipide ja mieluiten omalla kokemuksella ;) Just tällä hetkellä sukraloosimakeutukset on poissa kuvioista, mutta hinta-laatu -suhteeltaan Octane on sen verran hyvä, että huolimatta sukraloosista, voisin joku kerta taas kokeilla, josko pieni viikottainen määrä menis ilman iho-oireita.

Ja palkkaria mulla tosiaan kuluu aika paljon. Etenkin nyt, kun nyt on tää voluumitreenikuukausi meneillään, ja sitä kautta siis joka viikko ainakin viisi treeniä. Aiemmin oon käyttänyt palkkarina  Hera-80:stä, mutta valmennuksen myötä suositeltiin vaihtamaan isolaattiin. Uskon, että toi kasikymppinen on kuitenkin tyhjää parempi vaihtoehto, jos joku ihan perustreenaaja nyt miettii, et kumpaa ostaa. Kasikymppinen on myös halvempaa isolaattiin verrattuna :) Fitnesstukusta löytyy ihan miljoonasti erilaisia makuja, ja ite oon kokeillut läpi ainakin vaniljan, cookies & creamin, päärynä-vaniljan sekä toki ihan perus maustamattoman. Kaikki ihan tosi hyviä ja edelleen suosikkina välipalalla kulkee tota cookies & creamia ;) Nyt kun piti palkkaria kumminkin ostaa, niin pitäydyin tuossa keväällä herkuksi toteamassani suklaassa. Vieläkin ihmettelen, että miten tällainen suklaaholisti ei tajunnut aikaisemmin ostaa suklaapalkkaria?! Niin taivaallista, kun treenin päälle pääsee hörppimään tota. Vähän ku kaakaoo jois ;)

huhtikuu6 (15)

Jos sulla on tarvetta lisäravinteille, niin mulla olis pikkuinen vinkki. Tutustuin nimittäin sivustoon, jonka kautta voi löytää moniin eri verkkokauppoihin alekoodeja. Sivusto on siis nimeltään CupoNation ja se on nettishoppailussa säästämiseen keskittynyt sivusto. Sivustolta voi siis löytää jatkuvasti alennuskoodeja erilaisiin urheilun verkkokauppoihin. Ja juurikin tällä hetkellä tuolla  sattuu olemaan mua ja varmasti mun blogini lukijakuntaa, eli just sua, hyödyttävä ale kaiken muoti- ja kodinkonealennusten rinnalla :D

 Nimittäin -10e alekoodi fitnesstukkuun! 

Katsoin, että koodi on voimassa toukokuun loppuun saakka, joten jos sullakin on lisäravinnehyllyt tyhjentyneet kevään kuntoprokkisten myötä, eikä oo Fitnesstukun liikettä ihan kulman takana, niin kannattaa hyödyntää toi etu ja käydä tilaamassa esimerkiksi sitä maailman herkullisinta suklaapalkkaria ;) Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tarjoukseen, jos et jaksa googlettamalla etsiä kyseistä sivua. Tai toki voit googlatakin esimerkiksi avainsanoilla CupoNation Fitnesstukku. Tällä hetkellä kysesisellä haulla löytyy siis tämä nimenomainen alekoodi. Ja myöhemminkin siis ajankohtaisia alennuskoodeja nimenomaan Fitnesstukkuun. Oma valinta kuinka sivulle klikkailet, jos klikkailet. Mutta jos haluat halvemmalla saada, niin kannattaa hyödyntää etu. Ei tässä sen kummallisempaa.

toukokuu18 (4)

Mä niin harvoin ja tiheällä kammalla valikoin yhteistyöpostaukseni, että joku varmaan jo säikähti alun ensimmäistä lausetta ;) haha. Mutta toivottavasti oli turha jännitys! Tarjoan ihan avoimesti vaan hyvää etua ton sivuston kautta, jos sattui esimerkiksi sopivasti, että oot juurikin toukokuun aikana tekemässä tilausta. Ja eiks aktiivitreenaajalla on aina joku jauhe tai vitamiini lopussa ;)

Milla

8 vastausta artikkeliin “Lisäravinnekaappiin täytettä Fitnesstukusta”

 1. Kannattaa kokeilla joskus myös sitä double rich- suklaata, se on ihan mielettömän hyvää! Hitsi kun tilasin sunnuntaina protskut, enkä tajunnu mitään koodeja käyttää.. No mutta sieltä on jo perinteinen vanilja-päärynä ja uutuutena minttusuklaa tulossa.
  Hyviä treenejä ja alkukesää, oot ihan huikee mimmi! :)

  • Ai hitsit sä kerkisit just tehdä tilauksen, harmi :/ Mut noit alekoodei on kyl useamminkin saaatavilla, et ens kerralla kyttäät niitä eka ;) Kumminki niin kalliitta pitkässäjuoksussa noi lisäravinteet, et pienikin ale on aina kotiinpäin. Mun tarvii kyllä tutustua tohon tuplasuklaaseen, kuulostaa herkulta!<3

   Ja kiitos, samoin sulle hyvä treenejä!

 2. 100% Whey Gold Standard on parempaa ainakin omasta mielestä kuin Whey 100.
  Vaikka hinta toki korkeampi onkin. Siis saa parempaa tulosta en viitannnut makuun.

  BCAA Hardcore Caps, 180 caps , on myös hyvä aminohappo, vaikuttaa paremmin kuin jauhemuotoinen.
  Suosittelen testaamaan joskus.

  • Okei, kiitti vinkistä! Bodyactionilla mulle itseasiassa suositeltiin noita kapseleita, kun menin sukraloosiongelmani kanssa sinne kysymään neuvoa. Mutta en päätynyt niitä ostamaan, koska jotenkin ajatus kapselien vetelystä ei oo yhtään niin houkuttava kun treenijuomien juominen :D

 3. Mie oon yleensä käyttänyt fitnesstukun valmista recovery prota, mutta nytkun on vähän raha tilannu ollut huono, niin oon juonut palkkariksi poikaystävän whey-80 coffee ja siihen sekotettuna suklaan makusta gaineria. Siis niin täydellistä<3
  Octanea mieki juon ja oon just nimenomaan sitä sitruuna limeä ostanut, muita en oo uskaltanut kokeilla :D Mutta se on tosi hyvää!!

  • Kuulostaa kyllä just täydelliseltä :D Suklaa ku suklaa, ni herkkua ;) Hyvä tietää, että tota sitruunalimeäkin on jollain aktiivikäytössä, ehkä mäki uskallan joku kerta kokeilla. Olis niin kiva, kun noita sais näytepusseina, niin ei tarttis koko pönikkää ostaa jos ei sit tykkääkään……….

 4. Mä käytin ennen fitnessgurun tuotteita mutta siirryin tammikuussa Star Nutritioniin. Silloin fitnesstukulla oli niistä tarjous muistaakseni -40% joten tilaukseen meni ja olen ollut tyytyväinen :) välipalana mullakin tuota whey-80 ja suklaan makuisena (ehdoton lemppari) ja palkkarina whey-100 makuna kanssa suklaa :) Suklaata en kyllä vaihda ! Cookies and cream ei ollut yhtään mun makuuni ja onneksi sain myytyä sen eteenpäin :)

  Mitä mieltä ite oot noista latureista ja treenijuomasta? Ootko kokenut ne hyödyllisiksi? :) mä en oo niitä vielä käyttänyt enkä oikeestaan oo harkinnutkaan kun tuntuu,että ne on vähän ”humpuukia” :D

  • Oi sä ootki saanu sit tosi hyvällä alennuksella! :) Melkein kantsiiki aina odottaa tilausta tehdessä jotain tällaista alekoodia, kun niitä tuntuu kuitenkin aika usein olevan saatavilla. Säästää ihan hyvin rahaa.. Meillä on siis sama palkkari käytössä ;)

   Mulla on vaihtoehtoina käyttää treenijuomaa tai pelkkää latausjuomaa. Viimeisimpänä oon käyttänyt laturia, ja koen saavani siitä energiaa treeniin ja ainaki käsitreenissä tuntuu, että se parantaa pumppia :D Tiedä sitten, onko totta vai ei. Ja kyllähän tässä on ihan hyvää tulosta tehty viimeisen puolen vuoden aikana, kun oon noita aktiivisesti käyttänyt, että sikäli voisin uskoa, että niistä on hyötyä. Uskon kuitenkin, että ruokavalio on kaikista tärkein, ja että perustreenaaja voi pärjätä hyvinkin ilman kauheeta määrää treenijuomia. Palautusjuoma on kuitenkin sellainen, josta en kyllä ihan heti luopuisi vaikka kaiken muun jättäisin pois..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta