Onnenviikko!

Kesäkuu on näyttänyt jo parhaita puoliaan. Ensimmäinen viikko on ehtinyt loppupuolelleen, ja tähän mennessä jokainen päivä on pitänyt sisällään niin kivoja juttuja, että oikeastaan viikonloppukin tuli kovin aikaisin :D Kuten alkuviikosta jo kävinkin kirjoittelemassa, tanssihimo on nyt ihan vallannut mut täysillä. Alkoi ihan harmittaa, että en oo käyny niin pitkään aikaan tanssimassa ja sitä myöden aloin kriiseillä koko treenitapaani. Voiko mä jatkossakaan käydä?! Mutta kaikki hyvin nyt. Tai itseasiassa paremmin kuin hyvin. Mä saan jatkossakin käydä tanssimassa punttitreenien vastapainoksi!

kesäkuu5 (1)

Oonkin aloittanu kesän ensimmäisen viikon ja uuden treenikierron käymällä sekä BodyJamissa että Sh’Bamissa. Koska mulla on nyt juhannukseen asti siis kortti tonne vanhalle jumppasalilleni. Jatkossa aion käydä todennäköisesti kerran viikossa, joko maanantaina tai tiistaina Bodyjamissa.Toisaalta harmi, että kyseistä tuntia menee vain kolmesti viikossa. Mutta toisaalta hyvä, että työvuorollisesti pääsen näistä kolmesta maksimissaan yhteen joka viikko. Saattais nimittäin lähtee lapasesta aika piankin ;) Mutta kaiken maanisdepressiivisen oleilun jälkeen – mä pääsen tanssimaan taas! Tämmösellä treenisuunnitelmilla siis jatketaan: kerran viikossa onnellisuusjamia ja loput treenit punttia eli 5-6 treeniä per viikko. Ja joka viides viikko edelleen kevyttä. Ja ruokavalio toki kohdallaan. Nauttii kroppa ja nauttii pää. Ai että, mikä kesä!

Treenikuvioihin siis sopii, eli saan niin sanotusti luvan kanssa käydä välillä tanssimassa. Käytännössä mulla on toki edelleen tämä pienenpieni probleema olemassa. Haluaisin bodata Wolfilla, koska oon ajanu kaikki ohjelmat sisään siellä ja muutenki siellä on kaikki tarvittavat vermeet ja välineet. Mutta haluan käydä GoGolla Bodyjamissa. Aika kallis harrastus tulee, jos pitäis kumpaankin ottaa kuukausikortti. Ja Gogolle ei saa kertakortteja, mutta Wolfille ei olisi varmaankaan taloudellisesti järkevää ottaa kertakorttia, koska mulla on viis punttia viikossa. Plääh. Eli tässä vaiheessa ainut oljenkorsi mikä tulee mieleen, on pitää Wolfille korttia voimassa ja sen oheen vuorata hyvällä hinnalla GoGon jäsenyyttä kuukaudeksi kerrallaan joltain, joka sitä ei sillä hetkellä tarvitse. Eliii, jos satut tietämään jonkun, joka esimerkiksi heinäkuuksi tai elokuuksi on lähdössä kesälaitumille, niin pistähän kommenttia boksiin tai s-postia tulemaan, olisin kiinnostunut kesätansseista Gogolla kun hinnasta sovitaan ;)

kesäkuu5 (9)

Ja tiiättekö mikä muu mut on tehnyt tällä viikolla onnelliseksi! No treenikamut tietty! Hitsi vie on kivaa, kun kaverit laittaa viestiä ja sumplitaa kaikkien kanssa aikatauluja yksiin, että päästää yhessä treenaa. Oon tälläki viikolla tehny kaikki puntit jonkun kanssa! Vaikka tehdäänkin omia treenejä, nii on silti niin paljon kivempaa lähteä salille, kun voi mennä yhtä matkaa ja jäädä lopuksi kimpassa tekee vaikka vatsoja tai jopa venyttelemään. Oon loppujenlopuks kumminkin niin yksin Wolfilla. Ja vaikka Wolfilla teen varmasti kovempaa ja parempaa treeniä, niin kyllä tää treenikamuilu on tällain kesällä kivaa vaihtelua ja piristystä. En usko, että pystyn enää tuolta kunnon salilta vaihtaa pois, mutta kesäkuukausina saatankin nyt kikkailla kahden salin välillä. Kattellaan vähä senkin mukaan, mikä motivaatio on salitreeniin ja kuinka paljon tulee loppujenlopuks tanssittua :)

Mut just nyt fiilis on hyvä sekä siitä, että ei tarvii enää ottaa morkkista siitä kun tanssittaa, vaan saan ihan oikeasti käydä BodyJamissa joka viikko! Ja sit oon onnellinen myös siitä, että kesällä, kun vuorokaudessa tuntuu olevan enemmän tunteja, mä voin ehkä pikkusen vähentää treenien totisuutta ja nauttia siitä, että mulla on treenikavereita vaihteluksi. Enkä mä ny tieteenkää hanskoja tiskiin heitä, vaan aion edelleenkin antaa kaikkeni jokaisessa treenissä. Mutta en myöskään aio suuttua siitä, jos kaveri tulee sarjatauolla kysymään jotain ;) Teinpä tossa heti esimakuun jalkatreenin viikon sairastelun ja kevyen viikon jälkeen. Voin kertoa, että mua sattuu tällä hetkellä niinku jokaiseen lihakseen, mitä jaloista löytyy. No, onneks on viikonloppu, nii ei tarvii kyyristellä niin paljon ku arkena. Ja onneks bodyjam menee vast maanantaina. On muutama päivä aikaa palautua.

kesäkuu5 (4)

Ihan semmonen voittamaton olotila jotenkin!?

Ihanaa kun on vihdoin kesä! Ja huippua, että mä pääsen pitkästä aikaa tanssimaan. Ja et uudet ohjelmatkin alkaa just sopivasti maanantaina. Ja et mun kavereista ainakin kaksi on joko kokeillut tai tulossa kokeilemaan jamia. Ja et punttikin innostaa ihan eri tavalla, kun saa välissä tanssia. Ja et jotenki on taas pitkän talven jälkeen niin elämäniloinen olo <3 Kaupatkaahan joku mulle jäsenyys hyvään hintaan, niin pääsen heinäkuussakin jammailee ;)!

Milla

4 vastausta artikkeliin “Onnenviikko!”

  1. Muistelisin, että laitoit toriin ilmotuksen, että tahtoisit ostaa jäsenyyden..? Onko tullut tarjouksia? :D Itsekin kaipaisin heinäkuulle korttiä gogolle.

    • Hei moi! Jooo. Mun työkaveri antaa vuokralle sen jäsenyyden heinäkuun ajaksi. Pistän sulle sähköpostia tänää illalla nii saat tiedot! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta