Tein taas pari päätöstä

Pähkäily on aika kuluttavaa, ja pidemmän päälle huomaa että iskee vaan stressi, kun jahkailee eri vaihtoehtojen välillä, eikä lopulta kuulu oikein mihinkään kunnolla. Tein siis nyt pari päätöstä liittyen kakkoskotiini. Siis kuntosaliin. Aiemmin viime syksynä kävin tätä samaista keskustelua itseni kanssa ja pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin vaihtamaan jumppasaliltani pois ja siirryin treenaamaan pelkälle kuntosalille. Niille jotka tuntee Tampereen treenipaikkoja, niin suomeksi sanottuna siis siiirryin GoGolta Wolfille. Kaikki kulki tosi hyvin joulukuusta toukokuuhun, siis lähestulkoon puolen vuoden ajan. Mä vaan bodasin, ja olin onnellinen. Ja sit eräänä päivänä mulle tuli ihan hirvee hinku päästä tanssimaan. Ja sit mä menin tutustumiskortilla bodyjamin miksauksiin. Ja sit menin uudestaan niin monta kertaa, että tällä hetkellä osaan jo BodyJam 73 ohjelman varmaan ulkoa :D

WÄH. Mitä tapahtui?!

Mulle kävi kai joku äkillinen mielentilan muutos. Yhtäkkiä mä himoitsenkin taas pitkästäaikaa päästä myös tanssimaan. Emmä pelkkää jumppaamista ehkä enää jaksaisi, mutta toi BodyJam on kyllä ihanaa <3 Ja nyt oon siis samassa tilanteessa, kuin puoli vuotta sitten: oon pähkäillyt pääni puhki, missä treenaisin. Mitä paikkaa kutsuisin kakkoskodikseni?

kesakuu15 (18)

GoGon etu on siis mun näkökulmastani se, että siellä menee BodyJamia kolmesti viikossa. Työvuorollisesti pääsen ainakin kerran viikossa tanssimaan. Ja treeniohjelmaan on suunniteltu sopimaan yksi tanssitunti viikossa. Gogolla käy myös todella moni mun ystävistäni. Ja mulle treenaaminen on tietyllä tapaa myös sosiaalista ajanviettoa. On pidemmän päälle vähän tylsää, jos salilla käy oikeasti vain tekemässä treenin, ja vieläpä ihan yksin. Mä tykkään kun on salituttuja, ja oon suorastaan innoissani, jos voin sopia kimppatreenejä kavereitten kanssa! Vaikka tehtäiskin omia treenejä, niin on kiva mennä salille yhtä matkaa ja treenin jälkeen jäädä venyttelemään ja vaihtamaan kuulumisia. Ja etenkin GoGo express on oikeasti toimiva ja hyvä kuntosali.

Miinuspuolina GoGossa on taas mun mielestäni heikompi varustetaso, motivoivien salityyppien puuttuminen sekä rajoitetut aukioloajat. Yritin yks päivä tehdä selkätreeniä Cityssä, mutta jotenkin jopa mun tasollani tuntuu, että laitteet on vähä vempuloita. Tai sitten se oikeitten bodareitten puuttuminen ympäriltä tekee omalla kohdallani treenaamisesta vaan tehottomampaa. Voi kuulostaa tosi naurettavalta, mutta mä vaan motivoidun kun mun ympärilläni treenaa hyväkuntoista porukkaa ja kovalla intensiteetillä! Ja tosiaan kun sunnuntainakin Park, joka on mun lähisalini, aukeaa vasta kolmelta. Aika iso miinus mulle, kun odotan kesältä nimenomaan aamutreenejä. Joskus muinoin toi paikka motivoi mua, mutta ei enää. Muistan, että treenin jälkeinen pumppipamppi näytti noissa valoissa ja varjoissa hyvältä. Nyt kävin vaa testimielessä nappaa kuvan ennen treeniä :D Ei tuu samaa motivaatipläjäystä ku kolme vuotta sitte. Kai se vaan pitää paikkansa, että aikansa kutakin.

kesakuu15 (20)

Wolf puolestaan on mulle ihan täydellinen sali. Tägillä pääsee kulkemaan koska tahansa miten tykkää. Ihmiset reenaa kovaa ja varustetaso on sen mukaista. Jos mä kävisin vain salilla, niin en todellakaan edes miettisi, missä treenaisin. Mutta tämän täydellisyyden rikkoo se tosiasia, että siellä ei pääse BodyJamiin. Ja ehkä vähän sekin, että mulla on ihan vain pari tuttua siellä. Potentiaalisia treenikamuja yhteensä kaksi. Ajatus kesästä, että kävisin yksinäni luolassa treenaamassa kovaa ja korkealta, on jollain tapaa vähän karu. Koska mä haluan kesällä vähän irrotella. Mennä vapaammin. Ja nähdä ihmisiä. Koska on oikeasti aikaa siihen! Lomaa ja vapaata. Treenitreffit kesäaamuna on yks parhaista jutuista, mistä innostun! Ja tästä syystä johtuen päädyin tällaiseen lopputulokseen. Onnistuin tekemään päätöksiä….

Mä pistän elämän risaseks, ja teen kesällä just sitä mistä tykkään. Mulla on nyt siis kortti kummallekin salille.

Talvella arki on niin hektistä, että silloin voin elää omassa kuplassani, mutta kesällä mä tahdon käyttää enemmän aikaa ja vaivaa sopiakseni kimppatreenejä kavereitten kanssa! Mä siis vuokrasin GoGon kortin tutultani kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Voin käydä koko kesän ajan siis BodyJamissa ja sen lisäksi tehdä kimppatreenejä kavereitten kanssa expressillä. Ja sitten mä kuitenkin pidän tietynlaista omaa tasoani, motivaatiota ja kehitystä yllä, ja käyn bodailemassa tärkeimmät treenit Wolfilla. Ja käytännössä katsoen mulla on siis yhteensä seitsemän salia käytössäni, kun voin käydä sekä keskustan että tampellan WFC:llä että GoGon pisteissä Lietsussa, Linnainmaalla, Cityssä, Parkissa, Hermiassa ja Partolassa. Että tättärää! Miten mahtava treenikesä 2015 ;)<3

kesäkuu5 (7)

Ei siis taloudellisesti maailman fiksuin ratkaisu, mutta on sitä varmaan kalliimpiakin harrastuksia? Ja toisaalta, kun miettii, niin vois kai sitä rahansa kesäaikaan huonomminkin käyttää? ;) Syksyllä mä palaan sitte takasin bodyhommiin Wolfille, mutta kesällä täytyy olla vähä tämmösiä kesäjuttuja. Ja huhhei, kuinka helpottavaa oli tulla johonkin lopputulokseen. Olen tyytyväinen.

Milla

9 vastausta artikkeliin “Tein taas pari päätöstä”

 1. Siellä pitäisi treenata missä tykkää, mutta toiset vain juoksevat sen kuuman tuntiohjaajan perässä minne lie siirtyykään töihin.

  • Ai kuka kuuma ohjaaja? ;)

   en tiedä luitko tekstiä mut mun pointti oli se et tykkään reenata wolfil mut siel ei oo bodyjamiii. Ja gogolle ei saa kertakortteja jamia varten.. jos pitää valita ni valitsen wolfin ja salin mut otin ny kesäksi molemmat :)

 2. Emmää ohjaajista tiiä mutta GoGolla on superkuumia treenikamuja ;D Keskiviikkona nähään!

 3. Asiaan mitenkään liittymättä, saisit laittaa enemmän kuvia itestäs :) Ihan HUIKEET sun olkapäät ja kädet nykyään! Motivoivaa katella kovalla työllä tehtyä kroppaa ja lukee samalla mukavia tekstejäs, kiitos!

  • :D haha. voi jestas. Kiitti! Olipas kauniisti sanottu :) Kovaa työtä on kyllä tehtykin, nii kyllä se hiljalleen alkaa näkyäkin.

 4. Asun itse melko pienellä paikkakunnalla, ja meidän salilla (les mills tunnit, spinning ja kuntosalimahdollisuus) on kk-kortti ja vuosikorttisysteemin ohella käytössä myös 10-kerran kortti (voimassa 3kk) ja kertamaksut. Oon huomannu kun oon esim. just Tampereen GoGolla ja Esportilla Helsingissä muutaman kerran vieraillu niin niissä ei kai ole tätä 10-kerran korttimahdollisuutta. Aika hassua, luulis juuri tuollaisissa isoissa liikuntakeskuksissa olevan! Sinänsä tosi harmi, sillä tähän sunkin jumppatilanteeseen se olis just täydellinen korttivalinta! :/ Meilläpäin toi 10-kertakortti on ainakin tosi suosittu! Mutta ihanaa hei että pääset nyt jamitteleen ja myös salille, saat tehdä sitä just mistä tykkäät :) Hyvää kesää!

 5. Munkin mielestä olis aika täydellistä, jos tonne lesmills -salille pääsis kymppikerran kortilla jammailee.. Mut varmaa sit on kannattavampaa myydä vaan jäsenyyksiä?! Emmätiiä. Kyllähän ne nytki saa multa isommat rahat kun joudun maksaa kolme kuukautta jäsenyyttä, kun että maksaisin vaan kertakortilla tanssikäynnit…….. plääh. Mut kesällä täytyy tehä vähä muutaki ku arkea, niinnniii menköö nyt! Tulee onnellisia aikoja, ku alkaa kesäloma, ja pääsee vaikka kaikkiin jameihin ;)<3

  Aurinkoa sunkin kesään ja kiva kun jätit kommentin!

 6. Olen kuullut, että GoGolla luovuttiin aikoinaan kymppi- ja/tai kuukausikorteista sen vuoksi, että tietyt tunnit ja ajankohdat olivat aina ylitäysiä. Jäsenyyspohjaisella systeemillä kuulemma porukka jakaantuu tasaisemmin eri tunneille ja eri ajoille, mikä nyt tietysti on yrittäjätahon kannalta toivottavaa. Eihän kukaan varmaan kävisikään kymppikortilla kuin niillä kaikkein huipuimmilla tunneilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta