Mä en ainakaan käyttäis farkkuja, kun niissä näyttää vähän lihavalta – OSA2

Vai käyttäisinkö sittenkin? Kaikki keinot käyttöön. Never say never – ja mitä muita näitä nyt on.

toukokuu19 (7)

Kaikki mun blogiani pitempään seuranneet tietävät, että en käytä farkkuja. Koska oon lapsesta asti ollut sitä mieltä, että farkuissa näyttää ja tuntuu lihavalta. Oon julkaissut aiemmin aiheesta postauksenkin. Avasin sanaisen arkkuni siitä, että farkut ei vaan oo tehty ihmisvartaloa imartelemaan. Etenkään jos on yhtään paksujalkaisempaa sorttia, kuten itse olen. Voit käydä lukemassa postauksen tuolta sivupalkin suosituimmista teksteistä, jos mielenkiintosi heräsi. Mutta koska mäkin haluaisin joskus käyttää lyhyempiä neuleita ja muita yläosia, haaveilen aina välillä, että mulla olisi sellainen vartalo, että voisin käyttää farkkuja. Tai ylipäätään housuja :D Olen hieman mainosten uhri ja kaikkea pitää kokeilla, joten päätin yrittää vielä erästä uutta keinoa..

 Ostin nimittäin itselleni Dromet. Siis vähä niinku oikeet housut. Mutta kumminki vähä niinku fitnesspantsit.

Ostin ne netin kautta viime viikolla, ja oon joka päivä kirmaillut töistä kamalaa kyytiä kotiin, koska odotin vain niin kovasti niitä saapuvaksi. Perjantaina ja maanantaina jouduin pettymään, mutta tiistaina ylläri odottikin jo postiluukun paremmalla puolen – jee vihdoinkin! Sujautin housut jalkaan ennen kuin ehdin takkia riisua. Ihan vain siksi, koska olin aidosti oikeasti toiveikas, että A) Mun jalkani saisivat vihdoin arvoisensa housut, joissa ne näyttäisi treenatuilta, eikä vain paksuilta ja liian lyhyiltä ja B) Saisin vihdoin housut, joita voisin käyttää ainaisten legginssien sijaan. Toivoin myös, että musta väri ja tarpeeksi iso koko näyttäisivät ja tuntuisivat kivoilta. Vähän niin kuin pehmeä lasku housujenkäyttäjien maailmaan. Koska en oo moneen vuoteen, tai ehkä oikein ikinä, osannut käyttää housuja.

No, kuinkas kävikään?

toukokuu19 (10)

Housut poikkesi sikäli tavallisista farkuista, että ne menivät mulle pohkeista, reisistä ja pyllyn kohdalta simppelisti päälle. Dromeissa materiaali on ihana pehmeää ja joustavaa, ja silti ulkoapäin ne näyttävät enemmän farkuilta kuin mitkään leggarit. Miinuspuolina omalla kohdallani olikin sitten viistoista senttiä liian pitkät lahkeet sekä valtava vyötärönympärys!

IMG_20150519_171930

Kokotaulukon mukaan olisin Drome-kokoa M, mutta joustavuuden ansioista tekisi mieli kokeilla kyllä kuitenkin vielä kokoa S. Noi M-koon pöksyt on mulle tosi pitkät, eli jouduin kääntää pari kierrosta lahkeita lyhyemmiksi. Ja samoin vyötärölle mahtuis vararengas jos toinenkin :D Oon kerran nähnyt jollain muikilla liian pienet Dromet jalassa, ja se oli niin hirvittävä näky, että jotenkin kai alitajuisesti päädyin itse tähän isompaan kokoon. No, ei nääkään nyt mitkään ihan valtavan suuret olleet, mutta mulla on pieni toivonkipinä mielessä, että saattaisin jopa mahtua s-kokoon? Ainakin kovasti haluaisin, koska eräs suuri ongelma mun ja housujen välisessä suhteessa ylipäänsä on se, että  vyötärö on mulle aina liian iso. Toivoin siis, että tällaiset ”fitnesspantsit” olisi suunniteltu siten, että reidet ja pakarat mahtuu, mutta vyötärö olisi pieni. Mutta eipä ollu. Tähän M-kokoon mahtuu ainakin vähä mahakkaampikin kaveri. Sen sijaan reisistä ja pakaroista nää oli mulle oikein sopivat. Joskin venyvästä materiaalista valmistettuina nää varmasti mahtuu kyllä monenkokoisille ja -mallisille koiville.

toukokuu19 (9)

Dromet oli tiivistetysti ilmaistuna mun housukokeiluissani tähän asti parhaat mahdolliset. Voisin jopa käyttää niitä vapaa-ajallani ihan vaan huvin vuoksi. Ja tää on jo paljon mun sanomanani! Dromet on päällä sellaiset legginssimaiset, ja varmaan sen takia mulla ei tullut lainkaan sellaista välitöntä lihavaa oloa, mikä yleensä tulee kun pistän farkut jalkaan. Mutta tosiaan tuo M-koko ei nyt sytyttänyt siten, että hyppisin kuitenkaan innosta laittaa niitä jalkaan joka päivä. Haluaisin saada selvyyden, josko mahtuisin niihin kokoa pienempiin. Ja ne oliskin vaikka täydelliset?! Koska näissä housuissa on oikeasti potentiaalia jopa mun kaltaiselle farkkujen boikotoijalle :D Uskon, että kokeilen ulkoiluttaa näitä nyt kevään aikana, koska siten saan kaapistani kaikkia neuleita ja muita lyhyempiä paitoja käyttöön. JA ehkä meistä tulee ystäviä keskenämme, tai sitten myyn noi kohta eteenpäin :D

Koska löysin toiveitani vastaavat housut, täytyy matkassa olla myös oivalluksia. Ja tiiättekö mikä se oivallus tällä kertaatodellaki. Se, että  mulla flippaa päässä. (Yllärii? ;D) Mun mielestä nimittäin noi housut on takaa hyvät, mutta edestä näytän edelleen kuin satakiloiselta muikilla,  joka ei oo koskaan treenipäivää nähnytkään. Mun mielestä toi edestäpäin otettu kuva on siis oikeasti kamala. Mutta laitoin sen, jotta näette, mistä puhun, kun sanon, että mulle ei vaan sovi housut kovin hyvin. Jotenkin ne lihaventaa tän mallista kroppaa. Tai korostaa tota kropan leveintä kohtaa ja tekee musta vieläki lyhyemmän näköisen. Persjalkanen kuten itse asiaa nimitän. Keskivartalo puuttuu kokonaan. Enkä sano tätä nyt sillä, että jonkun tarttis korjata, et en näytä lihavalta. EI. Vaan tarkoitan sitä, että mun kroppa nyt vaan on ilmeisesti sen mallinen, että housut korostaa ihan vääriä kohtia ja siks iskee kriisi päälle :D Tai ainakin edestä otettu kuva tai peilipällistely saa mulle lihavuuskriisin päälle. Sen sijaan jos vaan olisin noi housut jalassa näkemättä miltä näytän, voisin tuntea oloni ihan hyväksi. Myönteisesti ajateltuna oon jo puolimatkassa kohti housujen käyttöä :D

Eli suomeksi sanottuna: Dromet on oikeasti tosi hyvät housut. Niissä on kaikki kriteerit, mitä housuiltani odotan. Ja sitä  myöden täytyy myöntää, että  mulla vippaa ihan oikeasti päässä :D Koska en vaan pysty käyttää näköjään mitään housuja ilman, että tunnen itseäni jostain suunnasta lihavaksi. haha. Jos laitan farkut jalkaan poistuessani kotoa, niin katson jokaisesta vastaantulevasta peilistä ja ikkunasta, miltä mun jalat näyttää. Oon tehnyt sitä aina ja teen näköjään edelleenkin. Vitsit mikä elinikäinen vankila? :D Oonkohan mä ikuisesti legginssi- ja kollarimuikki? Tai ehkä mä alan nyt siedättää itseäni näihin housuihin, koska vika on ilmeisesti päässä eikä housuissa :D Normifarkkujen kanssa oon  jo luovuttanut, mutta Dromejen kohdalla en voi syyttää millään tapaa housuja :D Niin hyvin ne istuu jopa mun päälle. Niinku oikeasti. Vaikka oma mieli sanookin muuta.

Miten ihmiset käyttää farkkuja tuntematta tai näyttämättä lihavilta?! Onks sulla Dromet? Mitä sä oot tykänny? Onko se s-kokoon kuinka pieni?

Milla

27 vastausta artikkeliin “Mä en ainakaan käyttäis farkkuja, kun niissä näyttää vähän lihavalta – OSA2”

 1. Täällä ilmoittautuu toinen persjalkainen. 160 cm, vartalonmalli on se tasapaksu, paksuilla jaloilla ja pohkeilla varustettuna. Se, jolla on vaikeuksia ylettyä varpaillaan jalkaprässin prässiin pienimmilläkin asetuksilla :D Mulla on kyllä kans ihan hirveä vihasuhde farkkuihin. Viime aikoina oon käyttänyt uniqlo:n legginshousuja eli jegginsejä? :D http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/128879 Venyy, ja näyttää hyvältä päältä, ja niissä on kuminauhavyötärö. Kävin Pariisissa moikkaamassa mun kamua ja kävin silloin uniqlo:n liikeessä. Ostin silloin parit tuollaiset ja pyysin kaveria tuomaan vielä myöhemmin yhdet lisää! :) Hikikinkku taisi suositella Boombodyn Moleton Jeanseja? http://www.boombody.fi/category/28/moleton-jeans

  • Persjalkaisten kerhosta, moiii! :D haha. En ookkaan tollasiin pöksyihin törmännyt aikaisemmin. En , vaikka hikikinkkua sillointällöin lueskelenkin. Kiitti vinkistä! Hyvät kannattaa aina laittaa jakoon.

 2. No hitto! Täällä on yks ihan samanlainen vartalonmalli (lihaksen kera) kun sä ja oon miettiny noitten tilaamista ja nyt on sit varmaan pakko! :-D Taidan lähtee koittamaan sillä S-koolla…

  Mistä tilasit? Mun mielestä vähän joka paikasta ollu loppu tai sit on ollu jäljellä vaan joku ruma väri :-(

  • Mäkin pitkään kattelin noita muilla ja kuulin erilaisia hehkutuksia, ja sit lopulta oli pakko iteki testata ;) Mut suosittelen kyllä! Hinta ei oo paha ja on kyllä tälle kropalle parhaat mahdolliset, ainakin siis niistä joita ooon tähän asti kokeillut. Ja mä itseasiassa ostin noi facebookin kirpparilta, tosin uudenveroisina. Ettäää, olisko bodystockilla ainaki noita myynnissä? Ja on jossain muuallakin, en vaa nyt saa päähäni että missä.

 3. Eikä, kirjoitin äsken kommentin, mutta se jostain syystä katosi?? :D Mullakin on ihan samanlaisia ongelmia. Oon 160 cm pitkä ja tasapaksu. Pohkeet on kans aika paksua mallia. En tykkää myöskään käyttää venymättömiä farkkuja, kun ne leventää hirveesti eikä istu päälle. Oonkin käyttänyt viime aikoina enemmän jeggingsejä. Oon löytänyt yhdet täydelliset Uniqlo-liikkeestä: http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/128879 Törmäsin niihin, kun olin moikkaamassa kamua Pariisissa. Ostin heti kahdet ja pyysin kaveria myöhemmin tuomaan mulle vielä yhdet lisää. Niissä matsku on ihanan pehmeää ja joustavaa, vyötärö on kuminauhalla. Edessä valetaskut ja takana oikeat :) Hikikinkku taisi suositella Boombodyn Moleton Jeanseja.

  • Voiei, katosiko se kommentti johonkin sun näkyvistä? Se tuli mulle hyväksyttäväksi vähän myöhemmin, ja näkyy kyllä nyt tuolla. Kiva kun jaksoit kirjoittaa uudelleen kuitenkin :)

 4. Oon itse kuulunut Dromen käyttäjiin jo marraskuusta lähtien ja ei siitä mihinkään pääse, ne on rakkautta <3 Joka päivä töissä pääsee hehkuttamaan sitä, miten nää tuntuukin ihan pitkiltä kalsareilta jalassa! Onneks ei kuitenkaan näytä siltä :D

  Oon myös siis myynyt (mm) Dromeja työkseni maahantuojan pop up-myymälässä (siellä taas koko kesä), joten nuo koot on tulleet aika tutuksi :) L = 40, M = 38, S = 36… jne. Tai nuokin on NOIN kokoja, tietty ne pöksyt kannattaa aina sovittaa ennen ostopäätöstä.

  Maahantuoja on lähipäivinä avaamassa nettikaupan, mistä löytyy noista housuista vaikka mitä värivaihtoehtoja! Kannattaa käydä tykkäämässä Goodwear Finlandin facebook-sivua, niin pysyy ajantasalla :)

  Ja ei, en hyödy tästä mainostamisesta itse yhtään, vaan oon vilpittömästi vain tyytyväinen käyttäjä itsekin :)

  • Haha, repesin tolle mielikuvalle, jos ne näyttäiski pitkiltä kalsareilta jalassa :’D Muttajoo, samaa mieltä oon sun kanssa. Voisin kyllä käydäkin tuolla sun mainitsemalla sivustolla. Jos vaikka jäänki koukkuun ja tarviin näitä lisää! Hyvät vinkit otetaan aina vastaan, oli ne maksettuja tai ei. Kunhan on aitoja :)

 5. Aaaah! Luulin et olen ainoa! Oon 155cm pitkä (pätkä) ja omistan kunnon tattijalat. Oon kroppaani muuten ihan tyytyväinen, omistan semi tiimalasivartalon ja näin, mutta kaikissa housuissa tulee läski olo, paitsi joissain leggareissa ja nimenomaan lökäreissä… Hyvä tietää että muitakin tällaisia on! :D kukaan muu ei koskaan näe mun jalkoja yhtä isoina kun mä, mutta niin se vaan näköjään omassa päässä heittää :D

  • Meitä on muitakin, todellakin :D Mulla on just toi sama ongelma, että tulee vaa semmonen tattijalkafiilis, vaikka oikeesti ei ole ja muut ihmiset näkee mut kai parempana kun mitä ite. Ihan pöhköä mutta kumminkin totta.

 6. Nyt on pakko kommentoida, koska tunnistan tilanteesi ja mietteesi täysin! Luin myös aikaisemman farkkupostauksesi. Kaikki kuvailemasi tuntemukset ovat myös minulle tuttuja. Ovat olleet ala-asteelta asti ja ovat edelleen. Ja olen siis 36-vuotias(!) tällä hetkellä. Olen lihaksikas, vahva ja hyvässä kunnossa, mutta persjalkainen jalka- ja farkkuongelmainen. Huokaus.

  • Kääks, okei. Eli persjalkaisuus ja farkkuongelmaisuus siis todellakin voi jatkua munkin kohdalla vielä pitkään :D

 7. Haha, nää kirjoitukset tästä aiheesta kyllä aina jotenkin koskettaa mua syvältä. :’D
  Ihan huippu juttu, että oot uskaltautunut laittamaan Dromet jalkaan! Näytät hyvältä hei.
  Mun housukammon tiedätkin. Itse asiassa mäkin löysin sattumalta sellaset yhet housut, jotka on mustien farkkujen näköset takataskuineen, mut ne on silti sellasta jännää, tosi joustavaa kangasta. Niissä ei oikeestaan tunnu olo niin paksulta – mikä on ihme, haha. Ja mun herkkä vatsakin hyväksyy ne. Ajattelin, että voisin kokeilla noita Dromejakin. Vai suositteletko? :D

  You go girl! Lyhyeet paidat täältä tullaan! <3 :D

  • Olitkin mun mielessä, kun itsekseni pähkin ja pohdin ja hihittelin ja luonnostelin tätä tekstiä ;)

   Mä suosittelen Dromeja kyllä! Ainakin mustia sellaisia. On ilmeisesti tosi samantyyliset kun mitä nää sunkin löytämät housut. Sopii housukammoisille :) Kiitos kivoista sanoista <3

 8. Mulla oli aiemmin ihan sama. Olin ehkä 10v käyttämättä farkkuja tai ainakaan mitään tiukkoja, koska ne vaan korostaa reisiä. Käytin kyllä löysiä suoran mallisia farkkuja, hameita ja mekkoja. No nyt olen käyttänyt joku 4v ainakin farkkuleggingsejä lähes pelkästään. Kokeillut välillä jotain löysälahkeisia housuja ja tuntuu heti, että näyttää niissä lihavalle ja on epämukavat. Oon löytäny hyviä farkkuleggingsejä esim Mangosta, Cubuksesta ja Espritiltä. Kuminauhavyötärön ansiosta ei oo isot vyötäröltä eikä purista. Venyvät kyllä reisistä ja pepusta, mutta aluksi niiden kuuluukin tuntua hieman tiukalle, koska venyvät käytössä puoli kokoa. Lyhyen paidan kanssa en edelleenkään farkkuja käytä, vaan joku lyhyt kiva toppi ja pitkä neuletakki auki. Näin korostan parasta osaani eli ylävartaloa/vyötäröä. Neuletakki katkaisee lantiolinjan ja peittää peppureisiosaston, jolloin ei ole edes väliä miltä ne farkkuleggarit takaa näyttä. Sitten vähän korkoa kenkään niin johan näyttää alavartalo pidemmältä ja hoikemmalta. Suosittelen kokeilemaan :)

  • Mulla oli tossa amk-opiskeluaikoina noita kuminauhallisia leggareita, mutta niiden ongelma oli se, että se vyötärö oli aina niin iso, että niillä ei voinut istua kun näkyi vako :D Ja niitä joutui nostella koko ajan, koska se kuminauha ei ollut tarpeeksi tiukka. Ja sitten taas kokoa pienemmät ei menneet reisistä ja pyllystä ylös asti… Nii sen takia ne on olleet vähän ongelmallisia. Mutta en tiiä, onko tällä hetkellä paremman mallisia kaupoissa, voi ollakin :)

   Korkkarit on kyllä kans hyvä vinkki! Tai vähintäänkin täytyy olla ballerinat tms kengät, että näkyy vähä paljasta nilkkaa. Kuten mullaki noissa kuvissa ;) Kaikki keinot käyttöön, jotta jalat näyttäis ees vähän pidemmiltä.

 9. Tuli mieleen tosta ettet muka olis treenipäivää nähnytkään sellanen juttu, et niin moni nykyään vertaa itseensä fitnesslavojen kisakuntoisiin naisiin ja harmittelee kun ne reisien lihakset ei erotu. Etenkään housujen läpi! Mutta hei relaa nyt vähän, minkälaisella prosentilla voi erottaa lihaksen muodot edes esim farkkujen alta? Ja toinen pointti, en usko et sääkä käyt salilla vain siks et muut näkis sun gainssit! hyvältä sun jalat näyttää, usko tai älä.

  • Niinno, emmä oletakaan, että mun jalkalihakseni erottuisivat. Ei housujen alla eikä päällä.

   Mutta olis kohtuullisen kiva näyttää edes normaalilta housut jalassa eikä pullukalta :D Koska pullukalta musta näyttää toi etuprofiili.

 10. siis mitäääääää!? Just tuo eestä päin otettu kuva sai mut kiinnostuun näistä housuista! Mun mielestä korostaa sun treenattuja jalkoja tosi hyvin ja ihanat nuo vetskari-yksityiskohdat. Enkä nyt sano tätä säälistä :D Mutta mää siis tykkään paksuista ja treenatun näkösistä jaloista ja nämä pökät kyllä saa ne näyttään just treenatuilta eikä lihavilta. Kumpa mullaki joskus vielä ois tommoset jalat <3

  • Aijaa, ihan tosi?! Mä en kyllä tajuu mikä mun päässä sit flippaa niin pahasti, koska en tykkää yhtään tosta etuprofiilista. Mut kiitti kivoista sanoista :D!

  • Hei oikeesti! Sun jalat on ihanat! :) Ei todellakaa mitkää pullukat vaan just treenatun näköiset. Turhaa mietit tuommosia vaikka eihä sille mitää voi koska ainahan ite katsoo itteään erilailla ku muut ja näkee niitä vikoja siellä missä niitä ei muiden mielestä oo. :) Mutta siis hyvännäköset jalat on ja kivat housut, harmi ku on jo pitkään ollu kaikista nettikaupoista mustat loppunu :(

  • hei anteeks, mä luulin vastanneeni sun kommenttiin puhelimella, mutta nyt kun vierailin omalla sivullani, niin huomasin, että viimeisin kommentti onkin sun laittama eikä mun! Pahoittelut! :/ Ja kiitos kivoista sanoista :) Tottahan toi on, että ite katsoo itseään eri tavalla ja ehkä vähän kriittisemminkin, kuin ulkopuoliset. Nyt oon käyttänyt noita Dromeja jo muutamia kertoja, ja täytyy kyllä sanoa, että ne tuntuu koko ajan kivemmilta :)) Toivottavasti tulee lisää eriä tota mustaa myyntiin!

 11. On kyllä aivan mahtavat pökät! Mietin vaan et miten noissa mustissa pysyy väri? kun tuppaa yleensä mustissa farkuissa haalistuu ihan törkeesti väri jo ekan pesukerran jälkeen. Osaatko sanoo miten näissä mustissa pysyy väri , vai ovatko edes pesukoneeseen kertaakaaan vielä ennättäneet? :D

  • Ei oo mun käytössä vielä pesuun päässeet :D Vaikka oonkin käyttänyt niitä jo tähän mennessä enemmän kuin mitään aiempia omistamiani housuja! Toivottavasti väri pysyis pesujenkin jälkeen ;)

  • Aaa aaivan,no jos sais jotain kommenttia sitten kun pesuun ehtivät;) Kova pohdinta tässä päällä että pitäiskö vaan samantien ostaa ne tummanharmaat…:D Vai pitääkö mustien väri

 12. Törmäsin tähän sun blogimerkintään googlailemalla dromeja, kun sellaset on ollut itselläkin harkinnassa. Pakko vaan sanoa, että tundin tulleeni kotiin, kun luon tätä tekstiä 😄 Tiedän TÄYSIN mitä tarkoitat! Luulin pääseväni tästä housuongelmasta eroon kun laihdutan, mutta vaikka melkein 40 kiloa painoa hävisi, niin ongelma on edelleen olemassa, eli jos löytää housut jotka mahtuu reisistä ja pepusta, niin ne on vyötäröltä isot ja sitten taas jos olis vyötäröltä sopivat, niin ei ne sit mahu reisistä tai pepusta. Ajattelin jotenkin, että kun laihdutan voin VIHDOIN ja VIIMEIN ostaa farkut, mutta ei oo ainakaan vielä onnistunut. Samasta syystä minäkin niitä kaipaan, että ei tarviis aina olla pepun peittäviä vaatteita, kun jalassa on leggingsit tai trikoot 😁 Mutta nyt taidan oikeesti laittaa nuo dromet tilaukseen!

  • Moikka! Ja kiva kun jätit käynnistäsi kommentin, ilahdutti!

   Sähän oot pudottanut iha urakalla painoa! Vau. Onnittelut :) Jos tunnistat ja tunnustat edelleen tän housuongelman niin suosittelen ehdottomasti Dromeja! Ja Freddyt nyt on tietysti ihan parhaat myös ;) Mut ne taitaa jakaa mielipiteitä maineensa vuoksi, mut noi dromet on periaatteessa iha normihousut mutta kuitenkin niin epätavallisen hyvät :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta