Kaikki hyvä loppuu aikanaan – vai loppuuko?

Syksy tuo tullessaan monenlaista uutta suunnitelmaa. Suunnitelmat saattaa syntyä pitkällisen pohdinnan jälkeen, tai sitten ihan extempore. Kuten kävi allekirjoittaneelle. Viime vuonna tähän aikaan olin juuri hypännyt Fitfarmin kyytiin, ja innoissani opettelin yhä vain paremmaksi salitreenaajaksi. Tänä vuonna suunnitelma oli jatkaa samalla linjalla. Kesän kaveritreffien, jumppailujen ja puolitotisen salitouhuilun oli tarkoitus korvautua sillä, mitä oon ennen kesäkin tehnyt: salia korkealta ja kovaa. Laitoinkin instagramiini kuvan tällä viikolla, kun kesä virallisesti loppui. Elokuun viimeisenä päivänä, jumppajäsenyyteni viimeisenä päivänä:

kesän viimeinen bodyjam.

IMG_20150831_190752-2

Koska kesällä innostuin taas jumppailemaan, laitettiin pomppimiset sopimaan mun muuhun treeniohjelmaani. Ja nyt elokuun viimeisenä päivänä mulle tuli yllättävän haikea olotila päälle – haluanko mä oikeasti-oikeasti nyt palata takaisin pelkästään salille? Rehellinen vastaus kysymykseen just tänään ja tässä hetkessä:

En taida haluta.

Viime syksy meni kivasti salirutiinia opetellessa, samoin kuin koko talvi ja viime kevät. Jonkinlainen uutuudenviehätys kai piti koukussaan, koska en oo koskaan ennen malttanut oikeasti jättää jumppaamista kokonaan pois. Ja kun vihdoin maltoinkin tehdä näin, sain aikaan myös hyvää tulosta. Oon hyvä tässä mitä teen. Ja saanut tuloksia. Mutta jotenkin kai mun tavoitteenikin muuttuvat yhtä ailahtelevasti kuin mun mieleni liikkeet :D Ja syytän myös vähän tätä kroppahommaa, mikä on vaivannut viime aikoina. Vaikka homma alkaakin selvitä, mulla on ajoittain silti tukkoinen olo. Ja mun ei vaan tee mieli joka kerta mennä salille bodaamaan lisää nestettä ja lihasta kehooni. Useimmiten mieleni tekee kyllä salille. Koska se on helppoa arjen aikatauluissa, ja saan siitä paljon mielihyvää: onnistumisia, edistymisiä ja endorfiinihumalaa. Mutta yhtälailla nautin niistä päivistä, kun suuntaankin salin sijaan jumpalle. BodyJamia! BodyAttackia! Combattia! Ah, nam. Kyllä ja kiitos.

IMG_20150828_212708

Musta tuntuu, että en voi ainakaan just nyt elää kokonaan ilman myös tätä puolta treenaamisesta. Hikoilua, hyvää musiikkia ja riehumista niin täysiä kuin kroppa antaa myöden! Onhan se nyt ihanaa. Ei kai sitä sen enempää tarvii perustella. Jos jostain tykkää oikein kovasti, niin tottahan toki sitä täytyy tehdä! Ja mulle tuntuu sopivan hyvin tällainen treenisysteemi – lihaskuntoa ja jumppaa sopivassa suhteessa toisiinsa nähden ;) Luulin, että tää olis vain joku kesäjuttu. Mutta ei ollutkaan. Jumppaikävä iski ennen kuin salikausi ehti edes alkaa kunnolla. Yhden päivän maltoin olla. Ja syyskuun toisena laitoin viestiä, josko kaverilta irtoisi vielä hetkeksi aikaa jäsenyys vuokralle. Ja about vartti myöhemmin oli viralliset asiat hoidettu. Ja nyt mulla on jumppa-aikaa ainakin syyskuu, mahdollisesti myös lokakuu. Katsotaan sitten taas uudelleen, mikä fiilis. Maailma on mahdollisuuksia ja valintoja täynnä. Aika siistiä, että voi valita itelleen niistä parhaat palat! Tulee niin innostunut ja hyvä mieli :D Tänää mä meen pomppimaan!<3

Kuka arvasi, että mä jään koukkuun taas? Ite en olis arvannut meinaa etukäteen! Mut nyt tuli vaan tämmönen fiilis, niin tottahan mä meen sen mukaan. Meinaaksä pomppia vai bodata tänä syksynä? ;)

Milla

6 vastausta artikkeliin “Kaikki hyvä loppuu aikanaan – vai loppuuko?”

 1. Hei, huippuu että oot vielä gogolla! Vaikka en sua paremmin tunnekkaan, niin kyllä oon aina ihmetelly kuinka entisenä jumppahyppijänä oot osannu jättää jumppailut kokonaan taakse, mutta sieltä se jumppari taas nostaa sitten päätään :D hyvä vaan tehdä sitä mistä tykkää ja mikä tuntuu hyvältä! Mä en oo vieläkään tietäni löytäny bodyjamiin, mutta ehkä jos säkin siellä hypit, niin uskaltaa tulla kokeileen :D mutta noin muuten mahtavaa jumppa/treenisyksyä sinne, törmäillään jumpilla!

  • Törmättiinkin nopeammin kun uskoinkaan :D haha. Oliko vähä huikee attacki <3

 2. Vaikka salilla käyntikin olisikin kivaa yms., niin itse henkilökohtaisesti haluan sen olevan oikeasti innostavaakin, joten haluan itsekin siihen rinnalle vähän jotain muuta.

  Kun tavoitteena ei ole niska limassa kisakunto tms., niin ei se kroppa ainakaan pilalle mene siitä pomppimisesta. Joten ehdottomasti, vähän hyppyjä väliin niin salikin maistuu paremmalta :)

  • Näinpä juuri ;) Vaihtelu tekee kyllä treeniviikoista vieläki innostavampia! Hyviä treenejä sunkin syksyyn :)

 3. Ah, Bodyjam! Mä olen jotenkin aina nähnyt sutkin sellaisena jamittajana. Aika harvat meinaan blogimaailmassa sitä harrastaa! Mutta minä ja sinä ollaan ihan koukussa siihen :D Aion ehdottomasti jamitella koko syksyn, ja tavoitteena olisi myös kammeta itseni pitkästä aikaa myös combatiin ja pumppiin! Vaikka tanssijatyttö henkeen ja vereen olenkin :D

  • BodyJam, todellakin. Mullaki tulee sä aina mielee kun kirjoittelen jamihommia. Katoinkin et olit jo pumpissa käyny jossai kohti vähä pyörähtää ;) kiva! Jumppasyksy on hyvä suunnitelma. Ja combatin syksyn ohjelmassa vaikutti olevan hyviä biisejäki taas fiilisteltäväksi! Jamin hiphop ja housepätkistä nyt puhumattakaan <3

   Ihanaa treenisyksyä ja kiva kun jätit kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta