Haavekartan kanssa kesään

Vaikka ilmat eivät vielä ole kovin kesäisen lämpimiä, on ensimmäinen virallinen kesäkuukausi ihan tosissaan jo startannut. Itse olen niin kesäihminen, kun vaan voi olla. Pimeä talvi on mulle vuoden raskainta aikaa, ja jotenkin sitä selviytyy vuosi toisensa jälkeen sen ajatuksen voimalla, että kohta on taas kesä.

Valoa ja lämpöä ja lomaa.

Niitä mä odotan kesältä eniten. Koska itsessään jo näiden kolmen ansioista elämä tuntuu vaan niin paljon siistimmältä :D Kun on valoisat illat ja aamut, vuorokaudet tuntuvat pidemmiltä. Talvisin mulla jää työpäivän jälkeen tehokasta elämisaikaa noin neljä tuntia. Joskus vähemmänkin. Talvella on niin helppoa elää omassa kuplassa. Töistä viideksi kotiin, välissä treenaamaan ja yhdeksältä nukkumaan. Aikalailla tällain koen talvikuukaudet :D Nyt tuntuu ihan mahtavalta, kun illassa on pari tuntia enemmän elämisaikaa. Tällainen illantorkkukin saattaa valvoa jopa yhteentoista arkisin.

IMG_20150531_141908

Valon lisäksi pian lämpenevät säätkin tuntuvat ihan uskomattomalta ajatukselta. Viime kesänä onnistuin ehkä ensimmäistä kertaa elämässä tarttumaan ihan täysillä hetkeen ja pysähtymään nautiskelemaan asioista. Se fiilis, kun sai vetää flipflopit jalkaan ja lähteä talsimaan salille?! Ihan käsittämätöntä, että se aika on taas pian käsillä. Ihanaa kylläkin. Ja lämpenevät säät enteilevät myös kesälomaa! Hitsi vie, mulla on tiedossa palkalinen kesäloma tänä vuonna?! Tavallisesti opettajana saa kärsiä kausityöttömyydestä kesäisin, mutta nyt oon sikäli onnekkaassa asemassa, että mulla on jopa 13 vapaapäivää, joista saan rahaa. Siis lomaa kesällä. Ja rahaaki tulee?! Aika uskomatonta. Mutta tänä vuonna totta. Mahtavaa!

Sen lisäksi, että nämä kesän erityispiirteet innostuttaa mua, oon koonnut itselleni kesän 2015 haavekartan. Laittanut siis itselleni ylös erilaisia asioita, joita toivon kesältä. Retkiä, elämyksiä, tai ihan vaan pieniä hetkiä. Semmosia kesäjuttuja. Tältä näyttää mun haavekarttani kuvien kanssa.

Tänä kesänä mä haluan huvipuistoon. Särkkis tai Lintsi, ei väliä. Mutta olis ihana viettää joku hellepäivä huvipuistossa.

IMG_20130804_180311

Haluaisin myös yhdeksi viikonlopuksi pois kaupungista. Joko meidän kesänviettopaikkaan pohjanmaalle, tai sitten jonkun mökille. Kun asuu ja seikkailee ympärivuoden keskellä isoa kaupunkia, tekee tosi hyvää päästä hetkeksi johonkin, missä on ihan hiljaista.

IMG_20130621_162352

Sit mä aion tietty syödä jäätelöä! Toivottavasti jonkun kaverin kanssa. Ulkona ja oikein kauniina päivänä.

IMG_20130830_194315

Ja aion myös nauttia täysillä niistä aamuista, kun aamupalan jälkeen voinkin kirmata työmaan sijasta treenaamaan! Aamutreenaaminen on mun juttuni. Joskin se on hankala toteuttaa työpäivinä. Siksi niistä tarvii nauttia kesällä. Eli lomalla.

toukokuu25 (2)

Ja koska kesäyöt on tehty elettäviksi (toisinkuin talviyöt, hyi :D), mä aion myös kävellä korkkarit kädessä kotiin jostain oikein hauskasta illanvietosta. Ehkä aamuyöllä. Tai sitten vasta aamulla. Ihan fiiliksen mukaan ja sillai hauskasti. Ja vähä hullustiki. Hullunhauskasti.

alanya (67)

Aion myös tanssia, juhlia ja viettää aikaa mun ystävieni kanssa. Toivottavasti myös tavata niitä ystäviä, jotka asuvat kauempana, tai joita ei arkisin niin kovin usein näe.

elokuu6 (7)

Kesän kohokohta on tietysti Summer Sound festival. ”Summersoundit on todellakin sekoittaneet sun pään. Kuulostat ajoittain vähän mielipuoliselta.” Sanoi ystäväni viime kesänä. Toivottavasti tapahtuma on tänäkin vuonna yhtä huikea kuin kaikkina aiempina, eiköhän ;) Kolme päivää festarilaiffii mut hotellissa. Täydellistä!

IMG_20130729_113115

Yks jännittävä päivä osuu myös tälle kesälle. Mun hyvä ystäväni menee naimisiin ja oon saanut kunnian toimia kaasona hänelle ♡ Hääsuunnitelmat alkaa konkretisoitua käytännön tasolle ja toivon että osaan olla hyvä kaason koko tässä hääruljanssissa alusta loppuun saakka! En oo ennen ollu mut yritän parhaani ;) Mut kesähäät siis tiedossa ♡

IMG_20150606_152802

Ja tokihan tilaa jää myös yllätyksille. Niitäkin on helpompi vastaanottaa vuoden parhaimpana aikana.

Ai hitsit, kesä on niin tehty elämistä varten <3

Kai säkin oot tehny näin kesän alkajaisiksi haavekartan ;) Ei valu kesäpäivät huomaamatta ohi. Kaikkeen kesäpuuhaan kun ei tarvii perinteistä aurinkoa ja hiekkarantaa. Kesä on tavallaan myös mielentila. Ja mulla on semmonen moodi jo päällä ;) Minkälaisia asioita sä toivot kesältä?

Milla

2 vastausta artikkeliin “Haavekartan kanssa kesään”

  1. Sulla on kyllä nyt ihan oikea asenne suhtautua kesään. Kesää ei saa hukata siihen, että odottaa helteiden saapumista. Ei, koska emmehän me tiedä vaikka niitä helteitä ei tulisikaan. Elokuun lopussa huomataan, että kesä meni ja helteitä ei saapunutkaan. Eli kesäelämää heti kun kesä alkaa, eli kesäkuun eka päivä alkaen =D Ihana valoisuus ja ihana aurinkoinen on nytkin hellinyt meitä useampana päivänä! Kesä on ihanaa aikaa =)

    • Nimenomaan! Ja helteet eli ”perinteiset kesäsäät” vaan lisää sit kesäfiilistä, sit kun ovat tullakseen ;) Mutta kyllä kesäkuukin kannattaa jo asennoitua elämään kesämielellä, ettei sit syksyllä tarvii harmitella, kuinka lyhyt aika tää taas olikaan :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta