Kahdeksan päivää, seitsemän treeniä – kuulostaa mun kesälomalta

Ensimmäinen lomaviikko on vienyt mukanaan ihan kaikinpuolin. Tavallisesti oon ihan kalenterin orja, mutta nyt lomalla oon heittänyt sen piiloon pöytälaatikkoon ja pärjännyt oikein mainosti ;) Treenit on myös menny kovin fiilispohjalta, sillä valinnanvaraa on aika paljon, kun virallisia salitreenejä olisi viikkotasolla vain neljä. Ja treenikierron olen aloittanut sunnuntaina, eli treenikierto kulkee su – la välillä.

Mähän aloitin lomani viime viikon perjantaina, samantien kun suljin työpaikan oven selkäni takana. Ah, loma. Säntäsin suorilta kodin kautta kaverin kaa expressille treenailee. Pumpattii kimpassa rinta-hauis -setti läpi ja kotiinlähtiessä suunnittelin jo seuraavia kimppatreenejä :D Joo – lauantaina! Aamulla! Okei! Ja niin me mentiin silloin(kin). Vaihteluksi Lietsun sijaan Partolaan.

heinakuu14 (24)

Viikonlopun jälkeen starttasin maanantaita BodyJamissa. Oltiin sovittu kaverin kanssa treffit sinne, niin tuli mentyä, vaikka lopulta mulla ei sitten tanssiakaveria ollutkaan.

Tiistaina oli reissupäivä, kun lähdin Helsinkiin puolenpäivän kieppeillä. llman treenikamoja ei tarvinnut kuitenkaan lähteä, sillä illaksi oli sovittu Tough Viking -tyyliin treenit sotilasesteradalla Santahaminassa.

heinakuu15 (4)

Keskiviikkona sain ihan extemporee kutsun kimppatreeneihin yhdelle GoGon expresseistä, joten lähdin sinne tekemään selkää ja takaolkapäitä, vaikka olin alun perin varautunut lepopäivään esteratarääkin jälkimainingeissa. Vaan vielä mitä – räkkiveto kulki niin hyvin, että jos olisin heti tajunnut, niin olisin kokeillut kyllä jotain uutta ennätystä! Mutta ens viikolla sitte!

Torstaina kimppatreenit sai jatkoa, kun läksin Lietsuun expressille treenaileen kaverin kanssa. Tehtiin ihan semihyvä rinta-hauis -treeni. Mulla on nyt ohjelmassa vähän erikoitekniikoita voluumihommien lisäksi, niin on kyllä oikein passeli yhdistelmä, kun pystyy kaverin kanssa tekemään.

heinakuu17 (7)

Perjantaina koitti vihdoin se hetki, mitä oon about viime kesästä asti odottanut – maailman paras bodyjam! En pääse töistä ikinä tonne perjantain jamiin, kun se menee jo klo 11:15. Se pidetään muista jameista poiketen GoGo parkissa, missä on diskovalot, hyvä äänentoisto ja paljon tilaa. Ei tarvii vissii sen enempää perustella, miks juuri siellä jamibileet saa aivan uudenlaiset mittasuhteet ;) Mentiin kylläki sitä funk-pätkää, nii siinä on niin huonot musiikit, et oikeeta bodyjamhurmioita tuli vaan housepätkän aikana. Mutta no, toiveeni on otettu huomioon ja ensi viikolla sitte sitä normaalia ja parempaa settiä. En kyllä tajua, miks niin moni tykkää siitä vaihtoehtoisesta pätkästä? Koreona se on ihan kiva, mutta ei siinä saa riehua sillain ku jossain housebileissä. Ja ne musiikit on tosi tylsät. Ei mitää semmosta bassojytää. Plää. Just nyt, kun mulla on BodyJam -kesä :D No, koht vois alkaa miksauksetki, ku noi ohjelmat on kuitenki menny jo kesäkuun alusta asti!

Tänään lauantaina olikin sitten Fitfarmin pt-päivä. Mulle olis tarjoutunut ihan loistava extemporereissumahdollisuus tälle päivälle, mutta sydäntä raastaen jätin sen käyttämättä kuitenkin, kun olin sopinut niin monen kaverin kanssa näkemisiä pt-päivän merkeissä. Jep, kyllä. Nykysin mulla on jo vaikka kuinka monta tuttua tai jopa kaveria samassa tiimissä, niin koko pt-päivä on saanut ihan uusia ulottuvuuksia ;) Cool! Oltiin sovittu yhden kaverin kanssa, että mennään olkapääryhmään. Mutta kas kummaa, jälleen kerran, ryhmä oli niin täynnä, että ei mahduttu sinne. Vaihdettiin sitte lennosta hauis-ojentaja treeniin. Ei sekään huono valinta ollu, sillä mulla olis virallisen ohjelman mukaan ollut tänään olkapäät ja ojentajat. Huomasinpa vaan, että on tullu nyt about viikon sisään tehtyä hauikset kolmesti :D No, nyt on kesä niin ei oo vakavaa.

heinakuu18 (8)

Kuten saattaa huomata, on tullut ihan kiitettävästi treenailtua heti loman alkuun. Ja yhtäkään salitreeniä en oo tehnyt yksinäni. Kuluneen yhdeksän päivän aikana oon tehnyt kahdeksan treeniä kuuden eri kaverin kanssa. Ja kaikki puoliks extempore kehiteltyinä! :D Aika siistiä!  Sen takiahan mä nimenomaan vuokrasin GoGon jäsenyyden kesäksi, että pääsen BodyJamiin ja tekemään kimppatreenejä kavereiden kanssa!

Ensimmäinen lomaviikko siis hyvin käytetty. Ja mitä kaikkea muuta se onkaan treenien lisäksi pitänyt sisällään – kesäjuttuja ;)<3

 

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta