Tavoitepulla – vihdoinkin!!

Kuinka moni muistaa mun tavoitepullani?! :D Viime keväänä kerroin kovasta ja itselleni niin kovin tärkeästä tavoitteesta saada eräs himoitsemani työpaikka. Siis vakituinen sellainen. Ja palkinnoksi siitä, jos saavuttaisin tavoitteeni, olin luvannut itselleni, että kävisin syömässä ihan omaan napaani kokonaisen korvapuustin Kulmakonditoriossa. Ja jokainen Kulmiksessa vieraillut tietää, että pullat siellä on ihan hervottoman kokoisia! Mutta. En saanut kovasta yrityksestä huolimatta keväällä tätä hakemaani ja kovasti himoitsemaani paikkaa. Ei tullu pullaa mulle. Mulla meni ainakin viikko tai kaksi, että pystyin lopettamaan lapsellisen kiukuttelun asian suhteen ja käsittelemään pettymykseni aikuismaisella tavalla. Jatkoin arkeani eteenpäin. Mutta toki olen koko ajan pitänyt silmät ja korvat auki uusien mahdollisuuksien varalta.

Ehkä huomasittekin instagramista, että kävin viime viikolla työhaastattelussa. Lähdin haastateltavaksi sohvanpohjalta kuumehouruisena, hyvin tropattuna. Koska mitään ei saa, jos ei oikeesti yritä. Ja haastattelu meni oikein hyvin. Sanoin leikilläni kavereilleni, että melkein vois alkaa jo nykyistä työkaappia tyhjentää. Uskoin tottakai itseeni ja omaan osaamiseeni. Mutta ei se ole ennenkään mitään tarkoittanut. Voit uskoa itseesi, mutta olla silti ihan surkea :D Jos tiedätte sanonnan.

Mut tällä viikolla tapahtuikin jotain niin siistiä! Olin bussissa matkalla labrasta kotiinpäin, kun sain puhelun, minkä muistan ehkä aika pitkään. Mä nimittäin sen sen paikan! Mä sain elämäni ensimmäisen vakituisen työpaikan! Mä saavutin mun tavoitepullani! Vihdoin! WÄÄH. Oonko onnellinen! Kyllä! Hitsi vie.

IMG_20150929_115826-1

Kuten oon aiemminkin tässä viime postauksissa maininnut, kaikesta sairastelusta huolimatta mun yleisfiilis on oikein hyvä. Tuntuu, että asioita tapahtuu just niinkuin on tarkoitettu. En tiedä, kuinka moni teistä uskoo siihen, että asioilla on tarkoituksensa. Mä uskon. Millä järjellä muutoin olisin tavannut nämäkin ihmiset, joita mun elämässäni on nyt ilostuttamassa. Ja missä paikoissa oon heitäkin tavannut. Ei voi olla sattumaa. Vaan uskon tarkoitukseen. Kuten tässä työjutussakin. Ehkä mun oli tarkoituskin olla tulematta valituksi keväällä. Koska tää on jotain paljon parempaa ja käytännöllisempää mun kannalta. Kaikki asiat tuntuu järjestyvän! On niin onnellinen olo <3

Tiesittekö muuten, että sunnuntaina neljäs lokakuuta vietetään valtakunnallista korvapuustipäivää :D Tuli sattumalta mainos radiosta samalla kun kirjoittelin tätä tekstiä. Ai mitenniin asioilla on tarkoitus tapahtua. Ehkä mun täytyy hakea se mun tavoitepullani ihan oikeasti? :D Viimeistään sitten kun nimet on papereissa ja kaikki oikeasti todellista. Nyt tuntuu vielä vähän epätodelliselta, vähänniinkuin unelta. Mutta kuitenkin niin hienolta, että en millään malttanut olla jakamatta tätä onnellisuutta koko maailman kanssa. Eikai tätä nyt multa voida pois viedä, vaikka hehkutankin heti kaikille. En vaan osaa pitää mitään salassa. Miksi toisaalta pitäisikään. Jaettu ilo on aina parempi ilo.

Milla

25 vastausta artikkeliin “Tavoitepulla – vihdoinkin!!”

 1. Onnea!:)
  Mutta et valitettavasti saa korvapuustia kyseisestä kahvilasta, se nimittäin sulki ovensa yli viikko sitten:(((

  • Shiiitt :’D En tienny! Ehkä parempi kumminki näin! Haha. Varmasti tälläkin oli tarkoituksensa.

   Kiitos onnitteluista :)

 2. Mä olin kans tulossa kommentoimaan, kun viime viikon tiistaina olin Tampereella ja oli tarkoitus mennä jollekin herkkukahville Kulmikseen. No ovessahan oli sitten lappu, että olemme lopettaneet toimintamme tänään (netin mukaan 13.9, muista kaupungeista vielä löytyy) :/

  Onneksi teillä siellä Tampereella on Suomen paras kauppahalli, josta voin suositella esim. Kahvila Anittaa, jossa kaikki leivotaan itse. Puhumattakaan Nygrenin kaloista tai Valliuksen vihannespuodista tai Pikku paratiisista. Mä niin vielä muutan Tampereelle joskus!

  Onnea hervottomasti työpaikan johdosta ja muistahan muutenkin hölläillä välillä :) Näytät hyvältä ja välillä tuntuu, että kannat huolta aivan liikaa vartaloasioista, vaikka toisaalta taas tää blogi on vaikuttaa aika ajoin menneen rennompaan suuntaan. Tää siis pelkällä hyvällä :P

  • Tylsää et Kulmista ei enää oo. Miksköhän se ees lopetti? Ku luulis just et tollanen konsepti, mikä elää monessa kaupungissa niin menestyis hyvin? Pöh. No, onneks pullaa saa muualtaki. Niinku sanoit ;) Kiitos vinkeistä. En tiiä oonko koskaan ostanut itseasiassa tampereelta korvapuustia, ettääää tulee tarpeeseen jos lähden joku syksyinen päivä sellaista metsästämään.

   Kiitos myös onnitteluista! Uusi työpaikka ja kaikki uudet jutut siellä tuo tullessaan tietysti uudenlaista sopeutumista ja vähä ressiäkin. Että joo. Tarvii ny koittaa muistaa myös levätä ja palautua ja rentoillakin. Mä todellakin kannan huolta vartaloasioista. Paljonkin. On varmasti turhaa. Mutta ku päässä on joku vähä vinksallaan, niin tämmöstä tää kai on :D haha. Mut pikkuhiljaa normaalimpaan ja siihen sun mainitsemaan rennompaankin suuntaan! On jo aika paljon tultukin ;)

  • Tais joutua lopettamaan sen ihan viereen tulleen kahvilan takia.

 3. Jeeee onnea! :) Tuli itellekki hyvä fiilis ku lukee toisen onnistumisista, vaikka itelläki tänää ollu oikein loistokas päivä :) En saanu työpaikkaa mut työharjottelupaikan paikasta, johon oikeesti halusin ja vielä kotikaupungista nii saa edes harjotteluviikot nukkua miehen kainalossa omassa sängyssä :)

  • Kiitos! Tulee niin hyvä mieli ku ihmiset on iloisia mun puolesta ja mun kanssa! :) mahtavaa että säki sait sopivan harjoittelupaikan, ja nimenomaan hyvällä sijainnilla ;) sillä on arjessa niin iso vaikutus!

 4. Hei!! Ja onnea uudesta työpaikasta!!! Vakituiset paikat kai on enemmän kuin harvassa nykyään… Mietin kovasti jo aiemmin että millä alalla olet, en muista ehkä sen olet joskus kertonutkin. Mulla ei ole töitä, nyt jo 5 kk ilman ja aivan kamalaa on 😣 täällä pohjoisessa vielä niin että yhtä paikkaa kohti on monta sataa hakijaa, ja vaikka olen muutamaan haastatteluun päässy, niin aina on joku parempi valittu. Taas huomenna odotan tuleeko soittoa… Tosi rankkaa. Mutta pakko jaksaa uskoa vaan… Kulmiksen pullat muuten tiedän! Niillä olin joskus töissä Järvenpäässä opiskeluaikoina! Ja tein niitä pullia 😃👍

  • KIITOS <3 Tässä maailman tilanteessa todellakin osaa arvostaa kun vakipaikan saa. Ei niitä ihan joka hetki ja kaikille jaeta. Oon niin onnellinen!! Oon siis lastentarhanopettaja :)

   Voiei, sulla on kyllä kurja tilanne. Viis kuukautta ilman töitä on tosi pitkä aika! Kun mulle noi opettajille tutut kausityöttömyydet kesäisinkin on jo pitkiä aikoja, ja ne on sentään vaan kuudesta viikosta kymmeneen viikkoon. Oon kyl aina mennyt sit tekemään muita hommia, ku vaikuttaahan toi talouteenkin jo kovasti :/ Plääh. Hyvä et jaksat kumminki yrittää ja hakea! Niin mäkin tein kolmisen vuotta. Ja nyt tärppäs. Tsemiä työnhakuun, kyllä joku hetki onnistaa, kun jaksaa olla sinnikäs <3

  • Pakko oli tulla tuulettaa että mäkin sain työn!!! 😀 se on nyt alkuun vuoden loppuun, mutta iso helpotus kuitenkin!! Vihdoinkin, kyllä on ollut pitkään rankkaa. Nyt pullaa sulle ja mulle 😜 hämärästi muistelinkin että olet päiväkodissa. Siellä ne pöpöt jyllää, siitä sairastelu postauksessa se tulikin mulle mieleen! Ihanaa ja terveempää syksyä sulle! 😀

  • Eikä!!! Ihan mahtava juttu! Vau, onnea ihan tosi paljon :)♡ nauti säki pulla!

 5. Onneks olkoon! Tiedän tunteen kun viimein tärppää.

  Ps. Tää oli kiva postaus 😊

  • Kiitos!! Se tunne on niin tallennettu tohon kuvaan :D haha. Ei sitä sanoin voi kuvata, mut ihan paras fiilis.

  • Hahaa! Oot selkeesti ollu linjoilla jo keväällä ku tiesit mistä kyse ;)

   Kiitos onnitteluista ♡

 6. Paljon paljon onnea työpaikan johdosta!! :)

  Asiasta toiseen — sulla kun on ne drome housut muistaakseni, niin osaatko sanoa venyykö ne käytössä? Tilasin S ja M koot ja molemmat menee. Melkein pitäisin M koon mielummin, mutta mietin tuota venymisasiaa :)

  Terkuin Linda

  • Kiitos :)

   Ei oo dromet venähtäny sinä aikana mitä niitä oon käyttänyt. Vyötärö ehkä ainut mikä on jo lähtökohtaisesti liian iso eikä tilanne ny varsinaisesti parane käytössä :D vaikee sanoo kumpi olis sit parempi sulla. Mä oon siirtynyt freddyihi ;)

 7. Onnea työpaikasta! Mää kans uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja tämmösenä korvapuustin rakastajana uskon, että ei voi olla sattumaan, että luin tän tekstin just tänään sunnuntaina 4.10. :D Ihan selvästi pitää hakia joku ihana tuore korvapuusti töiden jälkeen. Ihan vaan juhlistaakseen tätä kansallista korvapuustipäivää :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta