Rakkautta ensikokeilulla – Freddyt

”Ai semmoset nolot peppuhousut, vai?”

Freddyt jättää korviin soimaan vähän kielteisen sävyn. En oikeastaan edes tiedä, miksi. Itse ajattelin niistä ennakkoluuloisesti, että ne sopivat vain hoikille salimimmeille. Ja naamalleni tuli suorastaan irvistys, kun mietinkin itseäni pukemassa niitä päälle. Hui kamala! :D Paksukoipinen persjalkainen pukemassa jalkoja korostavia housuja -ousnou. Ei voi käydä hyvin. Mähän yritän nimenomaan aina pukeutua kaapuihin ja piilottaa jalkani. Ja oon kateellisen ihastelevaan sävyyn katsonut muita, jotka tällaisia housuja ovat pystyneet käyttämään.

Jostain syystä mua on kuitenkin kiehtonut selvittää, näyttäisinkö oikeasti muka niin kamalalta niissä, kuin mitä mielessäni pelkään. Koko ajan ajatuksissa kytee pieni toivo ”mitä jos?” Koska kuitenkin mulla on ihan hyvät jalat. Ne periaatteessa saattais jostain kulmasta jopa näyttää kivoilta. Jos joskus osuis semmoset housut kohdalle……..

 Mua voikin kutsua myöhäisheränneeksi Freddyjen suhteen. Oon kyllä tiennyt niiden olemassaolosta pitkään. Mutta hankkinut ensimmäiset sellaiset itselleni vasta tänä kesänä.

Kyllä. Luit oikein.

Mulla on nykyisin kahdet Freddyt kaappiani koristuttamassa. Ja jalkojani! Ne nimittäin olikin aivan yllättäen kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti rakkautta ensikokeilulla <3

IMG_20150815_185137-1

Hitsi vie, ei pitäs koskaan olla ennakkoluuloinen. Niin vain todistettiin tämäkin epäily turhaksi. Jos Dromet oli ihan semijees, niin Freddyt on kyllä ihan täydelliset! Musta tuntuu, että näytän niissä kivalta. Ja se on kyllä paljon sanottu multa. Kun ehkä tiedätte taustani jalkakriisin ja housujenkäytön suhteen :D

Mut parempi myöhään kun ei ollenkaan!

Ilmat on olleet vihdoinkin kesäisen lämpimiä. Mutta mä vaan kuljen pitkät housut jalassa :D Koska musta on niiin mahtavaa, että vihdoinkin – siis vihdoinkin – kaksikymmentä viisi vuotta elettyäni mä oon vihdoin löytänyt päälleni housut, joissa en tunne itseäni väärän mallistosta.  Vyötärö ei ole liian iso, vaan juuri sopiva ja suorastaan loistava kumipintansa vuoksi! Lahkeet on täydellisen pillit! Kumpikin pituus käy: täyspitkä tai 7/8. Molemmat menee nilkkoihin mulla. Freddyt istuu mulle ihan joka suunnasta täydellisen hyvin. Ei pussita polvista, ei valu lantiosta eikä kiristä reisistä.

IMG_20150819_195820

Jestas. Musta jopa tuntuu, että mun jalat näyttä niissä hyviltä! Kuin siistiä :D En tiedä, voiko tätä fiilistä sanoin tän paremmin kuvata. Mutta jos koitatte asettua mun asemaani hetkeksi. Kakskytviis vuotta kriiseilet, kun sun jalkoihin ei vaan mene mitkään housut kivannäköisesti päälle. Ja aina tuntuu inhottavaa , kun housut puristaa vääristä kohista ja lörpöttää toisista. Ja sit yhtäkkiä puet jalkaan tällaiset ihanuudet, joista ei monen käyttökerrankaan jälkeen keksi vaan yhtään mitään kielteistä sanottavaa! Sanalla sanoen: mahtavaa!

Ihan sama vaikka koko freddymuoti menis ohi ennen kuin syksy tulee. Mä kyllä aion käyttää näitä hautaan saakka :D Kerrankin kun löytyi hyvät!! Et jos jollain on kaapin pohjalla käyttämättömänä M-koon Freddyjä, niin pistähän myynti-ilmoitusta. Taidan alkaa hamstrata näitä elämää varten ;) Ja kappas, mielikuva Freddyistä muuttui kokonaan tän kokemuksen myötä! Miten mä koskaan saatoin edes ajatella niistä jotain pahaa :D

Onks sulle käyny ehkä sama?;)

Milla

16 vastausta artikkeliin “Rakkautta ensikokeilulla – Freddyt”

 1. Mä oon kans vasta tänä kesänä ostanu ensimmäiset freddyt, ja kyllä nyt harmittaa kun ei niitä aiemmin oo tullu hankittua! Näistä en luovu, on ollu niin hyvät! 😊

  • Jea, muitakin myöhäisheränneitä ;) Täytyy ny hamstrata muutamat kaappiin ku kerran elämässä löytää housut mitkä on oikeesti sairaan hyvät päällä! :)

 2. Mulla on kans ollu negatiivinen mielikuva freddyistä enkä edelleenkään tykkää tosta takamuksen leikkauksesta/saumoista/miten se sanotaan, mutta niin paljo oon kuullu nyt viime aikoina hyvää just siitä miten hyvät ne on jalassa, että melkeen tekis mieli tilata! Tuntuu nimittäin nykyään ettei oo olemassa hyviä housuja. Ei mulla ennen oo ollu ongelmaa, mutta enää mun perse ja pohkeet ei vaan sovi tavallisiin farkkuihin tai muihin istuviin housuihin ilman, että ne on sitte jostain muualta liian isot. Treenitrikoot, legginssit ja jotku shortsit on hyviä, mutta ois kiva löytää just jotku tommoset farkun tyyliset tai oikeestaan ihan mitkä vaan, joita voi arkena käyttää ilman pitkää paitaa :D

  Miten löysit oman kokos? Tekis mieli kans käytettynä ostaa, mutta sovittamatta pelottaa ostaa ku sen verran hintavaa kuitenki ni ei oo kiva jos väärä koko tulee.

  • Sama homma täällä – treenihousut ja leggingsit tyyliin ainoat mitkä hyviä päällä. Ja nyt sit nämä ♡

   Ostin ihan arvalla Dromejen perusteella kokoa M ja kävi flaksimainen tuuri ku olivat täydellisen sopivat :D eiks ainaki bodyactionil myydä noita, varmaan siis muuallakin jälleenmyyjillä, nii käy kokeilee :)

 3. Voihan freddyt! Mua on kanssa kutkutellut jo vaikka kuinka pitkään kokeilla niitä näiden isohkojen jalkojeni kanssa. Yleensä farkuissa on ongelmana se, ettei reisien kohdalta mikään mee päälle ja ne jotka menee onkin sitten jo aivan liian isot lantiosta. Voi olla et nykyään peppukin kinnaa kiinni aika hyvin ”oikeissa” farkuissa. Joskus harvoin kun farkkuja käytän niin kyl ne nykyään on just jotain joustavia :D mutta voipi olla, että pitäis vihdoin niitä freddyjäkin koittaa.
  Ja kyllä, sun jalat näyttää tosi hyviltä! :)

  • Tunnistan niin ton ongelman! Ku housut menee reisistä ylös nii ne todellakin on aivan liian isot vyötäröstä! Freddyt on ratkaisu nimenomaan tähän ikuisuusongelmaan :)

   Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :-) Pääsee treenatut jalat oikeuksiinsa, toisin kuin normi housuissa.

 4. Kävin eilen Viking Gracelle päivän risteilyllä niin siellä oli noita Freddyja myynnissä. Hintakaan ei päätä huimannut, ovat jotain luokkaa 50-60e :) Vinkkinä niille, jotka ovat risteilylle menossa!

 5. Freddyt näyttää hyvältä sun yllä, tai siis sinä näytät hyvältä Freddyissä! :) Muodokkaita, kauniita jalkoja ei kannata hävetä ja peitellä, pitää vaan löytää sellaset housut, jotka sopii. Mä oon joskus nuorempana kuikelokroppaisena ihmetellyt, miten joillekin ei muka tavalliset farkut istu. No joo, en ihmettele enää, ei joustamattomiin farkkuihin sullota mitään muotoja. :P Nykyään itekin pukeutuisin mieluiten treenihousuihin tai leggingseihin. Mä kokeilin tänä kesänä Dr. Denimin superjoustavia farkkuja ja oon ihastunut niihin, nekin istuu vyötäröltä kivasti ja silti reidet mahtuu niihin. Freddyjä en oo ikinä kokeillut, mutta ehkä joskus vielä… :)

  • Kiitos :-) Joustamattomat farkut on todellaki treenattujen ja muodokkaiden koipien painajainen. Dr. Denimeistä joku muukin on maininnut, että ovat oikein hyvät! :) Ja onneks löysin Freddyt. Kumpa ne ei menis ikinä muodista pois :D

 6. Moi! Oletko minkä pituinen? Olen itse 160cm ja edelliset freddyni olivat normaalilahkeiset, nyt mietin olisivatko 7/8 lahkeet sopivammat.

  • just mitattiin mut kotona pari viikkoa sitten – aamulla oon melkein 159 ja illalla 157 että kai keskiarvona voisin sanoa pituudeksi 158 :D Mulle noi 7/8 lahkeet toimii kyllä hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta