It’s a beautiful world

Kävelin eräänä päivänä tällä viikolla töistä kotiin. Pääsin viideltä ja aurinko laski juurikin noihin aikoihin. Kotimatkalla oli pakko pysähtyä kuvaamaan rumia kerrostaloja ihan vain sen takia, että oikeassa mielentilassa nekin näyttivät niin kovin kauniilta. Just siinä hetkessä, tiistai-iltapäivänä kello viis työpäivän jälkeen. Laitoin ottamani kuvan instaan ja pohdin pitkään saatesanoja. Miksi julkaisen tällaisen kuvan. Koska kyllähän tämän syksyn kauniista päivistä ja auringonlaskuista on julkaistu niin paljon hienompiakin. En pääsisi kilpailemaan tässä sarjassa kuvan kauneudella.. Halusin kuitenkin julkaista kuvan. Ja päädyin lopulta valitsemaan saatesanoiksi:

Tuntuu onnelliselta.

Koska se on juurikin se fiilis, mikä mulla on just nyt. Ja joku voi ajatella siellä ruudun toisellapuolen että joopa joo ja niinpä niin. Turhaa tekstiä. Ja näin voi ollakin, jos ei tunne mua tai ole yhtään seurannut aiempia kirjoituksiani. Mutta niille jotka tietävät,niin tämä, että tuntuu joltain – ja vieläpä onnelliselta – on ihan superhieno muutos parempaan päin!

Screenshot_2015-11-03-17-59-07-1-1

Oli ajanjakso, jolloin koitin vain selviytyä ja suorittaa, kun suurin osa päivistä meni oudossa sumussa. Mikään ei oikein tuntunut kovin siistiltä tai palkitsevalta. Olin ihan perhanan väsynyt, mutten tiennyt miksi. Oli ihan kummallista. Ei varmaan tarvi toistaa, mutta mainitsen silti uusille lukijoille, että kilpirauhasesta johtuen kaikki. Ja siksi on niin siistiä, että nyt mulle on taas tullut jo hetken aikaa kaikkia hyviä fiiliksiä! Tuntuu, että alan olla se sama tyyppi niin kuin ennenkin. Oon hyvällä tuulella ja energinen aamusta iltaan asti. Päivät kuluu kaikkien kivojen juttujen parissa!

Aamulla on ihana harjoitella uutta työmatkaa, siitäkin huolimatta että se kestää lähemmäs tunnin kuin puolikkaan. Ympärilläoleviin asioihin kiinnittää taas huomiota. Auringonnousu näyttää kauniilta. Ihana uusi päivä ja uudet energiat! Työ on palkitsevaa. Naurattaa pitkin päivää kaikki hassut jutut. Pystyn taas mennä suoraa töistä salille, koska nukun. On energiaa! Salilla kulkee. Kyykkäsin eilen niin perhanan kovaa pt-treeneissä Killen kaa. 80kg 1×4. Salin jälkeen tuntuu vähän taianomaiselta kun onkin jo pimeää.  Mutta ei tarvikaan mennä aina yksin kotiin. On ihana löhötä välillä vaan sohvalla. Ja kattella telkkaria. Ihan uus harrastus mulle. Tuntuu kivalta, kun on pimeää iltaisin. Voi hyvällä mielellä viettää koti-iltoja viikonloppuisin. Ja iltaisin parasta on mennä nukkumaan. Koska mä nukun taas.

Eipä tätä sen paremmin pysty kuvata. Tuntuu onnelliselta ♡ Kaikki, mitä mun arkeeni ja elämääni nyt kuuluu.Ja sit mä vaan kuuntelen tätä biisiä. Repeatilla tietysti. Koska se sopii just tähän hetkeen.

Screenshot_2015-11-03-18-10-51-1

Milla

4 vastausta artikkeliin “It’s a beautiful world”

  1. Sinä ihana 😘 oon niin onnellinen puolestasi, tervetuloa takaisin elävien kirjoihin! 😚

    • Kiitos ♡ kyllä tää on vaa niin paljon siistimpää ku tuntee oikeesti elävänsä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta