Tiimini Fitfarm – treeniä, ystäviä ja pikkujouluja

Ai että! Oli kyllä hauska ja niin hyvällä tapaa erilainen viikonloppu, että kyllä jaksaa taas painaa arkihommia tällaisen jälkeen :) Lauantaina pääsin nimittäin nauttimaan koko päivän ajaksi tiimiläisteni seurasta. Vuorossa oli Fitfarmin pt-päivä sekä illalla tiimin pt-asiakkaiden ja henkilökunnan yhteiset pikkujoulut! Oli ihan huippuihanaa koko aika mitä oltiin liikenteessä ja näin päivän jälkikäteen olo on kaikesta niin onnellinen, että en tiedä kuinka sekava kuvaus tässä nyt tulee, mutta halusin jakaa jotain ajatuksia ja fiiliksiä kuitenkin ;)

Tsättäiltiin aiemmin viikolla aktiivisesti mun ystävieni kanssa lauantain ohjelmasta, aikatauluista ja vaatetuksista. Mihin treeniryhmään ilmoittaudutaan, mikä treeni, kenen luo laittautumaan ja lähetääkö autolla vai taksilla hippoihin. En oo koko syksynä käynyt missään pirskeissä, niin oli jotenkin tosi innostavaa suunnitella yhteistä iltaa ja vaatteita sun muita – vähän irtaantumista peruskuvioista ehkäpä. Päädyttiin ilmoittautumaan viimeiseen treeniryhmään, joka alkoi 13:30. Ennen tätä shoppailtiin BodyActionilla, koska pt-päivänä saa aina hyviä alennuksia. Ja itsehän kotiutin uuden treenitopin tällä kertaa ;) En oo kyllä hetkeen ostanut uutena mitään Betterbodiesia, niin ehkä tää oli ihan sallittua.

Shoppailujen jälkeen siirryttiinkin Wolfille treenaileen. Osa meijän porukasta meni tekemään coretreeniä ja mun piti yhden ystäväni kanssa mennä olkapääryhmään. Mutta kappas vaan – olkapääjengiä oli niin paljon, että piti taas lennosta vaihtaa suunnitelmaa! Perus :D Yks kaveri teki pienen källin ja oli kuiskannu Kivisen Terolle, että ”Milla haluais vaihtaa takareisi-pakararyhmään, mutta se ei vaan uskalla”. Ja sittenhän Tero huuteli mut mukaan siihen jalkatreeniin. Mä menin. Ei siinä muuten mitää, mutta olin just perjantaina illalla tehny jalat!! Kääks. Mut eipä siinä auttanut kun lähtee vaan asenteella yrittään parastaan. Ja itseasiassa lopulta päädyttiin sellaisiin tunnelmiin, että mä päätin, etten pt-päivissä enää muuta treenaakaan kun jalkoja! Oli ihan sairaan hyvä treeni. Siis paras ikinä mitä oon pt-päivissä tehnyt. Huhhuh. Olin ihan punanen intiaani. Ja vitsit sitä fiilistä, kun mä oikeesti nykyään hikoilen!! WÄÄH. Se on vaan niin ihanaa, kun on pitkää kärsinyt siitä, ettei tuu hiki vaikka tekis mitä. Ja nyt hikoilin. treeni on oli paras ikinä. Ja fiilis sen mukainen. Kaverit ihmetteli, miksi haluan mun inkkarinaaman ikuistettavan. Mutta hei – tottakai. Koska fiilis oli kymppi.

Screenshot_2015-11-15-13-14-09-1Screenshot_2015-11-14-15-03-08-1

Treenin jälkeen suunnattiin yhessä laittautumaan, toki ruokapöydän kautta ;) En tiedä, tiesittekö, mutta en osaa yhtään laittaa hiuksia (joo, suutarin  lapsella ei ole kenkiä). Tästä syystä oon aina ihan muiden varassa, millä kampauksella lähden hippaamaan. Mutta tälläkin kertaa sain apua, ja oikein kivat kikkurat hiuksiini ;) Siitäkin huolimatta, että lopulta tuli kauhee kiire ja kaveri ei itse ehtinyt meikata ennen lähtöä…. Aika reilu. Kaveri meikkas autossa sitte. Oon kuitenkin kiitollinen, kiitos <3

Ja tuosta vaatetuksesta. Mä mietin ja pähkäilin koko viikon, lähdenkö perinteisesti pikkumustassa vai laittaisinko kerrankin housut ja topin! En oo vielä koskaan lähtenyt juhliin housuissa, mutta jostain syystä tää ajatus houkutti tällä kertaa enemmän kuin mekko?! Oon itekin aika ihmeissäni, mutta freddyt löydettyäni oon oikeasti alkanut viihtymään housut jalassa. Siis niiden ainaisten legginssien sijaan ;) Fitfarmilla ei ollut mitään dresscodea määrättynä pikkujouluissa, joten päädyin lopulta kummallisen mielenhäiriön kautta housuihin. Ja mullehan kävi vielä siten, että meni kynsi läpi mustista freddyista, joten kävin kipittelee ostaan uudet tumman siniset niiden tilalle. Ja itseasiassa, olin lopputulokseen oikein tyytyväinen! Never say never.

Screenshot_2015-11-14-22-25-04-1

Illalla ohjelmistossa oli kaikkea hauskaa. Tuntuu, että nauroin lauantain aikana enemmän kuin viimeisen kuukauden aikana yhteensä :D Vaikka mä oikeasti nauran tavallisestikin paljon. Mutta lauantai oli tosi kiva! Oli hauskaa! Tehtiin salatehtäviä, syötiin, seurattiin improa ja seurusteltiin muuten vaan. Oli niin ihana nähdä näitä tyyppejä taas pienen tauon jälkeen. Ja mulla kävi muuten ihan ilmiömäinen tuurikin – voitin nimittäin kaksi arvontaa illan aikana. Sekä ilmaisen pt-treenin että pöntön Fitfarmin Wheyta ja sheikkerin. Olin aika onnellinen siitäkin.

Lopulta kuitenkin ihan koko päivästä. Oli vaan niin hyvää aikaa. Ihana nähdä kavereita. Tuntui oikeasti laatuajalta. Nautin koko päivästä.

Screenshot_2015-11-14-21-38-29-1 Screenshot_2015-11-15-13-14-57-1 Screenshot_2015-11-14-22-20-25-1

Ja niin. MIettikää nyt. Sen lisäksi, että nää ihanat on mun kanssa osa Fitfarmin tiimiä, ne on myös mun entiset työkaverit. Mun paras tiimini <3 Voi että, valehtelisin, jos sanoisin, ettei ole ikävä vanhaan. Onneks kuitenkin bodaus yhdistää ja ystävyys säilyy. Ja tulihan korkattua pikkujoulukausi! ;)

 

Milla

2 vastausta artikkeliin “Tiimini Fitfarm – treeniä, ystäviä ja pikkujouluja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta