Samat saliongelmat vuodesta toiseen

Huomasinpa taas pyöritteleväni mielessäni samoja kysymyksiä, kuin vuosi sitten. Hämmästelen siis edelleen sitä, mikä olisi mun kotisalini? Miten se voi olla niin vaikea päättää :D Muistatte ehkä, kun jo viime syksynä mietin, että siirtyisin kokonaan GoGolta Wolfille. Syitä tähän oli monia. Siirtymistä puolsi muun muassa se, että Wolf on edullisempi, siellä törmään monesti Killeen, niin pystyy kysymään mieltä askarruttavia juttuja tai kertomaan kuulumisia ihan extempore ja myös mun treeniohjelmani on suunniteltu siten, että saan ne Wolfilla fiksusti tehtyä. Aloitin salinvaihtopohdinnat jo syksyllä, mutta virallisesti olin irti GoGosta vasta keväällä.  Se, mikä mua jumitti päätöksenteon suhteen oli se tosiasia, että mun kaikki kaverini treenasivat GoGolla. Ja koska valmennusta piti kestää vain helmikuuhun saakka, halusin pitää takaovea auki, jos tahdonkin jatkaa jumppaamista. Mutta kuten käytäntö osoitti, jatkoin salipuuhastelua vuosivalmennuksessa ja sitä myöden GoGo kävi tarpeettomaksi ja irtisanoin jäsenyteeni helmikuussa 2015.

Screenshot_2015-10-21-20-20-47-1

Ajattelin, että käyn tästä lähtien Wolfilla ja that’s it. Mutta kuinkas kävikään. Mähän oon nyt vuokrannut GoGon korttia ties kuinka pitkään! Ensin vuokrasin sen toukokuun ajaksi ihan extemporeajatuksena. Mun oloni oli kropassa jotenkin outo ja raskas, ja muutettiin sen takia treeniohjelmaa ja ruokavaliota. Treeniohjelmaan kuului myös tanssia ja muuta aerobista. Siksi GoGo tuntui taas kivalta, pääsin vaihteluksi taas BodyJamiin! Voi kumpa olisinkin jo tuolloin tiennyt, että kaikki kropan olot johtui kilpirauhasesta… Mutta en tiennyt. Vuokrasin heti perään jäsenyttä kesä-, heinä- ja elokuuksi.

Syyskuussa olikin jo selvinnyt, miksi kroppani ei reagoi treenin ja ruokaan siten kuin se aiemmin reagoi. Kaiken sumun jälkeen ajattelin, että haluan kyllä tehdä salitreeniä niillä voimilla, mitä nyt on. Toki mua motivoi ihan hirveästi se, kun näkee tuloksia kropassa. Ja nyt just musta tuntuu siltä, että kaikki kuluneen puolen vuoden aikana tehty on ollut turhaa sen puolesta. Muta eiköhän täältä vielä joku päivä kuoriuduta salimuikkina takas maailmaan ;) Halusin palata ihab perusasioihin ja panostaa kunnolliseen salireeniin silloin, kun on sellainen päivä, että jaksaa treenata. Motivaatio salitreeniin edelleenkin kova. Ja latasinkin syyskuussa Wolfia suorilta kaksi kuukautta putkeen.

Mutta tiiättekö mitä? Sen lisäksi oon vuokrannut edelleen GoGota syyskuuksi ja lokakuuksi. Syy ei tällä kertaa ole jumppa. En ole itseasiassa käynyt kertaakaan syys- tai lokakuussa jumpassa. Ei. vaan syy on se, että käytännössä mä tarviin GoGota viikonloppuisin. Kuten oon ehkä kertonut, en ole ollut heinäkuun jälkeen viikonloppua kotona. Ja siellä kaukana missä vapaa-aikaani vietän, lähin sali on GoGo Hermia. Ja ollaan siis käyty siellä yhdessä viikonloppuisin. (<3) Oon nyt siis maksanut kahta salia päällekäin.

Screenshot_2015-10-17-14-12-36-1

Maksanut siksi, koska arkisin on ihan eri kuvio. Silloin en edes katso GoGon suuntaan vaan käyn mun huippujen salikavereitteni kanssa Wolfilla. Ja se on ihan parasta! Ja nyt kun lokakuu lähestyy loppuaan, on käsillä sellainen tilanne, että mulla loppuu jäsenyys kumpaankin saliin. Wolfille pystyy helposti ostamaan lisää aikaa tägille. Mutta GoGota en pysty enää vuokrata, koska tää jäsenyys on irtisanottu, mikä mulla on kesäkuusta asti ollut. Eli, nyt mun pitäisi pystyä päättää, liitynkö uudelleen GoGolle vai käynkö vaan Wofilla. Enkai mä kuitenkaan molempia voi samaan aikaan ikuisuuksia maksaa? :D

Wolfia puoltaa se, että se on lähin sali kotoa käsin, edullisin, superhyvä ja siellä on kaikki mun treenikaverini. Homma toimii. Mutta GoGota tartteisin sitten viikonloppuisin, koska oon niin kaukana keskustasta. Kauhee ruljanssi tulla salitreeniä varten Tampereen keskustaan, kun muuten kaikki on muualla. Ja nykysin mulla ei oo GoGolla salikavereita, ja sinne ei kyllä hotsita muutenkaan mennä arkisin. Ei edes yksin. Ja jos GoGolle liittyy, siellä saa taas olla jäsenenä vuoden ainakin ennen kuin pystyy  irtisanoa. Ei hyvä. Mutta toisaalta, kerroinko tästä uudesta työkuviosta jo? Mun uusi työmaani tulee sijaitsemaan sellaisilla etäisyyksillä, että GoGo Hermia on aika hitsin kätevä sali arkisinkin. Wolf ei olekaan töistä käsin kätevin. Mutku mä en kuitenkaan halua jättää mun treenikavereita Wolfilta. Sit oon kateellinen, kun ne tekee kovaa treeniä siellä keskenään ja mä en oo mukana :D!! Vaikeeta.

Mitä hemmettiä mä teen? Miksei GoGolle voi saada kymmenen kerran kortteja? Ei kukaa haluis vuokrata GoGon jäsenyyttään mulle? :D Vois edetä kuukauden kerrallaan tässä elämässä, eikä tartteis nyt heti päättää ja muuttaa kaikkea. Onks kellää muulla tällaista kummallista saliongelmaa vuodesta toiseen? Tosin onhan nää mun perustelut kummankin salin tarpeelle muuttuneet viime syksystä. Ja itseasiassa ilman tätä viikonloppukuvioita, en edes miettisi mitään, vaan Wolf olisi selkeä valinta. Mutta koska onhan se nyt ihan parasta laatuaikaa käydä yhessä bodaa, niin tottakai mä haluaisin käydä sellaisella salilla, että se on mahdollista. Että joo. koita tässä nyt sitten tehdä päätöksiä. Kuun loppuun asti aikaa. Hjälp! :D

Milla

8 vastausta artikkeliin “Samat saliongelmat vuodesta toiseen”

 1. Vistit!! Miksei gogo hermia olis sellanen missä on vaan sali, niin olis halvempi saada molemmat :D mä meinasin jo laittaa sulle viestiä et mun korttia voi vuokraa, kun en oo ikuisuuteen käyny kun seurallakin, johon kuulun on niin hyvä treenitarjonta, mut tänään kävin ja nyt en enää ehkä haluakaan luopua :D kannattaisin myös gogolle 10 kerran kortteja. eikö nyt oo joku alennus liittymisestä ja loppuvuoden treeneistä? ainakin keskustassa näin sellasen kyltin, auttaako se yhtään asiaa? pointtina et jos on halpa niin voi olla kaksi jäsenyyttä :D jos liityt ja sit et haluaakaan enää, niin saisitko sä vuokrattua jollekin eteenpäin? en tiiä oliko tästä nyt mitään apua, mut tällasii tuli mieleen :)

  • Joo niinpä! Sellanen express tyyppinen, mikä maksaa vaa 18e kuukaudessa. Olis loistava mulle! Mut itseasiassa tuli mieleen et mullahan on yks ilmainen kuukausi vielä expressille. Nii selvii ny ainaki marraskuun viikonloput sit. Jos lataan marraskuussa wolfille ku-kortin ja expressille sen viikonloppuja varten..

   Hermiaan on kyllä tullu nyt joku pelkkä salijäsenyys about 50e / kk. Mut ei se paljon halvempi oo ku 55e/kk ja sais sit käydä kaikilla gogoilla :D et aika huono hinta laitettu… Ja toi loppuvuoden treenit ilmasiks on iha huijausta! Ku joutuu maksaa kuitenkin liittymisen 50-100e ja se sopimus lähtee vasta tammikuusta pyörii nii olis taas 2017 vuoteen asti kiinni :D

 2. En ookkaan edes tiennyt että GoGolla voi vuokrata korttiaan. Käyn itse just siellä, mutt vuokraamaan en kyllä nyt ala kun omaa treeni-intoa löytyy :D

  • Hyvä että treeni-intoa löytyy tällai lokakuussa! Niin pitääkin :) nauti GoGosta!

 3. I feel you! Miten salin valinta voi olla niin vaikeeta :D oon samanlainen pohtija ja junnaan ees taas kahden salin väliä. Mua ärsyttää ihan periaatteessa pitkät jäsenyydet ja oon ratkaissut ongelman just vuokraamalla korttia. Meidän salilla on netissä semmonen vuokapörssi missä on paljon eri pituisia pätkiä. Ehkä oikeesti Go-Go:lla olis myös? :)

  • Hyvä etten oo ainut :D wolf on kyllä hyvä ku siellä ei oo jäsenyyksiä ! Gogolla on tuollainen nettijuttu joo mut melkein kaikki haluu vuokrata mut kukaa ei tarjoa vuokralle just nyt :D

 4. Jos Hervannassa päin liikut ni kantsii käydä tsekkaamassa Herwood Gym siinä poliisikoulun vieressä. Se on sellanen vähän vanha kellarimainen sali, mut ihan mielettömän iso! En oo missään nähny niin paljoo kaikkee ku siellä. Sinne saa myös 10-kortteja. Vähän erilainen meininki siellä on ku GoGolla, mut kokeilla aina voi. Se on kyllä aluks vähä pelottava paikka :D

  • Onkin itseasiassa ollut puhetta juuri tosta salista! En tienny et se on iso. Mielikuvissa just semmonen kellari :d mut oon kuullu joo et on hyvä! Kiitos vinkistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta