Parempaa kuin mikään muu. Eli kaikista parasta.

Ihmeiden aika ei ole ohi! Tullut todistettua moneen kertaan viime aikoina. Ja viimeksi tänään. Maanantaina. Syyskuun puolivälissä. Sinä päivänä kun meidänkin salilla saa vihdoin vaihtaa uudet Les Mills – ohjelmat käytäntöön. Työvuorokin osui sopivasti aamuun, joten sen puolesta olisin päässyt melkein mille tunnille tahansa. Kokeilisinko ensimmäisenä uuden attackin, uuden combatin vai kenties bodyjamin?! Sitä mä kai perinteisesti olisin miettinyt. Saattanut jopa kokeilla parikin lajia putkeen, ja sännätä heti tunnilta kirjoittelemaan blogiin ensivaikutelmia. Huomaatte ehkä, että kirjoitan konditionaalimuodossa. Syy tähän on se, että en valinnut edellämainituista mitään.

Lähdin nimittäin salille. Jalkapäivä!

Uudet Les Millsit sai jäädä muiden testattaviksi. YEA. Oonko ehkä joskus sanonut täälläkin, että ailahteleva mieli on toinen nimeni ja sitä rataa :D? Kyllä vain. Ja syy tähän outoon tilanteeseen on se, että mulla on sellainen tilanne, että niinä päivinä, kun tähdet osuu kohdalleen ja on mahdollisuus, mä todellakin valitsen salin kaiken muun joukosta. En edes mieti muuta! Ei todellakaan käy edes mielessä, että lähtisin bodyjamiin tai muualle jumppaan. Ei, vaan silloin mä haluan salille. Niin kovasti, että voin käyttää päivästäni tunnin ihan vain matkoihin. Koska se on kaiken arvoista. Puhun siis niistä päivistä, kun ajoitukset osuu kohdilleen ja pääsen treenaamaan hänen kanssaan. Tiiättekö, ehkä parasta. Parempaa kuin bodyjam. Parempaa kuin mikään. Mä niin tykkään.

IMG_20150914_193927

Ainakin vielä toistaiseksi ;) Tulee ainaki treenattua kovaa. Koska mähän haluan olla mahdollisimman hyvä. Enkä todellakaan luovuta. Ja mieluummin yllätän voimillani. Ja yritän edes joskus olla parempi – vaikka ees vatsatreeneissä :D Mä oon löytänyt niin samantyylisen ihmisen, joka jakaa sopiva pilke silmäkulmassa tän itsekkään bodykuplassa elämisen tyylin unohtamatta kuitenkaan kaikkia muita arkisia ja vähän isompiakin juttuja elämässä.

Hätkähdin jopa itsekin vähän tätä muuttunutta ajatteluani – että jokin treeni menee helposti bodyjamin edelle. Jopa silloin, kun on uudet ohjelmat ja vielä ihan ekaa kertaa! Kyllä ihimismieli on ihmeellinen. Mut pääasia, että innostuu ja tekee just sitä, mistä tykkää. Ehdin jamiin joku muu päivä kuitenkin. En tiedä kuinka kiinnostavaa tää teistä on loppupeleissä. Mutta halusin vaan kertoa, että oon ihan hitsin onnellinen. Kun kimppatreeneistäki voi saada niin hyvn mielen. Ihan vain tavallisena maanantaina. Arki saa ihan uusia ulottuvuuksia.

IMG_20150914_193149-1

Ja oli hei hyvä jalkatreeni!

Maanantai ja uusi viikko hyvin aloitettu! Pystyykö joku samaistuu tilanteeseen? ;) Vai tuleeko loppupeleissä itsekseen tehtyä ne kaikista parhaimmat treenit?

Milla

4 vastausta artikkeliin “Parempaa kuin mikään muu. Eli kaikista parasta.”

  1. Parhaat reenit tulee tehtyä broidin kanssa! Hän ei anna tuumaakaan periksi ja en mä viitsi broidille kiukutella :DDD

  2. Parhaimmat treenit tulee kieltämättä tehtyä tuon paremman puoliskon kanssa, vaikka tällä hetkellä edelleenkin pt:kin valmennuksessa on.

    Varsinkin kun toinen nykyään jo tietää että missä menee pitkälti omat rajat ja osaa vaatia :D Ei ois uskonu viel 5kk sitten et salilta tollasen treenikaverin löydän…. Ja onnea muuten teille ❤

    • Oi, ihana kuulla et joku muukin nauttii samasta tilanteesta! :)

      Ja kiitos!♡ Aattelin jo et eikö kukaa jaa tätä iloa mun kanssa ja onnittele :’D Kiitos kun jätit kommentin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta