Marraskuu

Kiitos Marraskuu. Olit varmasti kuluneen vuoden tasaisin ja eniten omannäköiseni. Olit oikein tavallinen kuukausi, mutta menneen vuoden mylleryksen jälkeen tavallisuus tuntui oikein kivalta. Ei vaivannut mikään. Tärkeimpinä mielessä se, että olin terve enkä kärsinyt uniongelmista. Sain myös paljon. Iloa ja onnentunteita. Tässä kuvina joitakin kuluneen kuukauden hetkiä.

Kävin moikkaamassa rakasta pikkusta pulleroa – Elmeriä. Kuten moni varmaan tietääkin, jouduin luopumaan rakkaastani kamalan allergian vuoksi. Onneksi Elmo sai jäädä perheeseen, ja näin ollen pääsen moikkaamaan häntä koska tahansa. Ja saan aktiivisesti kuvia pullerosta puhelimeeni ;) Se, mitä kuvista ei ole välittynyt, niin kyllä toi pullero on nykysin jo nimensä ansainnut. Oli sanalla sanoen todellakin iso mopsi :D<3

Screenshot_2015-11-29-08-47-02-1

Marraskuussa olin tosiaan koko kuukauden terveenä! Pääsin siis treenaamaan aktiivisesti ja nyt neljän kovan viikon jälkeen kevyt viikko kolkutteleekin jo ovella ;)

marraskuunkuvat (8)

Ainiiiiin. Ja ollut sen verran työpaineita vaihdoksen myötä, että kävinhän mä marraskuussa tuulettumassa BodyJamissakin ;) Ohjelma 74 oli kyl hyvä. Ja niin on kuulemma myös tämä seiskavitonen. Ite pääsen sitä testaa aikasintaan ensi viikolla. Täytyy sanoa, että kyllä tanssiminen tekee hyvää ihmiselle. Se fiilis, kun ennen loppubileitä  nostat kädet kattoon ja suljet silmät ja hymyilyttää vaan onnesta. Se on BodyJam <3

marraskuunkuvat (1)

Marraskuussa onnentunteita toi myös ensilumi. Sitä ei kestänyt kovinkaan kauan. Aikalailla sen yhden viikonlopun, mitä kesti viime kesäkin :D Mutta kurkin joka välissä sälekaihdinten välistä ja varmistelin, että onhan vielä lunta – onhan? No, enää ei ole. Mutta onneksi talvea on jäljellä, ehkä sitä saadaan tänne Tampereellekin vielä. Jotenkin siitä tulee automaattisesti heti iloisempi mieli. En varmaan oo ainut, joka kokee näin.

Screenshot_2015-11-23-16-20-46-1

Kulunut kuukausi oli myös uuden oppimista. Loin uusia rutiineja. Uusi työ ja uusi työmatka. Ihan uudenlainen arki. Oon joutunut opettelemaan hipsuttelemaan hiljaa aamuisin ennen töihin lähtöä. Ja samoin oon joutunut hetkellisesti luopumaan aamubloggailuista. Ja siitä ajatuksesta, etten koskaan lähde ilman aamupalaa mihinkään. Nykyisin lähden. Aamuvuoroissa töihin syömään.

20151201_071338-1

 

Marraskuun aikana on ollut ihan tavallisia oon juttuja. Mutta onnellisen kaikesta tekee se tosiaaia, että jotenkin oon palautunut taas enemmän omaksi itsekseni. Kaikki tuntuu kivalta ja innostavalta. Ja mikä tärkeintä – mun on taas hyvä olla kropassani.

marraskuunkuvat (2)

 

Joulukuussa saakin virallisesti fiilistellä joulua – vihdoin ;) Toivottavasti fiilis on yhtä nousujohteinen kun mitä se on koko syksyn ollut. Tunnelmallista kuun ensimmäistä viikkoa!

Screenshot_2015-11-18-18-11-33-1

Itse ajattelin ainakin ennen joulua käydä joulutorilla,  treffata kavereita glögikupposen äärellä ja tietysti hankkia lahjoja tärkeille ♡

Milla

12 vastausta artikkeliin “Marraskuu”

 1. Ihanaa kuinka oikeen paistaa positiivisuus läpi näistä postauksista! Hyvää joulunaikaa! :)

  • Kiva kuulla, että tunnelma välittyi sinne puolen ruutua myös :)

   Ihanaa joulunodotusta sullekin, kiitos ♡

 2. Elmeriiii 😍😍 Ja ihana Milla tiätty, kiva kuulla että tunnet jo olosi omaksi itseksesi! 😘

 3. Oi että! Kommentoin ihan liian harvoin, mutta nyt oli kyllä ihana postaus sulta! Huikeen positiivinen ja tulin niin hyvälle tuulelle sun puolesta. Ihanaa, että elämä alkaa rullaan paremmin sulla. Tää oli just sellanen postaus minkä halusinkin lukee.
  Hei voisitko kertoo missä kävit lääkärissä Tampereella, että sait kilpirauhaslääkityksen? Itsellä on nyt taistelua sen kanssa, arvot ovat ihan muutamaa milliä vajaat yli viitearvoista, mutta olo on aivan kamala. En jaksa treenata, tukka lähtee, turvottaa ja masentaa.

  • https://www.mehilainen.fi/terveyspalvelut/asiantuntijat/3763

   Mää suosittelen tätä miestä. Erittäin asiantunteva, ottaa vakavasti ja on sitä mieltä, lääkitys on pienempi paha kuin lääkitsemätön tauti kilpirauhasen vajarin suhteen. Vaikea saada aikaa kun on niin suosittu, mutta on odottamisen arvoinen.

   Vastasin nyt vaikken Milla olekaan. 🙏

  • Ja kiitos Tuuli! Nää kommentit hyppii ristiinrastiin allekkain mut kiitos vinkistä :)

  • Moikka,

   Kiitos kauniista sanoista, ihana palaute ♡

   Mä kävin ihan vaa työterveydessä ton kilpirauhasen kanssa. Mut toi minkä Tuuli linkitti tuohon nii vois olla hyvä vaihtoehto! Mietin et nyt ku pahin alkaa olla ohi ja enää semmosta hienosäätöä nii et jos iteki menisin käymää yksityisellä joka on oikeesti erikoistunut asiaan :)

 4. Ihana postaus, onneksi sulla on nykyään asiat hyvin! ♡ Ihanaa joulunodotusta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta