Kevyt viikko

Kävin tällä viikolla vanhalla rakkaalla ja ihan ensimmäisellä kotisalillani vierailulla. Mun äitini on jäsenenä siellä, ja käytiin vähän päivittämässä hänen saliohjelmaansa. Aika hauskaa itseasiassa käydä koutsaamassa toista salilla! Oon välillä käynyt kavereidenkin kanssa salilla siten, että kaveri treenaa ja mä koutsaan, niin onhan se nyt kivaa hommaa ;) Tuntuu, että on itse saanut niin paljon kaikkea oppia omissa treeneissä valmennussuhteen myötä, niin mieluusti jakaa tietotaitoa sitten muillekin asiasta kiinnostuneille. Viime viikolla ”opetin” tai kerroin kaiken osaamani maastavedosta mun ihanalle treenikaverille. Ja hän vetikin ekalla kertaa heti samat maksimit ku missä ite meen tällä hetkellä :D Ja tällä viikolla koottiin äitille ihan uusi saliohjelma ja käytiin kaikki liikkeet läpi. Kukas seuraavalla kerralla? ;)

Screenshot_2015-10-28-19-13-22-1

Vanhasta kotisalistani sen verran, että hassusti sitä ihminen vaan kiintyy uuteen. Aikanaan kun lähdin Fressiltä, itkin kyyneleitä ja mietin, miten voin koskaan kotiutua mihinkään muualle. Sali tuntui niin kovin rakkaalta ja omalta, koska siellä aloitin puntilla käymisen ja jumppasin myös kaksisataa tuntia viikossa Les Millsiä! Fressi oli kuin toinen kotini. Osasin ulkoa jumppalukkarin ja mulla oli jumpalla oma paikka, ja kaikki tiistai- ja torstai-illat oli pyhitetty maailman parhaalle attackille ja treenikavereita riitti! Musiikit oli aina kovalla ja tunnelma jotenki maaginen. Siksi kai sain monia kavereitakin innostumaan ja liittymään jäseneksi. Oli kaikin puolin ihanaa aikaa. Sillon 2010. Ja näihin odotuksiin Fressi ei tietenkään enää vierailullani vastannut. Ei, vaikka kävin kokeilemassa ihan extemporee Combattiakin. No, ehkä oli arvattavissa. Koska puolet muistoista on kullattu ajalla :D Ja jumppasaliin oli ilmestynyt the KORVA! haha. En kestä :D Ja en tosiaan ole käynyt tässä nykyisessä combatissa, jota varmasti monessa paikassa jo miksataan, mutta tulihan kokeiltua. Ja olihan se ihan erilainen kuin yleensä ja ihan susihuono. Että joo. Tuli nyt tehtyä tälle viikolle edes joku treeni..

Mulla on siis kevyt viikko treeneissä menossa, niin oli mahdollisuus käyttää yksi arki-ilta ihan johonkin muuhun. Aloitin kevyen viikon viime viikonloppuna, kun sain viimeisen treenin kierrosta tehtyä. Teen siis viikon voimaa, toisen viikon voluumia, sitten taas voimaa ja tämän jälkeen voluumia ja viides viikko on kevyt viikko. Voimaviikolla mulla on neljä treeniä ja voluumiviikolla viisi. Syy tähän, miksi kevyt viikko alkoi niinkin hassuna päivänä kuin lauantaina, on se, että oon ollut sen verran väsynyt tai palautunut treeneistä tavanomaista huonommin, niin oon tehnyt treenikiertoa kropan ehdoilla ja pitänyt treenien välissä aina enemmän lepopäiviä.

Screenshot_2015-10-23-05-38-00-1

Ja  vaikka kevyellä viikolla olisi tarkoituksena tehdä kevyttä aerobista, oon pitänyt ihan vaan lepoa useampana päivänä. Koska työpaikan vaihdos ja se, että herään joka yö 0230 kuormittaa kroppaa jo ihan tarpeeksi ilman treenejäkin. Oon itseasiassa juurikin lähdössä lääkäriin kilpirauhasen tilannetta katsastamaan. Lääkitys on ollut nyt pari kuukautta, ja on aika katsastaa arvot sekä yleinen vointi. Ja onhan tää nyt jotenkin epätasapainossa edelleen, koska mä en nuku :D Toivottavasti tuun tällä kertaa kuulluksi, ettei tarvii masennusdiagnoosin kanssa tallustella takasin!

Stay tuned ja mukavaa torstaita! :)

Milla

7 vastausta artikkeliin “Kevyt viikko”

    • Semmonen korvan mallinen desibelimittari mikä näyttää punaista jos musiikki on liian kovalla :’D

    • Oho kun lähti liian aikaisin😶 Piti siis sanoa että sinä ihana koutsi, ”valmennettavat” nautttii yhtä paljon kuin koutsikin! 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta