Töihin – salille – kotiin

Kyselen aina välillä teiltä lukijoilta, mistä aiheista toivoisitte mun kirjoittavan. Kyselyiden yhteydessä on toivottu sellaisia postauksia, joissa kuvaan päivän tapahtumia. Siis ihan tavallisia menoja ja arkijuttuja. Oon tehnyt näitä aikaisemminkin, ja itse asiassa tykkään lukea muilta samanlaisia, joten kai näissä on kiinnostavaa, kun on perusluonteeltaan utelias. Pääsee vähän niin kuin kurkistamaan toisen elämään kuvien ja sanojen kautta ;) Tässä siis mun tavallinen arkipäiväni. Vaikka onhan se ihan kovin tavallinen.

Perustorstai.

Ja täytyy nyt heti alkuun korostaa, että tää oli sellainen hyvä päivä. Tiesin sen jo siitä, kun alkuun heräsin uuteen päivään. Olin siis nukkunut yöni. Ei mikään itsestäänselvyys ollenkaan näinä aikoina :D Mulla oli iltavuoro töissä, joten 0530 herätys aamulla oli toki siihen nähden aikainen. Mutta kerkisinpä nauttia aamupalan ihan rauhassa. Ja juoda sen yhden ison kupin sijasta kaksi kuppia kahvia. Ja tulihan siinä läheteltyä syvällisiä viestejä myös ystävälleni helsinkiin. Kuka muka ei whatsappailisi torstaiaamuna kahdeksalta siitä, kuinka kiitollinen on toisen olemassaolosta. Niinpä. Koskaan ei ole huono aika.

Screenshot_2015-10-15-08-29-59-1

Aamupalan ja virtuaalikeskusteluiden jälkeen oli aika heittää laukku olalle ja lähteä kohti työmaata.

Mutta  hei – se fiilis kun lähdet kohti päivää ja tiedät, että töitten jälkeen pääsee puntille!<3

Niin paljon kivampi lähteä töihin treenikassi olalla. Ja toki siitäkin on iloa, että voi pitää käytöstä poistettuja vanhoja treenipöksyjä työvaatteina. On niinku mukava olla omissa vaatteissa ja omassa kropassa heti aamusta asti. En ehkä kestäisi sellaista työtä, jossa pitäisi olla tukka ja naama laitettuna ja jotkut farkut saati korkkarit jalassa :D

Screenshot_2015-10-15-08-29-22-1

Lounasta söin parhaaseen lounasaikaan: kahdeltatoista. Olin niin nälkäinen, että muistin vasta loppusuoralla, että mun oli tarkoitus kuvata ruokiani tänään.

Screenshot_2015-10-13-12-45-42-1

Iltapäivällä söin tietysti vielä välipalaa. Leikkelettä pähkinä- ja salaattihöysteillä ja vähän hedelmää. Siinä viisitoista ja kaksikymmentä. Ulkoruokintaa. Kauniissa syyssässä. Tai no, säällä kuin säällä. Oma valinta.

Screenshot_2015-10-15-16-46-40-1-1

Sit vihdoin! Seittämäntoista! Musiikit korville ja henkinen valmistautuminen käyntiin. Bussilla kohti Wolfia. Left Behinds, Frealess ja uusimpana Higherself feat Lauren Mason – Ghost (original Mix). Toimii!

Tein salilla  voimaviikon toisen treenin, eli vuorossa oli rintaa ja hauista. Siirryin suoraan nextille levelille ja kokeilin penkkiä käsipainoilla 18kg käsipainoilla. Teen voimaviikoilla dropsetit penkkiä ja ton pariksi otin siis 14kg ja 10kg käsipainot. Ja toimi kyllä. Aiemmin oon tehnyt 16kg:lla, mutta kyllä tolla 18kg:lla sai kuitenkin tehtyä ekalla kierroksella 8 ja toisella 6 toistoa, nii eiköhän siinä pysytä ;) Toki noi dropit verottaa eri tavalla seuraavia kierroksia. Mutta tää just on se voima- ja voluumiviikkojen innostava puoli. Kun jokainen treeni on oikeasti tärkeä! Voimaviikoilla on  lupa ja tarkoitus kokeilla omia voimia. Ei jäädä siis hinkkaamaan viikosta toiseen samojen painojen kanssa, vaan tarvii nimenomaan etsiä ne painot, joilla menee 6-10 toistoa. Ja lopujen lopuksi kuusikin on aika vähän, joten jos jää mukavuusalueelle, kehitys jää junnaamaan paikallaan. Mun mielestä ainakin.

Joka tapauksessa – hyvä treeni!

Screenshot_2015-10-15-19-15-29-1

Treenin jälkeen perinteisesti ruokakauppaan ja siellä törmäsinkin sattumalta erääseen toiseen fitfashionin bloggaajaan. Taas vaihteeksi. Ollaan monta kertaa ennenkin saalistettu kilpaa jauhelihapaketteja samassa kohteessa.  Viime viikolla kun törmättiin, niin kiinnitin vaan huomiota, et kenen hyvä pylly tossa kassajonossa on, mut onneks se olikin tuttu nii sai kertoa tän kohteliaisuuden ihan ääneen :D En varmaan-ehkä-toivottavasti oo ainut, joka kattelee naisten pyllyjä? :D En mä oo. Koska tää bloggarimuikki tuli tökkimään mua kankkuun ku bongas mut ennen ku mä hänet. Toisaalta, ei kyllä yllätä, että musta näkee ensimmäisenä jonku muun ku naaman. Eikuu..

No, joka tapauksessa. Kaupassa käyntiin käytettävissä oleva aika oli rajallinen, koska piti päästä kotiin syömään treeninjälkeinen ateria. Siis päivällinen suomeksi sanottuna. Yhdeksäntoista about.

Screenshot_2015-10-15-19-12-35-1-1

Koko päivän kun touhottaa menemään, niin Salkkareitten aikaan alkaa olla jo aika tsippi. Kaikista eniten teki mieli alkaa bloggaamaan. Mutta oli pakko käydä suihkussakin ja tiskata ja tehdä muita kotivelvollisuuksia välissä.

Kirjoittelin salkkareita katsellessa tätä postausta alkuun, mutta 2030 mun sisäinen kelloni sanoi että töttöröö ja nukkumaan.

Screenshot_2015-10-15-20-02-27-1-1

Silmiä aivan särki, kun väsyttí niin paljon :D Meninkin ajoissa nukkumaan. Tai siis mun mittapuullani yhdeksän on ihan normaali. Vaikka oon kuullut, että joidenkin mielestä se on kovin aikaisin. Mutta kuinka moni näistä iltakukkujista ehtii nukkua yhdeksän tuntia arkiviikolla – Yea, right.

Palasin siis nyt aamulla tutkimaan kulunutta eilispäivääni. Ja kyllähän tää arki tällaista juurikin on. Töihin – salille – kotiin. Ei paljon muuta. Mut hei, siistiä että mä voin ja pystyn!  Elää siis just sellaista kuvioo, mitä ite tykkään. Ja tänäänhän on tiedossa taas ihan erilainen päivä, kun ei oo treeniä. Ehkä jotain muita lempparijuttuja sen tilalla ;)

Huippua perjantaita!

Milla

20 vastausta artikkeliin “Töihin – salille – kotiin”

 1. Olipa kiva postaus! Vaikutat jotenkin niin sympaattiselta ja ihanalta ihmiseltä, mukava lukea sun kirjoituksia:)
  Hehe et ole ainut, minäkin yleensä kattelen tyttöjen pyllyjä enemmän kuin miesten, vaikka ihan hetero olenkin:D:D

  • Kiva kuulla että tykkäsit :-) kiitos! Ja myös tosta vertaistuellisesta paljastuksesta, etten oo ainut hetero, joka kattelee naisten pyllyjä :D

 2. Oleksä dietillä vai onko toi poikkeuspäivä syömisissä? Aika köykäsen ja vähäsen näköstä omaan silmään :)

  • En oo dieetillä. Ruokavalio mulla on kyllä tehty ja laskettu ja säädetty mun kulutuksiin ja aktiivisuuteen ja tuntemuksiin nähden oikeanlaiseksi. Ja itseasiassa vetelin kyl ennen nukkumaanmenoa vielä pähkinöitä ja sportyfeelin naamariin. En vaa tajunnu laittaa niitä tänne nii saattoi jäädä käsitys et olis jotenki heikkoa toi syöminen :)

  • Syöthän myös riittävästi rasvaa? Olisin sen suhteen erityisen tarkkana nyt kun sulla on hormooniongelmia. Enemmin liikaa kuin liian vähän.

 3. Blogisi on mukavan konstailematon, selvästikään et yritä esittää muuta kuin olet tai yritä esittää jotain besserwisseri!
  Toki blogisi on ensisijaisesti treeniblogi, mutta kun kuitenkin kirjoitat muustakin elämästäsi, niin mulla olisi pari postaustoivetta. Ja toki ymmärrän, jollet näitä asioita halua lukijoittesi kanssa jakaa, mutta ihan ehdotuksena.

  Kun olet jonkin verran hehkuttanut uutta ihmissuhdettasi, olisi kiva lukea, kuinka kaikki alkoi. Siis ihan jotain tyyliin ”mä ihmettelin, ett mitä se mua oikein kattelee ja sit mä…” sitä alun jännitystä, epävarmuutta ja intoa. Nyt kun kaikki on ilmeisesti vielä alun niin auvoisen vaaleanpunaista höttöä, olisi kiva kuulla siitä.

  En tiedä, oletko tietoisesti rajannut kaiken työtäsi koskevan pois blogistasi, mutta kun kerran työskentelet päiväkodissa (jollei uusi työsi ole jossain toisaalla?) niin varmasti arjen hommissa ja sattumuksissa on kaikenlaista hauskaa, josta voisit mainita.

  • Alkuun pahoittelut, kun vastaaminen kesti näin kauan!

   Ja sitten kommenttiin. Kiitos ♡ Ihana palaute kuulla jos blogista välittyy aitous ja rehellisyys. Postaustoiveet on myös aina tervetulleita! Tekis mieli kirjottaa enemmänki tosta ihanasta miehestä, jonka oon onnistunut elämääni saamaan. Mut sit tarvii välillä siltäkin kysyy et mitä mieltä tai haittaako :D Ja töissä noi salassapidot rajoittaa jonkin verran ku mieluummin oon liian varovainen. Tampere onkuitenkin pieni paikka lopulta nii parempi varoa. Mut toki siitäki pystyy jos jotai kivaa tulee eteen ;) kiitos ku jätit kommentin!

 4. Pakko kommentoida tuohon että ihanaa kun voi mennä mukavissa vaatteissa töihin! Ah, niin parasta! Ite oon töissä tehtaassa, jossa siis käytetään tehtaan suomia työvaatteita (jotka luojankiitos on ihan jees), mutta siis se että mun ei tartte panostaa mun ulkonäköön ja vaatteisiin puol viis aamulla on niin paras puoli tässä työssä <3 Voin siis huoletta tulla tukka ponnarilla, verkkareissa ja ilman meikkiä töihin!
  Ja toisekseen mä aina välillä kauhistelen näitä mun nukkumisaikoja kun vertaa muihin ja nyt taas ehkä vähän lisää… :O Teen siis kolmivuorotyötä; viikko iltaa, viikko aamua ja viikko yötä ja viikonloput vapaata. Mutta näistä viikoista ainut viikko milloin ehdin oikeasti nukkumaan on tuo iltaviikko. Mutta aamuviikko. Herätyskello soi 4:30 ja pahimmassa tapauksessa ehdin/pääsen/maltan mennä/saan unta illalla vasta klo 23 jälkeen……Aika zombina siis välillä mennään. Yöviikkoina nukun aamulla n.6h ja 30min-1h päikkärit illalla (mikäli saan unta).
  Välillä siis huvittuneena luen kaikkia unisuosituksia sun muita kun ei puhettakaan että ois mitkään säännölliset unirytmit, saatika se 8h unta yössä :D Mutta mä en valita. Tää on ammatinvalintakysymys ja tämä sopii mulle oikein hyvin :)

  • Huhhuh! Sulla on kyllä tosi epäsäännöllinen rytmi! Iteki oon tehnyt kolmivuorotyötä koko elämäni ennen päiväkotiin menoa ja se on kyllä rankkaa. Tai no, niinku sanoit nii jollekin sopii ja toiselle ei. Ammatinvalintakysymys :) Mä ahdistunu pelkästä ajatuksesta et täytyy mennä iltavuoroon esim 14-22 koska se aamu tuntuu ihan löysässä hirressä roikkumiselta eikä pysty nauttii mistää ku tietää et koko loppupäivä menee sit töissä. Saati jos on yövuoro! Ku pitäs valvoo koko yö. Ja sit nukkua päivä, en oo koskaa osannu nukkua päivällä nii sitte kulkee ihan koomassa ja yövuoroviikolla elämä pyörii vaa työn ympärillä. Samoin ku sillon ku pitää mennä iltavuorosta suoraan aamuun. En henkisesti kestä sitä et työvuoro loppuu klo 22 ja aamuvuoro alkaa klo 7 – eihän siinä kerkiä ees nukkua tarpeeksi ku matkat ja kaikki välissä :D wääh. Todellakin nostan hattua sulle et pystyt vuorotyötä tekemään.

   Arvostan kyllä niin omaa arkityötäni. Pystyy hoitaa sen alta pois 8-16 välillä nii jää kaikki illat ja viikonloput aikaa törkeämmille asioille. Arkityötäni tuntuu jotenki et on enemmän vapaa-aikaa ;) Mut se voi myös olla et johtuu siitä ku oon niin aamuihminen muutenki. Pystyy viikollakin elää kerryttämättä univelkaa. ..

   Mut joo. Heräspä ajatuksia sun kommentista, kiitos kun kirjoitit :D

 5. Ah niin ihanaa tuo ku voi mennä mukavissa vaatteissa töihin. En kans pystys semmoseen, että aamulla pitää laittautua hirveenä ja miettiä mitkä vaatteet on soveliaat töihin. Aamulla vaan herään, kiskasen jotku vaatteet päälle, otan vitamiinit, pesen hampaat ja lähen töihin. Aamupalapuuronki voi kätevästi syyä töissä lasten kanssa ja heti sen jälkeen lähenki ekalle tauolle, jossa sitte vähän rahkaa päälle ni saa protskutki. Ei vois paremmin mennä ku en kotona heti heräämisen jälkeen saa millään ruokaa alas.

  Mullaki arki menee aikalailla tota samaa kaavaa ja viikonloput lepäillessä tai salilla. Jonku mielestä vois olla tylsää, mutta mää rakastan tätä elämää. Kuhan viihtyy työssään, saa harrastaa mieluista lajia ja ehtii viettää aikaa perheen kanssa ni ei sitä muuta tarvii <3

  Ja joo määki kattelen naisten pyllyjä :D Ja muutenki naisten kroppia :D

  • Joo nimenomaan aamutälläytyminen työpäivää varten olis aika raskasta :D Onneks ollaan valittu oikeanlainen ala meille ;) haha.

   Mullaki sunnnuntait on nykysin ihan vaa rentoilu-ulkoilu-löhöily -päiviä ja en voi sanoa muuta ku et tekee niin hyvää! Arkena kun kuitenkin on vähemmän vapaata, niin aikatauluttomat viikonloput ja yks kokonainen päivä, jolloin kukaan ei odota sua mihinkään eikä oo töitä eikä treeniä niin on kyllä tarpeellinen. Jonkun mielestä todellakin tylsää elämää mennä viikonloppunakin kymmeneltä nukkumaan ja sitä rataa………….. Mutta mikäs tässä, kykin tyylillään ;)<3

 6. Oispa kiva kuulla lisää niistä muista lempparijutuista, mitä sulla salin ohella on :)

  • okei, kiva tietää! Kyllä mä aina välillä sivuan muitakin aiheita treenijuttujen lomassa ;) Tänä viikonloppuna käytii leffassa kattoo Straight Outta Compton. Ja ulkoiltii ja nähtiin kavereita. Puhun monikossa, eli yks lempparijutuista on sekin, että voi ihan rauhassa vaan viettää suunnittelematonta aikaa tärkeiden kanssa <3

 7. Hahhaa, luin nyt vasta tän sun postauksen ja jutun meidän jauhelihatreffeistä! Oot hauska :D

 8. Hei! Pakko nyt ensin heti huutaa ulos että näytät superilta ja tavoittelen itse täsmälleen samanlaista kauniin lihaksikasta kroppaa. Tykkään blogistasi ja se on ainut mitä olen lukenut. Olen siis tosi uusi tässä blogi maailmassa :) haluaisin kovin tietää kauanko kesti saavuttaa kaikki tämä? Miten pidät mahdolliset ruokahimot kurissa? Itselläni salilla sujuu hyvin ja painoa nousee kasvavissa määrin mutta ruuan määrää on vaikea hallita ja rasvaa kertyy. Haluaisin siis tiukemman ja vähemmän turvonneen näköisen olemuksen. Kiitos! Pidät mahtavaa blogia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta