Lomalaisen ruokapäiväkirjaa

 Pakko viljellä tota lomalomaloma juttua joka paikkaan, koska oon vaan niin onnellinen siitä että mulla on LOMA ♡ Monesti saattaa olla niin, että lomalla tekee mieli ottaa niin sanotusti rennommin ruokajuttujen kanssa. Tavallaan tää on ollut mullakin viime viikkojen teemana, vaikka ruokavalion mukaan syönkin. Tuntuu, että pelkästään lomalle pääseminen ja arjesta irtaantuminen on poistanut kaiken stressin mitä kevään aikana kroppaani keräsin. Just nyt olo on freesi ja rento ja hyvä. Ja mitä muutakaan sitä lomalla söisi ku hyvää bodyruokaa! Oon käyny paljon treenaamassa, joten sikälikin on tärkeää syödä hyvin. Mutta mikä ero omissa ruokailuissani on arkeen verrattuna, niin oon ollu niin vähän kotona, että suurin osa syömisistä on mennyt silmämääräisesti mitattuna sinnepäin. Ja välillä ateriat on koostettu siitä, mitä tarjolla on. Mutta parasta tässä onkin se, että pedanttina suorittajaihmisenä mä oon pelkästään nauttinut siitä, että osaan myös rentoilla ja mennä tilanteiden mukaan. Tälläkin viikolla on ollut aivan ihania kesäpäiviä, ja ruokavalioni on näyttänyt esimerkiksi tältä

Aamupala. Samaa settiä kuin vuoden jokaisena päivänä. Koska aamupuuro on vaan maailman parasta, ja onko ehkä hienoo syödä sitä ulkona kesäaamuna?!<3 Tässä hetkessä musta tuntui, että oikeesti hengitän onnellisuutta. Ihan kaikinpuolin. Varmaan joulunakin vielä ihastuttaa tää kuva. Koska tuntu vaan niin lomalta. Ja vapaalta. Ja kaikinpuolin ihanalta. Hitsi vie, kesäaamut.

heinakuu22 (5)

Lounas. On-päivinä oon syönyt hiilareita kylkeen. Off-päivinä edelleenkään en. Ja uskotteko,  oon syönyt kuluneen kesän aikana enemmän kalaa kuin koko elämässäni yhteensä! Enkä puhu nyt tonnikalasta.

Kuinka voikin ihminen olla onnellinen pienestä.

heinakuu22 (11)

Välipala. On saattanut näyttää myös tältä. Koska kesä ja mansikat.

Ensimmäinen erä mansikkatanssia on pakkasessa. Toivottavasti 150g marjaerät pitää paikkansa myös syksyllä. Koska pakastin ne sen mukaan.

heinakuu22 (14)

Päivällinen. Treenin päälle kunnon satsi ruokaa. Tai jos ei oo treenipäivä, niin kuin esimerkiksi tämä tiistainen kesäpäivä ei ollut, niin sitten muuten vaan. Kaikkia bodyruokaherkkuja.

Mieluiten ulkona.

heinakuu22 (6)

Iltapala. Ei ehkä vois näyttää paremmalta.

Tarviiko vielä perustella, että bodyruoka on hyvää lomallakin?

heinakuu22 (3)

 

Ei siis ihan samannäköistä settiä, mitä työarkena, mutta sitäkin parempaa ;) Suurin ero arkeen verrattuna taitaa olla näin lomalla se, että en oo syönyt varmaan kertaakaan jauhelihaa. Ruokia voi jonkun silmään olla edelleen paljon, mutta mulle niitä on vähemmän kuin työarkena. Koska eihän päivät vaan oo niin pitkiä. Myös kahvia ja maitotuotteita on tullu vähennettyä huomaamatta ihan huolella. Ja noita marjoja taas taitaa mennä vähän enemmän, kuin mitä makrotaulukko sanoo. Mutta se olkoot mun kesäjuttuni.

Niinku toi biisiki. Mun tänhetkinen repeattibiisini. Tulee niin mieleen se parinviikontakainen bilebotski ja loppubileet, nii tästä on jotenki muodostunut semmonen hyvänmielen kesäbiisi ;)

Eroaako sun lomasyömiset paljon arkiruokailuista? Eiks marjaöverit ja kalan suurkulutus oo ihan hyviä kesäjuttuja ;)

Milla

4 vastausta artikkeliin “Lomalaisen ruokapäiväkirjaa”

  1. Mulla ei kesä vaikuta oikeestaan syömisiin, ku oon koko kevään hengannu kotona työttömänä nii tää on tätä mun normiarkee. Syksyllä sit ku koulu alkaa, nii oon aatellu alkaa vielä vähä tarkemmin kattelee tätä ruokavalioo, ku nyt menee syömiset aika mututuntumalla, mut tietyllä rungolla kuitenki. Herkkuja sillontällön, esim. nyt ku on synttäreitä ynnämuita, mut ei kotona semmosia. :D Kesä ei kyl oo mikää syy lipsuiluun (ainakaan mulla), mutta ehkä joku kaunis kesäpäivä vois syyä jätskin koska KESÄ :D

    • Sama täällä, kesä ei oo mikään erityinen syy vetää läskiksi. Mutta toki mullakin on sovittuna valmentajan kanssa pari vapaampaa syöntiä, kun on häitä ja muita sellaisia elämän hienoja hetkiä edessä :D Aattelin myös, et jos mun vapaasyöntipäivään sattuu aurinkoa, niin vois sen kesän yhden jäätelön käydä syömässä. Koska kesä ja koska jäätelö :D

  2. Oli loma tai arki niin aamu ei ole mitään ilman joka aamuista puuroa :P . Parasta päivässä; aamupuuuuro kaikenlaisilla marjoilla tai hedelmillä. Eipä paljon ruokavalio muutui lomillakaa…. enempi vaan kasviksia ja marjoja, vaikka niitä kuluu muutenkin, mutta kyllä koimaiset tuoreet on parhaita !!! :)

    • Sama täällä! Aamupuuro kaikkine lisukkeineen on vaan maailman parasta <3 Nyt vielä ku saa mustikoita suoraa metsästä tai mansikoita itepoimittuina niin on vaa hitsi vie hyvää! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta