Kausiruokailijan tämänhetkinen suosikkivälipala

Mulla kulkee todella kausittain mieltymykset eri ruokiin. Kun löytyy joku hyvä ruoka, niin syön sitä monena päivänä viikossa, yleensä useamman viikon tai jopa kuukasien ajan, helposti kyllästymiseen asti. Tällä hetkellä mulla on välipalan kanssa joku siirtymäkausi meneillään. Aiempia välipalasuosikkeja ovat olleet muun muassa banaaniletut, real höysteillä, skyr ja pähkinät, rahka ja hedelmät sekä sportyfeelin patukat. Kaikkia näitä oon aikani syönyt ja jossain kohti vaihtanut toisenlaiseen.

Ja tiiättekö, mikä mun tän hetkinen suosikkini on?

Screenshot_2015-10-25-06-46-12-1

Yea. Leikkele-salaatti-pähkinä-suolakurkku-hedelmä-yhdistelmä. Kai se jonkinlainen välipalasalaatti suomeksi sanottuna on siis :D Yleensä tykkään kaikesta makeasta, mutta tänä syksynä oon tykästynyt tähän settiin ihan hirveästi. Ja se on hyvä vain jos siinä on kaikki ainesosat! Mitään ei siis saa puuttua. On nähty sekin päivä, kun piti aamulla ennen töitä käydä kaupassa ihan vaan sitä varten, että on mandariinia salaattiin. Kattotaa, kuinka kauan tän aikakausi jatkuu… Ennen kuin löytyy taas joku parempi vaihtoehto ;)

Tokihan sitä vois syödä vaihdellen ristiinrastiin mitä tahansa, mutta jotenki mun kohdallani tää homma menee kuitenkin aina lopulta siten, että syön tietyn kauden ajan koko ajan samaa. Mut eiks oo pääasia että vuositasolla tulee vaihtelua! Jos joku muistaa esimerkiksi mun keväisen jauhelihahullutuksen, niin voin kertoa, että tänä syksynä oon syöny enemmän kanaa kuin koskaan aiemmin. Ja kyllähän kauppareissut on aika helppoja, kun joka kerta lastaa samat jutut kärryyn.Ja pakko sanoa, että kyllähän tosta mandariinin tuoksusta tulee jo vähän jouluiset fibat ;) Ei voi mittään. Kohti sitä!

Screenshot_2015-10-25-06-45-06-1

Kulkeeko sulla näin kausittain ruokailut vai saatko vaihtelua annoksiin jopa saman viikon sisällä? Mikä sun lempparivälipala on just nyt? Jos vaikka tulee vinkit tarpeeseen, kunhan kyllästyn tähän settiin…. Ja nää kaikki postauksen alussa mainitut vaihtoehdot on siis ihan tavallisia terveellisiä välipaloja, mitä oon ruokaohjeeni pohjalta koostanut. Nappaa talteen, jos tuntuu, että kaipais jotain treenaajalle sopivaa, etkä oo hetkeen jotain mainituista käyttänyt ;)

Ainiin. Ja koska blogi on nyt ollut olemassa jo niinkin kauan, että neljäs toimintavuosi on lähtenyt käyntiin (!!), ajattelin muistutella kätevistä seurantakeinoista. Treenikengissä -blogi löytyy siis esimerkiksi Bloglovinista ja Blogipolusta. Ja toki blogin omat facebooksivut on ehkä kaikista kätevin keino saada uusimmat postaukset suoraan feediin – käyhän tykkäämässä siellä :) Mun arkikuvioita voi myös seurata henkilökohtaiselta instagramtililtä @millariu. Siinäpä ne! Palaillaan taas ensi viikolla. Silloin oon toivottavasti toimivan koneen äärellä, niin pystyy kirjoitella vähän pidemmin. Nyt tuli tällaiset sunnuntaikirjoittelut puhelimella. Mukavaa alkavaa viikkoa joka tapauksessa! Mulla onkin monella tapaa tavallisesta poikkeava viikko tiedossa! kääks.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Kausiruokailijan tämänhetkinen suosikkivälipala”

  1. Sama juttu! Ilta- ja välipaloja syön kausittain, samaa settiä kunnes parempi löytyy. Tällä hetkellä menee sokeriton luonto metsämansikka-jugurtti, kaurahiutaleita, rusinoita, pähkinöitä ja sokeritonta mysliä -sörssö johon just nyt on himo! Eli vähän niinkun tuorepuuro. Ja niin hyvää ☺️

    • Oi kuulostaa kyllä herkulta!♡ Hyvä et joku muukin kausiruokailija ilmoittautui. Aamupuuro on kyl mulle semmonen mihin en kyllästy varmaan ikinä! Aina yhtä herkkua. Joskus vaa marjat päällä vaihtuu :D

  2. Hahah, mie niin tykkään näistä siun ruokavinkeistä – sattumoisin kun ihan samanlainen kausisyöjä olen kuten tiedät ;) Kuulostaa ja näyttää kyllä kokeilemisen arvoiselta annokselta, kiitti ideasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta