Kuuro – homo – pikkuveli

En oo kauheasti höpötellyt täällä blogissa mun perheestäni. Koska miksi olisin, täähän on mun lifestyletyyppinen treeniblogini. Oon ehkä maininnut kuitenkin sellaisen arvokkaan perusasian, että mulla on perhe. Siihen kuuluu äiti, iskä, sisko ja veli. Vaikkakin kaikki asuvatkin eri osoitteissa. Mutta se on mun alkuperäinen ydinperheeni. Ja tänään mun oli pakko sanoa pari sanaa mun pikkuveljestäni. Koska hän on ehkä maailman symppiksin pikkuveli.

IMG-20150621-WA0007

Niin. Mun veljeni. Tuo kuvassa oleva komea nuori mies. Miten hänestä onkin tullut niin positiivinen, rohkea ja vahva. Hyvännäköinen nyt on tietysti, niin kuin koko perhe ;) Mutta että sisältäkin niin upea. Voin olla kyllä ylpeä. Ja miksi halusin nyt nostaa hänet esiin tätä kautta, niin siksi, koska mun veljeni on tehnyt jotain todella erilaista ja rohkeaa viime aikoina. Hän osallistui nimittäin Mr. Gay Finland kilpailuun. Kilpailu on siis käynnissä parhaillaan, ja hänet on valittu yhdeksän finalistin joukkoon. Aika siistiä?! Vaikka toisaalta, miksi ei olisi. Onhan hänessä monia ominaisuuksia, joihin tykästyä.

Niin siis kyllä. Mun pikkuveljeni on homo. Ja jos käytte lukemassa hänen esittelytekstinsä kilpailun sivuilla, huomaatte sellaisenkin asian, että hän on myös kuuro.

IMG-20150621-WA0004

Ja musta on tosi siistiä, että hän uskaltaa olla juuri se tyyppi, joka oikeasti on. Tähän kilpailuun liittyen hänestä on kirjoitettu viime aikoina muutamia artikkeleita lehtiin, ja hän on julkaissut myös omilla facebook-sivuillaan loistavia mielipidekirjoituksia. Ja kaikista eniten näissä muhun kolahtaa vahva erilaisuuden hyväksyminen ja tasa-arvoisuuden puolesta puhuminen. Katsokaa nyt, miten fiksuja juttuja hän on kirjoittanut fb-sivuilleen viime aikoina.

Tässä esimerkiksi teksti siitä, miltä tuntuu olla kuuro homo suomalaisessa yhteiskunnassa (KLIKKAA)

Näutä tekstejä lukiessa tulee väistämättä pieni ylpeys siskona. Kuinka hyvä kirjoitus! Kuinka hyvin puettu sanoiksi tärkeitä ajatuksia. Kuinka sympaattinen tyyppi! Mun pikkuveljeni.

IMG-20150621-WA0006

Vähän hymyilyttää, kun miettii, miten siiitä michelinmuotoisesta pikkupojasta, joka suutuspäissään heitti Spice Girls -lippiksensä liikkuvan auton ikkunasta kadulle (ja katui sitä samantein :D), onkin tullut noin syvällinen ja ajattelevainen nuori mies. Huikeeta! Ei ihan joka jamppa lähtis tällaisilla korteilla osallistumaan kyseiseen kilpailuun. Tai yhtään mihinkään. Saati, että on oikeasti niin sinut itsensä kanssa, että haltsaa kaikki radio – ja lehtihaastattelutkin tyynen rauhallisesti omalla vakaalla linjallan! Kyllä elämä kantaa, kun on hyvä luonne ja oikeanlainen asenne. Ja jos oot yhtään samoilla linjoilla, että toi kaveri tuolla on aika mahtava tyyppi, niin äänestä säkin ihmeessä ;) Tää on ihan vain siskonrakkaudesta kirjoitettu kannustuspuhe ja mainos. Koska kukapa ei samassa tilanteessa tekisi samaa ;) Tietääkseni äänestysaikaa on jäljellä tämän viikon torstaihin saakka, ja tässä tarkempi ohje:

Äänestä Jamia lähettämällä tekstiviesti MRGF 3 numeroon 173172. Viestin hinta 1 EUR. Huomaathan välin MRGF ja numeron välissä, ilman välilyöntiä äänestys ei toimi.

toukokuu31 (27)

Milla

8 vastausta artikkeliin “Kuuro – homo – pikkuveli”

  1. Olipas hyvä kirjoitus. Sun veli on selkeästi fiksu, söpökin vielä. :) Teki kipeetä lukea kohta, jossa veljesi kertoi miltä tuntuu, kun ei kuule mitä kaverit puhuvat. Multa saisi kysyä ”mitä?” vaikka biljoona kertaa putkeen. Terkkuja veljelle ja onnea kisaan :)

    • Eikö vaan. Mustakin noissa teksteissä on tosi lahjakkaasti puettu sanoiksi sellaisia tilanteita ja asioita ja fiiliksiä, mitä moni kuuleva ei välttämättä osaisi edes ajatella että on olemassa :) Kiitos tsempeistä!

  2. Ihana teksti sulta <3
    Ja tosiaan hyvä teksti tuo linkkaamasi veljesi kirjoittama teksti!
    Tsemppiä veljellesi kisaan! On kyllä komistus ja symppis tuo esittelyteksti kisaan! :)

    • Kulkee vissii suvussa tää kirjoittamisentaito ;) haha. Kiitos kannustuksesta! Mustakin mun veli on niin symppis ja muutenkin oikein potentiaalinen ehdokas, että toivottavasti menestyy kilpailussa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta