Mitä kuuluu ”hemmetin aknelle”?

Kaupallinen yhteistyö: Vichy Dermablend

Muistatteko, kun aiemmin tänä vuonna kirjoittelin iho-ongelmistani? Siitä hemmetin aknesta, mikä paheni pahenemistaan pitkin vuotta. Siitä aknesta, mikä alkoi kesällä olla jo niin pahassa kunnossa, että se vaikutti mun elämiseeni merkittävällä tavalla. Treenatessa hiki kirveli rintakehän ja selän akneihoa niin kovasti, että sattui. Ja kasvojen alueen ongelma alkoi olla jo niin paha, että mun itseluottamuksenikin alkoi rapistua. Oli koko ajan ruma olo. Akne alkoi vaikuttaa mun elämääni niin paljon, että otin loppukesästä vihoviimeisen oljenkorren käyttööni ja hankin itselleni lähetteen tiedustelemaan Roaccuttan-kuurin perään. Ja oon saanut sen nyt monien verikokeiden ja testien ja lääkärikäyntien jälkeen vihdoinkin aloitettua! Oon todellakin toiveikas, että kestän kuuria hyvin ja että tulen saamaan siitä avun tähä ongelmaani. Aika näyttää, kuinka käy.

Mutta tässä hetkessä mun ihoni on siis edelleen ruma. Ja kipeä. Ja itseasiassa Roaccuttanin aloitukseen kuuluu myös virallinen ”pahenemisvaihe”, eli huolimatta siitä, että syön antibioottia samanaikaisesti, mulla saattaa olla sekä henkisesti että fyysisesti aika inhottavia päiviä ja viikkoja vielä elettävänä ennen kuin pääsen voitonpuolelle. Ja sen takia olinkin melko innoissani, kun sain tässä hiljattain kokeiluun sellaisia tuotteita, joiden olemassaolosta en tiennyt ennen, mutta joista olisin varmasti hyötynyt jo aiemmin. Ja joista saattaisin hyötyä viimeistäänkin juuri nyt tässä ihotilanteessa – nimittäin Vichyn Dermablend -sarjan meikkejä! Ja miks mä oon innoissani jostain meikeistä, niin juurikin tämän iho-ongelmani vuoksi. Dermablend -sarjan tuotteet on nimenomaan siis tarkoitettu ongelmaiholle. Esimerkiksi meikkivoiteessa on hyvä peittävyys ja kuitenkin luonnollinen lopputulos. Mun mielestä aika tärkeää nimenomaan ongelmaihoa meikatessa.

 

IMG_20150915_161853

Mä en ole mikään laittautujatyyppinen ihminen, enkä käytä paljoakaan meikkiä. Käyn laitattamassa ripsiä ja kulmia luottohenkilöilläni, joten meikkaamiseeni on jo pitkään kuulunut oikeastaan vain akneihon piilottelu. Oon kokeillut kaikenlaisia peittäviä meikkivoiteita ja puutereita, ja kokenut, että saan ihovirheeni suurinpiirtein hyvin piiloon. Vaikkakin kyllähän jokainen akneihoinen tietää, että viimeistään iltapäivän puolella meikki näyttää jollain tapaa raskaalta ja iho monesti kiiltelee enemmän kuin toivoisi..

Ja nyt kun oon kokeillut tosiaan tässä syksyn aikana tuota Dermablendin meikkivoidetta, peitepuikkoa sekä irtopuuteria, niin täytyy kyllä sanoa, että ne on ihan eri maata kuin kaupan perustuotteet. Dermablendiähän saa tosiaan vain apteekeista. Tästä klikkaamalla pääset helposti tarkistamaan tuoteperheen jälleenmyyjät ja esimerkiksi lähimmän Vichy-apteekkisi. Ja pakko kyllä sanoa, että mun mielestä se, että tuotetta saa ainoastaan apteekeista, näkyy nimenomaan tuotteen laadussa. En olis itestäni koskaan uskonut, eikä varmaan kukaan mun kaverikaan, joka mun ihojutuistani ja meikkausongelmistani tietää, mutta nyt oon kyllä aidosti vaikuttunut! Ja etenkin tähän meikkivoide + irtipuuteri -yhdistelmään! Niillä saa jopa mun ruman akneni ihan huippuhyvin piiloon, eikä kasvoista tuu kuitenkaan sellaiset raskaasti meikatun näköiset. En edes tarvitse peitepuikkoa, vaan ihan tavallinen levitys meikkivoidetta ja päälle irtopuuteri ja tulee tosi hyvä.

IMG_20150915_174858

IMG_20150904_202502

Jos siellä ruudun toisellapuolen on joku akneihoinen, tai muista iho-ongelmista kärsivä, niin ootkin ehkä löytänyt nämä tuotteet jo ennen mua ja voit kompata, että ovat oikeasti toimivia? Tai jos et oo vielä kokeillut, niin voin sanoa ihan täydestä sydämestäni, että ei mee varmasti rahat hukkaan, jos kokeilet. Ja mä en todellakaan turhaan kehuisi jotain tuotetta, ellei se oikeasti olisi hyvä! En tiedä, kuinka kuvailisin tätä pientä mutta merkitykseltään suurta asiaa tämän paremmin. Oma kokemukseni on vaan niin hyvä, että yritän sitä jakaa. Oon käyttänyt tuotesarjaa nyt alkusyksyn arkitohinoissa, ja kokenut oikein toimivaksi! Ja on kyllä oikeasti mieltä keventävää, kun ei tarvii miettiä, et onkohan mun iho taas minkä näköisessä kunnossa, kun aamulla  alkaa meikkailemaan. Ei sillä olekaan niin väliä, kun on olemassa hyvät pohjustustuotteet. Ja toisaalta, on ihan hassua, kun esimerkiksi työpäivän aikana kurkkaan peiliin, ja näytänkin joka kerta kivalta! Niinku normaalilta! Kasvojen iho ei kiillä, eikä akne näy. Aika uskomatonta. Ehkä mä selviän sittenkin myös tämän Roaccuttanin pahenemisvaiheen yli?! Olin nimittäin henkisesti jo alkanut valmistautua siihen, että musta tulee ihan tosi aknenaamainen ja kärvistelen koko pitkän syksyn pahenemisvaiheen kanssa. Mutta ainakin tässä vaiheessa näyttäisi todellakin siltä, että pystyn suorittaa arkeani ilman akneressiä! Ihan vain sen ansiosta, että saan rumat kohdat meikattua piiloon. Aika huikeen helpottavaa! Kun se nyt vaan vaikuttaa kaikkeen, kun kokee olevansa ruma. Ihan vain iholta. Mutta silti. Se vaikuttaa.

Jos kärsit jostain haastavammasta ihotyypistä, niin ehkä tunnistat mistä puhun? ;)

Jos pystyt samaistumaan johonkin fiiliksiin tai kiinnostuit muuten näistä Vichyn Dermablend -tuotteista, niin klikkaamalla pääset Vichyn sivustolle tutkimaan tuotteista lisätietoja :) Ja koska nää Dermablendit on tarkoitettu ongelmaiholle, niin sen näkee sikälikin laadussa, että vielä iltapäivällä salille mennessä, ja jopa salilta tultaessa ihovirheet pysyy hyvin piilossa. Ihan käsittämätöntä, en osaa paremmin kuvailla fiilistä. Mutta kuitenkin hassua ja hienoa samaan aikaan :D Mulle ainakin nää on tosi tärkeitä juttuja, koska vietän suurimman osan viikoistani sekä töissä että treeneissä. Ja onhan se nyt kivaa, kun voi olla normaali itsevarma minä sen sijaan, että kulkisi seiniä pitkin ja katsoisi epävarmasti jokaisesta peilistä, onko iho ruman vai tosi ruman näköinen! Ja uskokaa pois, sillon kun on paha akne, niin se vaivaa nimenomaan näissä arkisissa tilanteissa.

Eikä tällaisista tuotteista nyt haittaa oo viikonloppuinakaan. Pakko kertoa vielä tääkin ”kohteliaisuus”, jonka sain tossa jokin aika sitten. Tämä henkilö, josta nyt koko ajan ihastuksissani täällä kaikissa teksteissänikin höpötän, huomasi ihanasti jotain eroa mun kasvoissani kun mentiin viikonloppuna deiteille ja totesi siten herrasmiehenä jotain tyyliin, että ”Noilla meikeillä saa sut kyllä tosi nätiks” :D haha. Joo, kiitos kovasti. Tarkoitus oli ilmeisen hyvä, vaikka sanajärjestyksen olis toki voinut valita vähän eri tavalla ;)

IMG_20150816_190919-1

Joka tapauksessa, oon tosi iloinen, että tähdet osui kohdilleen ja sain akneongelmistani kirjoiteltuani tällaisen tuotteen kokeiluun! Oli hyvä veto tuotetta tarjonneelta taholta, koska koukkuunhan mä jäin. Ei taida jäädä ihan yhteen puteliin Dermablendin käyttö. Ainakin niin pitkään, kun mun ihoni oireilee. On vaan kivaa näyttää hyvältä! Tulee itsevarma olo kaikkeen tekemiseen arjessa.

Kiva olla minä, aknesta huolimatta :)

 

Milla

23 vastausta artikkeliin “Mitä kuuluu ”hemmetin aknelle”?”

 1. Apteekissa työskentelevä kaverini tutustutti miut Vichyn meikkeihin silloin kun tuo sarja tuli Suomeen ja en oo sen jälkeen käyttäny mitään muuta. Älyttömän riittoisa, tuoksuton ja kestävä! Itsellä on pientä näppyä kasvoissa tietyillä ongelma-alueilla ja lisäksi iho on kuiva, joten pohjustuksen ja kosteutuksen kanssa pitää olla tarkka, muuten ainakin mulla kuivuu sellain ”repalaiseksi”. Muuten täysi kymppi!

  • Mulla tais nyt käydä sama kuin sulla! Löytyi niin hyvä tuote et tuskin tuun enää vaihtamaan :) Kyllä noilla niin paljon paremmin ja siistimmin saa meikattua ongelmaihoa kuin kaupan perusmeikeillä.

 2. Moikka! Juuri 7kk Roacuttania syöneenä voin kertoa, että omalla kohdallani kuuri auttoi aivan mielettömästi!! Toki kuuri oli kropallr tosi rankka, ja välillä sivuoireet olivat pahoja, mutta helposti treenielämää pystyi normaalistis elämään :) Tuotteiden puolesta ihan ehdoton ykkönen on apteekksta saatava puhdistusvaahto sebamed clear face deep cleasin foam. Samaan sarjaan kuuluu myös muita hyviä tuotteita! Perus rasvana käytin aqualan duoa. Tsemppiä kuurille! Voi laittaa meiliä jos tulee jotain tarkempaa kysyttävää :)

  • Ai sulla on sama kuuri käytynä läpi! Ihana kuulla että siitä oli apua :) oliko toi 7 kk nyt kuurin kokonaispituus ettei jatku enää? Käsittääkseni se on aika yksilöllistä et kuinka kuuria kestää ja millä annoksella mennää ja kuinka pitkään. Hitsit toivoisin et mäki saisin tästä avun :) noita perusrasvoja mullaki on nyt käytössä – ja bepanthenia tietty purkkikaupalla ;)

 3. Juh.
  Ongelmaihoa täälläkin, mut vaan ekseemaa, eli paha tulehtunut ihottuma. Sitä kun ei voi sit peittää millään ja voi luoja se vaikuttaa elämänlaatuun. Niinä päivinä kun se oikein riehuu ei tekis mieli nousta eikä ainakaan lähteä ulos ihmisten ilmoille. Se on kipee, kutiseva ja märkivä <3
  Ko. meikkiä en oo kokeillut, mutta kuullut pelkkää hyvää. Saiskohan siitä näytteitä, niin pääsis kokeilee, miten oma nahka reagoi..
  Oon välillä pohtinu, et ottaisinko tän vai aknen, mut taitaa olla molempi pahempi :D

  • Voin niin samaistua tohon fiilikseen ku ruman / kipeän / muuten vaivaavan ihon takia tekis mieli vaa jäädä kotii jumittaa kun se vaivaa niin paljon :// siks oonki iloinen että mä sain nyt tän kuurin kokeiluun ja samaan aikaa vielä merkkituotteita millä saan ihoni päivisin siistiksi.

   Ehkä jopa mieluummin akne kuin ekseema koska akneen ainaki voi saada apuja? En tiedä miten ton sun ihotaudin kanssa on? Tsemiä ♡

 4. Moikka :)

  Oon vasta jokunen aika sitte alkanu seurailee sun blogia. Sulla on paljon postauksia mitkä on ajatuksiltaan ihan kun meikäläisen suusta :D samoja asioita täälläkin pohditaan. Tarkoitan mm noita ”kriisejä” treenin myötä kropan kasvaessa ja painon noustessa. Jaiks! Välillä se ahistaa eikä nää tai tunne itessä mitää fitnestä ja välillä on tosi jees et onpa kivan näköinen muikki. Huoh :D
  Ja sitte vielä noi Aknepostauksetkin on kun mun suusta :D Söin teininä ekan roan ja nyt 26 vuotiaana aloitin toisen. Viikko takana :) Nuorempana hävis KAIKKI näpyt ja arvetkin vaaleni ihan älyttömän hyvin! Toivottavasti tälläki kerralla. Ihan liikaa vaikuittaa itsetuntoon ja päivien fiilikseen jos on huono iho. Ainakin itselläni. Tsemppiä sulle body elämään ja elämään yleensä sekä roan kanssa myös :)

  • Moikka Carita! Kiva kun oot käyny lueskelee ja jätit nyt kommentinkin.

   Ilmeisen samojen ongelmien ja kriisien kanssa elellään :D mut vertaistuki on aina kiva! Jos sulla on roaccuttan auttanut aiemmin nii toivottavasti tälläkin kertaa! Ollaan aika samoihin aikoihin ilmeisesti aloitettu kuurit tällä kertaa – kattotaa kuinka käy! Kiitos tsempeistä ja samaa sulle :)

 5. Olen saanut aknen riesakseni näin vanhoilla päivilläni. Olen siis nyt 31-vuotias ja iho on ollut huonossa kunnossa muutaman vuoden. Täytyykin kokeilla noita meikkejä, sillä toi meikkaaminen tän ihon kanssa on aika haaste. Nyt olen käyttänyt Lumenen CC-voidetta ja siihen olen ollut ihan tyytyväinen. Itse en ole lähtenyt millekään lääkekuurille, koen ne aika kovaksi kropalle kokonaisuudessa. Kävin muutaman kerran hydra facial-kasvohoidossa ja siitä oli hieman apua. Se hoito on vaan niin kallis, etten ole siellä raaskinut enää käydä. Nyt olen käynyt ultraäänipuhdistuksissa ja odottelen sen tehoa. Mutta viestini pointti on että I feel you <3 Huono iho vaikuttaa oloon tosi tosi paljon. Toivottavasti roa:sta on sinulle apua ja kiitos meikkivinkistä.

  • Lääkekuurit on kyllä aina kovia kropalle , oot ihan oikeessa. Mä nyt tein tietoisen valinnan kokeilla roaccuttanii koska uskon loppupeleissä haittavaikutusten olevan pienempi paha kuin aknen kanssa kikkailu ja kärvistely… Ja onneks tosiaa on olemassa merkkituotteita myös haastavammallekin ihotyypille! :)

 6. Oon hetken seurannu sun blogia, mutta ikinä en oo kommentoinu. Nyt on pakko.
  Oon 28 v. ja mulla ollu akne 17 vuotta, söin kaksi Roaa, ja ne toki auttoivat, lopetettuani alkoivat pikkuhiljaa palailemaan (ei oo tarkoitus masentaa), mutta e-pillereillä sain kuriin tilanteen. Söin pillereitä kymmenen vuotta kunnes heräsin ajattelemaan miksi pumppaisin itseeni hormoneja 24/7, koska en kertakaikkiaan pane 24/7. Anteeksi roisi ilmaisu :D Myös kehon luontaisen toiminnan ja hormonikierron muuttaminen keinotekoisesti pohditutti, en vain halunnut toimia vasten sitä miten luonto on asiat tarkoittanut.
  Päätin tehdä totaalisen elämänmuutoksen kosmetiikan, sokerin, vehnän ja maidon osalta. Olen toki aina syönyt terveellisesti, mutten ole täysin käsittänyt sokeri-vehnä -yhdistelmän vaarallisuutta. Tuo yhdistelmä ruokkii kehossa tulehduksia, joka siis aknekin on. Vehnässä ainut vaarallinen osa ei ole gluteeni vaan myös amylopektiini-A, joka on vehnän proteiini. Jätin ruokavaliostani lähes kokonaan pois vehnän ja maidon, sokerin käyttöä vähensin radikaalisti. Jo tällä muutoksella sain ihossani loistavat paukamafinnit minimiin ja ihon kuulaammaksi.
  Lisäksi päätin luopua kaikesta teollisesta kosmetiikasta, siis KAIKESTA! Tajusin että olin aiemmin käyttänyt ihoani varsinaisena kosmetiikan koealustana, kaikkia mainostettuja ”finninpoistajia” kokeilen kuukauden tai kaksi ja kun ei toiminut vaihdoin toiseen, iho-parkani oli ihan sekaisin kemikaaleista. Nykyään käytän ainoastaan oliiviöljyä silloin tällöin, ruokasoodaa ja hunajaa.
  Oliiviöljyä laitan silloin tällöin iltaisin jos iho on oikein kuiva, kannattaa joinain öinä antaa ihon myös hengittää ilman minkäänlaisia rasvoja tai öljyjä. Ruokasoodasta teen veden kanssa jäykän tahnan jonka levitän noin 2-3 krt/vkossa kasvoilleni ja annan vaikuttaa 10-15 min, tämä puolestaan tasaa ihon pH:ta ja ”kaivaa” hellävaraisesti epäpuhtaudet ylös. Hunajaa laitan heti kun huomaan että ihon alla pullottaa mahdollinn tuleva finni, hunajahan on luonnon oma antioksidanttipitoinen antibiootti ja se hävittää finnin kahdessa yössä.

 7. Edellinen viesti hiukan niinku karkas liian aikaisin.
  Piti vielä lisätä, että tämän kaiken edellämainitun lisäksi otan päivittäin ”tupla-annoksen” sinkkiä pillereinä.
  Niinkin uskomattomalta kuin se tuntuu niin luonto ja luonnolliset menetelmät ovat paras keino ihon hoitoon ja aknen parantamiseen, kunpa olisin tajunnut tämän yksinkertaisen asian vaikkapa kymmenen vuotta sitten, mutta koska en tajunnut niin nyt päätin viedä viestiä eteenpäin kaikille niille jotka taistelevat iho-ongelmien kanssa, niin inhottavia kuin ne ovatkin.
  Kaikkien ongelmien lähtökohta on sisällä kehossamme ja sen parantamalla voimme korjata ulkopuolella näkyvät ongelmat.
  Tsemppiä sinulle :)

  • Moikka, ja kiitos ajatuksella ja vaivalla kirjoitetusta kommentistasi!

   Muukin on mietityttänyt toi e-pillereiden käyttö ja lopetinkin ne vuosi sitten juurikin keinotekoisuuden vuoksi. Mutta itseasiassa mun kaikki ongelmani on alkaneet juuri sen jälkeen pikkuhiljaa :D wääh. Tai ehkä juuri siksi kun söin pillereitä about kolmetoistavuotta putkeen…

   Joka tapauksessa. Tässä ollaan taas. Korjaamassa olemassa olevia kroppakremppoja ja punnitsemassa eri vaihtoehtojen väliltä. Ja tällä hetkellä kaikesta keinotekoisuudesta huolimatta e-pillerit on käytössä. Mutta oon kyllä samaa mieltä ja uskonkin että luonnonmukaisilla valinnoilla olis kropalle eniten etua. Taidan ite olla vaan liian laiska tekee sellasia ihmiskokeita :D

   Kiitos joka tapauksessa vinkeistä! Moni löytää mun blogiin Googlen kautta ku hakevat tietoa aknesta nii on taas lisää käyttökelpoisia vinkkejä jakoon :)

 8. Moikka! Täällä myöa ihan sama ongelma ja alkaa vaikuttaa vahvasti sosiaaliseen elämään ja itsetuntoon… Hei mikä sävy sulla on tuosta vichyn meikkivoiteesta? Kun iho on huonossa kunnossa ja eri värinen eri kohdista niin toi sävyn valinta on myös tuhottoman vaikeaa! Katsoin että sullakin taitaa olla aika vaalea iho luonnostaan..? Täytyy varmaan testata toi tuote! :)

  • Mulla on sävynä 35 sand. Se on just eikä melkein oikee sävy mulle tällä hetkellä. Oon aika vaalea iholta mutta kesän jälkeen toki päivettynyt. Ja itseasiassa ne vaaleammat sävyt oli ainaki tässä syyskuussa liian valkoisia mun iholleni.

   Suosittelen kokeilemaan! Ihan loistava tuote :)

 9. Täällä kirjoittaa 36-vuotias, myös ’hemmetin aknesta’ osansa saanut nainen. Teini-iässä akneni oli hyvin paha, kystinen akne eli poskilla oli paljon isoja, koteloituneita tulehdusnäppyjä, jotka olivat kipeitä (poski tyynyllä nukkuminen ei onnistunut.. ). Söi lukuisia ab-kuuria ja käytin vielä lukuisamman määrän erilaisia paikallishoitovalmisteita. Roaccutan-kuurista hyödyin huimasti, mutta kuuri jouduttiin toistamaan muutamaan otteeseen. Oireet palasivat kuurin lopettamisesti jonkin ajan päästä. Siitä huolimatta kannatan Roaccutania.

  Roaccutanilla on paljon sivuvaikutuksia, joista olet taatusti tietoinen. Ihon kuivuminen oli niistä ehdottomasti suurin vaiva. Väsymys oli minulla toinen aika suuri sivuvaikutus, mutta haluan korostaa että näiden kanssa selviää.

  Mukava, että olet löytänyt hyvät meikkituotteet! On huomattavasti miellyttävämpää kulkea ulkona, kun sairaus on edes jotenkin piilossa. Itse käytin aikanaan Joe Blasscon meikkivoidetta. Monet ihmiset sanovat, ettei akneiholla saisi käyttää meikkejä.. Höpöhöpö. Nehän myös suojaavat ihoa. Tärkeintä on, että illalla puhdistaa ihon huolellisesti. Liian kuivattavia puhdistustuotteita kannattaa välttää ja vastaavasti erittäin kosteuttavia voiteita tulee käyttää. Älä pelkää, että liian kosteuttavilla tuotteilla saisit aknen yltymään, päinvastoin myös akneiho, etenkin Roaccutania käyttävä, tarvitsee hyvin, hyvin paljon kosteutusta! Pääasia on, että löydät sinulle sopivat tuotteet! Ja muista tyynyliinan ja pyyhkeiden tiheä vaihto.

  Aikanaan ihotautilääkäri suositteli minulle säännöllisiä käyntejä kosmetologilla. Ne ovatkin olleet teini-iästä lähtien osa ihonhoitoani. Kosmetologin tulee ehdottomasti olla tietoinen Roaccutan-kuurista, jotta hän pystyy valitsemaan oikeat hoidot.

  Nuorempana käytin kasvojen puhdistukseen Sebamedin hoitavaa pesunestettä (Sebamedin akneiholle tatkoitetut tuotteet kuivattivat liikaa). Kosteutukseen käytin Humektania ja sekä muita rasvapitoisempia voiteita. Koskaan iholleni eivät sopineet varsinaiset akneihon tuotteet. Nykyisin käytän Dermaviduals-tuotteita, joita ostan kosmetologiltani.

  Haluan toivottaa tsemppiä Sinulle! Aknesta selviää! Ja oikein olet tehnyt, kun olet marssinut ihotautilääkärin vastaanotolle!

  • Kiitos ihanan perusteellisesta ja ajatuksella kirjoitetusta kommentista! Mahtava kuulla muiden kokemuksia saman vaivan parissa!

   Roaccuttanin sivuvaikutukset käytiin joo tarkasti läpi ihotautilääkärin vastaanotolla. Tällä hetkellä mulla on vasta silmien ja huulien kuivumista ilmaantunut – silmätipat ja bepanthen mukana koko ajan :D ja käytän kans tota humektania rasvaa! On kyl hyvä.

   Toivottavasti roaccuttan jeesaa muakin akneni kanssa. Selviää kuluvien kuukausien aikana ;)

 10. Hei, farmaseuttina huomioni kiinnittyi ihan vaan sivulauseessa mainitsemaasi asiaan, että syöt antibioottia samanaikaisesti Roaccutanin kanssa. Nimittäin jos kyseessä on aknen hoitoon yleisimmin käytetty antibiootti lymesykliini (Tetralysal, Lymecyclin Actavis..) tai muu tetrasykliiniantibiootti, ei sitä saa käyttää yhtä aikaa isotretinoiinin kanssa haitallisten yhteisvaikutusten takia. Asia jäi häiritsemään, joten pakko kommentoida, vaikkei postauksen varsinaiseen aiheeseen liitykään. :D

  • Itseasiassa mulle vaihdettiin joku tällainen roaccuttanin kanssa sopimaton antibiootti sellaiseen antibioottiin mitä voi syödä samanaikaisesti :) mut onhan tässä funtsittavaa ku aloitettu niin monta lääkettä samoihin aikoihin! Oon joka lääkärissä ja vielä apteekissa lääkettä hakiessa varmistellut että kaikki varmasti sopii käyttöön samanaikaisesti. Ja nyt pitäis kyllä olla niin :) Ihotautilääkäri silloin ennen roan aloittamista vaihtoi sen mun käyttämän antibiootin roan kanssa sopivaksi. Ei tarvii pelätä kallonsisäistä painetta ja mitä näitä nyt oli :D Hui!

 11. ” Ja pakko kyllä sanoa, että mun mielestä se, että tuotetta saa ainoastaan apteekeista, näkyy nimenomaan tuotteen laadussa.”

  Apteekin kosmetiikka ei eroa mitenkään markettien kosmetiikasta, vaikka niin luulisi. Se on vaan ns. markkinointikikka, kun tuotetta myydään ”apteekkikosmetiikkana”. Useimmiten apteekkikosmetiikka on herkälle ja allergiselle iholle parempaa, kuten hajusteettomat tuotteet. Mutta myös markkinoinninkeinonoa hyvin yleisesti käytetty.

  • Tarkoitatko kosmetiikalla ainoastaan meikkituotteita? En ole selvittänyt, pitääkö tämä sun väitteesi kuinka paikkansa vai ei. Mutta oon ite kokenut ylipäänsä apteekin ihonhoitoon liittyvät tuotteet paremmiksi ongelmaihon kanssa:. Kaupan ongelmaiholle tarkoitetut tuotteet ei tee mun iholle mitään eroa, mutta apteekin tuotteilla on oikeasti hyvä vaikutus ja teho. Puhun siis nyt ihan kaikista ihonhoitotuotteista. En tiedä, onko meikit sitten samaa vai eriä laatua kuin kaupassa, mutta ite ainakin oon löytänyt tästä nyt niin hyvän tuotteen kaikkien kaupan kokeilujen jälkeen, että vaikka tieteellisesti olisi todistettu mitä, niin oma käyttökokemukseni osoittaa että apteekkituote on laadukkaampi ongelmaihon käsittelyssä.

   Mutta toki tota voi käyttää myös hyvänä markkinointikikkana, en sitä kiellä.

 12. Moikka! Millä levität meikkivoiteen kasvoille? Käytän itse välillä dermablendiä ja levitän joko sudilla tai sormin. Mutta ns. ongelma on siinä etten voi käyttää montaa päivää peräkkäin koska iho näyttää tosi kuivalta/hilseilevältä.. Harmittaa koska muuten on niin mahtava tuote. Ja huomannut oon sen ettei ihan vesipesu riitä meikin poistoon, hyvä kun saa kämmenselästä dermablendin pois edes saippualla! :) Oon itse kärsinyt teininä atooppisesta ihosta erityisesti kasvojen alueella ja käsissä joten todellakin tiedän mitä iho-ongelmien kanssa eläminen on. Tsemppiä siis!

  • Mä levitän meikkivoiteen meikkisienellä. Ja joo vesipesu ei ihan riitä, tarvii olla joku pesuaine lisäks :) Mut ainakin mulla on kestänyt iho tosi hyvin jopa roaccutanista huolimatta. En tiedä kyllä nyt sanoa mitään kokemusta tohon ihon kuivumiseen liittyen :/ Kun sulla varmasti on kaikki atooppiselle iholle parhaaksi todetut kosteusvoiteetkin käytössä.

   Kiitos kun jätit kommentin, kiva kuulla et joku muukin on löytänyt tuotteen ja todennut toimivaksi ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta