Me eletään tää(kin) kesä kerran vaan

Musta tuntuu, että oon kesällä ihan eri ihminen kuin talvikuukausina. Jollain tapaa sekoan aina elämäniloon ja onnellisuuteen. Talvisin oon vaan perus atiivitreenailija, joka käy töissä ja koittaa nähdä kavereita niinä muutamina valoisina tunteita, mitä viikonloppuihin kuuluu. Talvella tekee mieli pitää kalenteri mahdollisimman tyhjänä ja käyttää energiat niihin muutamiin tärkeisiin juttuihin.

Ja sitten BÄÄNG. Tulee kesä. Ja loma. Ja mä irtoon maasta.

Äiti sano, että se johtuu siitä, kun oon syntynyt kesällä. Oon kesäihminen. Niin, mullahan oli synttäritkin sunnuntaina. Heinäkuun kahdestoista päivä. Tein tänä vuonna ihmiskokeen ja piilotin synttäritietoni Facebookista, ja lupasin itselleni, etten mainitse missään yhteydessä kenellekään, että mulla on synttärit. Mutta sitten iltaa kohti, kun onnitteljoiden määrä oli laskettavissa yhden käden sormilla vanhempieni lisäksi, mun oli pakko rikkoa kaunista ajatustani synttäreiden hehkuttamattomuudesta. Ja sit kerroin instagramissa, että oon jo kakskytviis. Ja sit ne kaikki seittämänkymmentä tykkäystä sai mut iloiseksi :D Kiito niistä! Kun on kasvanut someaikana puhelin kädessä, niin eihän synttärit vaan tunnu miltään, jos onnitteluja ei tuu joka suunnasta. Täytyy muistaa ensi vuonna.

heinakuu14 (16)

Viikonloppuun kuului siis loman aloitus ja synttärit. EI ihme, jos on vähä onnellinen olotila. Tein vähän muitakin päätöksiä elämässä. Ihan vaan fiilispohjalta. Koska musta tuntui siltä. En tiiä, oonko oikeasti ihan sekasin. Vai onko tää kesä vaan tämmöstä aikaa kaikille. Vai oonko mä vaan rohkea ihminen kun elän oikeasti hetkessä, enkä vaan sano niin. Saatan myös olla jotenkin maaninen. Mutta joka tapauksessa. Kaiken yhteisvaikutuksesta. Minäminäminä.

Oon päässyt lomamoodiin.

Tuntuu, että elämällä on paljon tarjottavaa. Koska en jäänyt märehtimään ja pähkimään, mikä olisi fiksuinta ja pidemmälle ajateltuna kannattavinta. Semmonen mä kai oon, teen asioita tunteella. Ei oo ainakaan tähän mennessä kaduttanut. Päinvastoin. Voin suositella. Aina saa jotain uutta tilalle, kun luopuu jostain. Melkein voisin lainata viime kesän onnellisuuslausettani

heinakuu14 (21)

Me eletään tää kesä kerran vaan.

Voiko  siinä olla mitään perää, että kesällä syntyneet on kesäihmisiä aka. sekoaa kesällä?! Käykö kellekään muulle tällain, että kesän tullen tuntuu vaan niin hienolta olla just minä itte. Ja tehdä isojakin päätöksiä tai valintoja, jotta voi maksimoida oman onnellisuuden. Oon kuullu, että kevät vois olla sellaista aikaa, mutta kyllä tää nyt näyttää siltä, että mulle ainakin kesä tekee hassuja juttuja. On vaan ihanaa kun on vapaata. LOMA! Ja kun voi hyvin, on nuori ja nätti ja täynnä innostusta elämään. Nii miksei sitä eläis just niin kuin tässä hetkessä parhaalta tuntuu. Vapaasti.

Milla

7 vastausta artikkeliin “Me eletään tää(kin) kesä kerran vaan”

 1. Kiitos, että jaat sun hyvää fiilistä tekstien kautta meille muillekin! Susta kyllä niin huokuu onnellisuus ja hyvä fiilis, mikä tarttuu ruudun toiselle puolellekin! Aina jää hyvä fiilis itsellekin tällaisten tekstien jälkeen!
  Mukavaa lomaa! Toivotaan, että toi fiilis jatkuis jopa syksyynkin!

 2. Voin nii samastuu toho tunteeseen ’ kesämoodiin’ -kesäsekoamiseen :D . Oon iteki syntyny toukokuun lopul ja kesäl vaa kaikki tuntuu nii paremmalt ja tulee jotenki tehtyy kaikkee enemmä, ja paremmalla fiiliksellä ku muulloin. Vaikka lämmintä ei nyt niin oo ollukaa nii kyl se aurinkoinen kirkas ilma antaa paljon lisäenergiaa niin mielelle kuin kehollekin. :) hyvää kesän jatkoa.

  • Jos talvella olis näin valoisia ja pitkiä päiviä nii entiiä olisko sillon samanlainen fiilis ku kesäisin. Jotenki pimeys on nii masentavaa :D Mut toisaalta kesä voi just siks tuntua niin huikeelta kun tää on vaan hetken aikaa ♡ Nautitaan nyt. Kesäihmisinä vissii vielä triplasti muihin verrattuna ;)

 3. Ihana kirjoitus <3
  Vaikka mä oon syksyllä syntynyt, olen ihan täysin kesänlapsi ja tunnen olevani paljon enemmän elossa keväällä ja kesällä. No enhän mä nyt mikään haamu ole muitakaan vuodenaikoina, mutta kyllä se kesä vaan vaikuttaa meitiinkin ihanasti :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Kiitos :)

   Tiiätkö – mä olin tähän hetkeen asti luullut, että säkin oot kesällä syntynyt?! :D Varmaan päätellin sen jotenkin siitä, kun sulla on samantyylisiä kaikkia ihania kesäjuttuja. Mutta no. Kesämieli on paras mieli olkoot syntyny koska tahansa. Hitsi kun kaikki sais kokea tän moodin <3

  • Hih, hauska :D
   No niimpä, sitä yrittää tätä fiilistä jakaa, mutta ei se vaan kaikkiin tartu :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta