Saliohjelma, ruokavalio ja lisäravinteet – kaikki valmiina treenisyksyä varten!

*Kaupallinen yhteistyö: CupoNation

Kuten eilen jo vähän vihjailinkin, kaikki on valmista syksyn treenikautta ajatellen. Sain viikonloppuna uudet ruokaohjeet, vaihdettiin treeniohjelmaa ja lisäravinnekaappikin on taas täytetty tarvittavilla tuotteilla kesän poukkoilun ja tanssimisen jälkeen.

Tiivistetysti ilmaistuna: motivaatio on ihan huipussaan just nyt!

Otin kesän tarkoituksella vähän eri tavalla treenien kannalta. Vuokrasin kesä-, heinä- ja elokuuksi jumppasalini jäsenyyden ja sen sijaan, että tarkoitukseni oli treenata koko ajan mahdollisimman nousujohteisesti ja kovaa, panostinkin enemmän aikaa kimppatreeneihin ja tanssimiseen. Kesällä oli enemmän mahdollisuuksia, joten halusin vaihteluksi nähdä kavereita myös treenien merkeissä, ja ottaa vähemmän tosissaan oman kehittymiseni kannalta. Vaikka kyllähän tossa kesänkin aikana on ennätyksiä taottu ja kehitystä saatu aikaan, et emmä sikäli oo lusmuillu mitenkään ;) Mutta treenejä oli tosiaan vain neljä viikossa, ja tein ohessa vähän muutakin. En myöskään kokenut tarvetta suunnitella treenejä niin tarkkaan, sillä halusin käyttää lomaa ja kauniita päiviä tilanteiden mukaan elämiseen. Sanoisin, että aikansa kutakin. Ja kesä hyvin käytetty.

IMG_20150821_170842-1

Nyt olis kuitenkin aika kääntää kelkka arkimoodiin ja sitä kautta vähän niin kuin automaationakin panostaa taas kokonaisvaltaisesti enemmän treenihommiin. Sain tosiaan uuden ruokavalion, joka on kyllä tavallaan vanha-uusi. Otan siis käyttöön about samantyylisen setin kuin mitä käytin keväällä. Kevään ja kesän aikana kroppa remppasi koko ajan enemmän, ja onneksi nyt selvisi, että painonnousu ja turvotus ja mitä kaikkea näitä olikaan, ei johtunut millään tapaa mun syömisistäni. Ja nyt kun siis on selkeetä, että kroppa reagoi ihan muihin juttuihin, alan taas syödä enemmän.

Treenimoodikin vaihdettiin takaisin siihen, mitä tein keväällä. Pääsen siis neljän kuukauden tauon jälkeen tekemään taas vuoroviikoin voimaa ja voluumia, ja oonkin jo toista viikkoa näiden kimpussa! Hitsin kova motivaatio, kun tietää, että syö tarpeeksi niin noi voimatki oikeesti voi kehittyä syksyn mittaan! Tein ekaa kertaa maastavetoa viime viikolla ja aloitin tekemällä sarjaa 90kg:lla ja vedin loppuun satasen kerran ihan vaan kokeiluksi. Siinä olis mun lähtöpainot tonkin liikkeen suhteen, kattellaan missä ollaan jouluna ;) Voisin nyt syksyn ajan jättää vaikka räkkivedon pois ja tehdä tuota vaihtoehtoista vetoa, niin vois luulla ja toivoa, että nousujohteisesti mennään!

IMG_20150825_190311

Kovan treenin ja kunnollisen syömisen tueksi käytän myös lisäravinteita. Mulla on itseasiassa olemassa ihan selkeä lisäravinnekartta, jossa kerrotaan, mitä mun olis hyödyllistä käyttää. Kesällä otin aika löysästi näidenkin suhteen. En aina jaksanut ottaa treenijuomaa mukaan salille, latausjuomaa en edes ostanut kaappiin edellisen loputtua ja vitamiinitkin ehti loppua kesken loman. Mutta kuten oon aiemminkin maininnut, käytän *Fitnesstukkua edellämainittujen tuotteiden hankkimiseen, ja nyt ostosreissun jälkeen olis kaapit taas täynnä tarpeellista tavaraa! Treenijuomaksi hankin perinteisesti Octanea ja palkkariksi whey100:sta. Octanesta en oo edelleenkään uskaltanut kokeilla muita makuja kuin tuota Green Applea. Se nyt ainakin on hyvää, niin miksi toisaalta vaihtaa toimivaa. Palkkarin suhteen oon ollu pitkään suklaan kannattaja. Mutta nyt motivaatiopäissäni ostinkin taas edellistä suosikkiani Vanilla-Pearia ;) Kaappiin on hankittu myös täydet purkit magnesiumia, c-vitamiinia, sinkkiä, omega3:sta sekä monivitamiinia. Ei niistä ainakaan haittaa ole palautumisen, terveyden ylläpitämisen ja perinteisen syksyisen flunssataistelun kannalta.

Onko sulla vielä hankkimatta tarvittavat lisäravinteet syksyn suunnitelmia varten? ;) Tai tartteisitko uusia treenivaatteita tai -välineitä? Jos vastasit edes toiseen myöntävästi, niin tästä seuraavasta linkistä saattaa olla sulle hyötyä. Linkki menee CupoNationin nettisivustolle ja sieltä löytyy siis urheilun alekoodeja. Just nyt siellä olis tarjolla *alekoodi Fitnesstukun verkkokauppaan!

Sadan euron ostosta saat siis 30€ alennusta.  Ja Fitnesstukusta tosiaan löytyy jos jonkinlaista lisäravinnetta, treenivälinettä ja -vaatetta. Käy ihmeessä klikkailee ja hyödyntää koodi, jos joka tapauksessa tarvii kohta täydentää treenivaate- tai lisäravinnekaappia. Syyskuu alkaa kumminkin jo ensi viikolla, joten nyt on aika bueno hetki hankkia tarvittavat tuotteet syksyä ajatellen ;)

IMG_20150825_190347

Tai niin mä ainakin tein ja on kyllä ihan hukee motivaatio taas tähän omaan juttuun! Mulla olis jumppasalin jäsenyyttäkin edelleen jäljellä, mutta emmä enää malta ees mennä bodyjamiin kun mun tekee vaan mieli nostele puntteja;) Se sopii niin hyvin tähän arkeenkin työpäivien kaveriksi, kun ei ole aikatauluihin sidottu. Nyt olis taas toiveissa nousujohteinen syksy kesän tanssimisen ja kroppakrempan jälkeen! Kuka on messissä ;)?

 

 

Milla

7 vastausta artikkeliin “Saliohjelma, ruokavalio ja lisäravinteet – kaikki valmiina treenisyksyä varten!”

  1. Tuu hakeen meiltä toi green apple octane pois, ei pysty vaan juomaan ku tulee ylös saman tien! :D

    Ps. Niin mukana, tästä tulee vuosisadan treenisyksy!

    • Todellaki tuun!! :-)

      Sun syksyn suunnitelmat kuulosti kyllä huikeilta! Tsemppiä♡

    • Haha. Ilmeisesti on kokemusta :’D Kiitti vinkistä. Vaikkakin kokeeksi haluisin ny melkeinpä päästä maistaa kerran ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta