Fitnessmuikki goes antifitness

Jos vuodessa on 365 päivää, joista 362 elää bodylaiffii, niin eiks oo ihan ookoo käyttää kolme jäljelle jäävää päivää johonkin ihan muuhun?

Mä ainakin teen nyt niin. On nimittäin jokavuotinen kohokohta käsillä. Lähtö kolmenpäivän Summersound festareille on näillä näppäimillä ja en vois ehkä olla enempää innoissani!! VIHDOIN :D

heinakuu17 (8)

Elän arkeani omalla tyylilläni tietynlaisessa treeni- ja bodyruokakuplassa. Koska oon ite valinnut niin ja musta se on kaikinpuolin normaalia ja tavallista ja kivaa ja mitä vielä. On kuitenkin olemassa tää yks hetki vuodesta, kun mulla on ihan muut jutut mielessäni, kuin treeni tai bodyruoka.

Ja se on nimenomaan Summersound festival.

Summersound tekee mut vaan niiiiin onnelliseksi joka vuosi! Kolme päivää festari- ja hotellielämää parhaassa seurassa. Kesä. Loma. Lemppareinta musiikkia. Ja hyvä fiilis. Mitään ei puutu :D

blogii (3)

Silloin, kun sitouduin Fitfarmilla vuosivalmennukseen, kirjoittelin teille tänne blogiin, että onpas jännittävää ajatella, miten tuleva vuosi tulee sujumaan. Kaikki juhlat ja arjet ruokavalion mukaisesti. Mutta piilottelin asioita vähän siinä mielessä, että oikeasti olin sopinut jo ennen helmikuuta Killen kanssa siitä, että kunhan kaikki sujuu talven, kevään ja kesän aikana muutoin hyvin ja suunnitelmien mukaisesti, niin summersoundeilla mä hoidan ennen kaikkea mieltäni. Summersoundeilla mun ei tarvii miettiä sitäkään vähää, mitä syön tai juon.

Mulla on siis koko viikonloppu vapaasyöntiä tiedossa.

Oonko mehuissani vai?! Kyllä! Ei sillä, ettäkö kärsisin jotenkin mun bodyruokavaliosta muutoin. EI. Mutta onhan tää nyt hienoa, että viime vuoden elokuussa (?) oon viimeksi syönyt ihan vapaasti muutakin kuin yhden aterian. Saati juonut. Haha. Voi jessus. Skumppakin on siis pistetty kylmään. Jos sitä vaikka tekis mieli vähä maistaa, kuka tietää ;)

Ja okei, oli vähä raflaava otsikko. Homman pointti on kumminkin nyt se, että ei oo tarkotus vetää oikeesti mitään antifitnessviikonloppua ihan vaan siks, että vedetään nyt koko vuoden edestä. Vaan tarkoitus on maksimoida mun vuoden kohokohtani, kesälomani, fiilikseni ja ylipäänsä kaikki hyvä kulminoida tähän viikonloppuun. Kun tää on mulle niin tärkeä ja hieno tapahtuma, niin halusin, ja sainkin vapaasyönnin koko reissun ajaksi. Voi vaan mennä fiiliksen mukaan ja nauttia. Elämästä, kesästä, musiikista, ystävistä, lomasta, kesäöistä, extemporejutuista ja tietystikki hotelliaamupalasta!<3

Voi jehna. Kyllä on hienoo.

summersound (14)

Blogia päivitän siis todennäköisesti seuraavan kerran vasta ensi viikolla. Instagramista @millariu löytyy varmasti antifitnessjuttuja sitäkin enemmän viikonlopun aikana ;) Loppuvuosi sitten taas muuta! Onks joku muu tulossa vuoden huikeimpaan tapahtumaan? Moikkaillaan, jos törmätään!

ps. Tänä vuonna muistin ensimmäistä kertaa pakata festarilipunkin mukaan. Yleensä kun on tarvinnut hypätä puolivälissä matkaa junasta pois ja lähtee takas Tampereelle hakemaan sitä :D haha. Tää enteilee selkeesti hyvää!

Milla

6 vastausta artikkeliin “Fitnessmuikki goes antifitness”

  1. Oikein ihanaa ja musiikin täyteistä viikonloppua !!!! :)

    Nauti vapaudesta ! ja syö ! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta