”Jos nyt yks vielä”

Hommahan lähti heti alkuun ihan lapasesta. Alunperin ei pitänyt ottaa yhtään. Sitten sovittiin yhdestä. Ja käytännössä ennen kuin sain luvan tähän yhteen, niin olin ottanut jo kaksi. Koska odottelin vastausta, niin siinä odotellessa se meni mukavasti tietämättömyyden piikkiin. Ja kun sain sitten luvan siihen yhteen, niin viikko vaihtuikin jo uuteen, ja ajattelin, että tämä yksi on nyt sitten tän viikon ensimmäinen ja ainut. YKSI. Se oli maanantaina se. Ja kun mun iltasuunnitelmani peruuntuivatkin yllättäen tiistailta, mulle tarjoutui tänäänkin mitä loistavin tilaisuus ottaa vielä yksi. Vähän niin kuin toinen tälle viikolle. Eli ei paha. Kerta kiellon päälle. Koska oli ainutkertainen tilaisuus!!

Ai mistä mä puhun vai, mitä mä oon nyt ottanu? Kyse vois olla cheattiateriasta. Tai suklaasta. Tai leivästä. Tai jonkin toisen kohdalla alkoholiannoksista. Mutta mitä mä oon ottanu niinnniii…………

kesakuu9 (4)

Tanssitunteja tiätty. Niitä on nyt yhteensä viikon sisällä ollut jo neljä. Kolme Bodyjamia ja yksi Sh’Bam. Hups. Yhdestä sovittiin ja tässä ollaan. Miten tässä taas näin kävi? :D

Niinpä. Oon vaan hyvä puhumaan itseäni ympäri. Loistava keksimään hyviä syitä, miksi voin mennä tanssimaan. Koska tekee mieli! Koska se on ihanaa! Koska mä kerkiin töistä! Ja koska en vain voi ottaa huonoa omaatuntoa siitä, että tän lyhyen kaksiviikkoisen ajan, mitä mulla on GoGon jäsenyys vuokralla, käyn enemmän tanssimassa kuin puntilla. Koska miks mä ottaisin morkkista siitä, että rakastan Les Millsin tanssitunteja! Kaiken lisäksi oon päässyt nyt jammaileen pari kertaa uutta bodyJam 73 -ohjelmaa, ja hitsi vie se on hyvä!<3 Etenkin housepätkä oli tavallaan niin yksinkertainen, että jopa ekalla kerralla pääsi siihen huikeeseen bodyjamille tyypilliseen ’bailaan ja nautin ihan koko sydämestäni’ – moodiin!

kesakuu9 (9)

Kuluneen viikon treenifiilikset on ollu koko ajan korkealla, ja tää BodyJamin tuoma onnellisuus vaikuttaa näköjään ihan kaikkeen mun toimintaani! Pelkästään jo aamulla herääminen tuntuu innostavalta, kun tietää, että illalla pääsee jammailee. Niin kävi ainakin maanantaina ja tiistaina ;) En kyllä tajua, miten jotku ihmiset ei saa itteään liikeelle. Miten liikunnasta ei voi tykätä. Bodyjam on ainaki niiin siistiä, että sen voimalla jaksaa kyllä arkiaskareita taas. Kun löytää itselleen mieluisia lajeja, niin hitsi vie, kun niissä tekis mieli käydä enemmän kuin treeniohjelma sallii :’D Mut nyt mä kyllä keskityn loppuviikon ihan vaan puntteileen. Onneks tota jamia menee oikeesti vaan kolmesti viikossa, ja käytännössä mä tavallisesti kerkiin vaan tohon maanantaijamiin töistä. Tää oli nyt ihan poikkeusviikko. Vaikkakin täytyy myöntää, että oon pistänyt toriin ilmoitusta, et josko joku vuokraisi mulle jäsenyyden heinäkuulle, kun vois olla kivaa kesällä ja lomalla ottaa rennommin ja treenailla enemmän tän fiiliksen mukaan.

Koska eihän se väärin oo? ;) Ootko sä käyny jo kokeilemassa uutta jamia? Mitä tykkäsit? Eikö oo ihan huikeet ne housepätkän biisit <3

Milla

8 vastausta artikkeliin “”Jos nyt yks vielä””

  1. Ehdottomasti pitää harrastaa rakastamiaan lajeja eikä tuntea siitä mitään syyllisyyttä tms.! Jos tanssiminen on just nyt se juttu, niin sitten käyt tanssimassa :) Joskus toiste sitten taas tuntuu, että nyt tekee mieli paahtaa punttia ihan urakalla. Ja jos ei tunnu, niin jättää sen lajin sitten pois.

    • Joo niinpä! Ja kun tän tajusin iteki, nii tuli semmonen vapautunut fiilis. Koska nyt voin tehdä kumpaakin lempilajia joka viikko ;))

  2. Tuotahan liikunnan pitää ollakin! Tärkeintä kuitenkin on se hyvä olo mitä liikunta tuottaa, joten kyllä sinne yksi (tai neljä) tanssituntia aina mahtuu. Varmasti kroppa kiittää, tanssi on niin kokonaisvaltaista työskentelyä, jossa pääsee harjoittamaan myös aivojaan sekä luovuutta. Teet itsellesi ja vartalollesi palveluksen kun tanssit <3

    • Samaa mieltä! Tanssi on ihanaa, ja se on niin erilaista punttitreeniin verrattuna. Mä nautin nyt, kun on tilaisuus <3 Kiitti kannustuksesta!

    • haha. Huikeeta, et olit todistamassa tapahtumaa ;)<3 Ja samalla taisit iteki jäädä vähä koukkuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta