Mielessä valmennuspaketti Fitfarmilta?

Sain aiempaan treeniohjelmapostaukseeni kommentin, joka oli niin innostava, että päätin kommentin esittäjän luvalla omistaa aiheelle ihan kokonaisen postauksen! Oon aikaisemminkin saanut kysymyksiä ja tiedusteluja Fitfarmin valmennuksiin liittyen, ja nyt ajattelin, että voisin jakaa ajatuksiani tämän viimeisimmän kommentin kautta. Ja mun ajatukseni perustuvat nyt siis näihin omiin kokemuksiini, mitä oon kuluneen vuoden aikana Fitfarmilla saanut. Ne ei ole totuuksia tai oikeaa virallista fitfarmofficialtietoa, ei. Sitä saatte ottamalla yhteyttä Fitfarmiin. Nämä ovat vain omia kokemuksiani. Kommentti meni siis tällä tavalla:

”Moikka! Oon nyt aikani seuraillut sun blogia ja oot saanu mun mielenkiinnon heräämään liittyen noihin fitfarmin valmennuksiin. Motivaatiota tuntuu yksin olevan hirmu vaikea pitää yllä, joten aattelin että olisikohan tuollaisesta valmennuksesta hyötyä kun kuitenkin kova hinku olisi saada tuloksia. Yksin treenatessa vaan tuntuu että ne tavoitteet jotenkin helposti haalenee siellä mielessä ja sortuminen ruokavalion ohi ja treenien skippaaminen on liiankin helppoa. Mietin tuossa vaan noita paketteja, kun niissä edullisimmissa on vaan yks pt treeni valmennuksen aikana, niin mistä sitä sitten oikeestaan maksaa? Onko jotain tapaamisia kuitenkin vai miten edistystä seurataan? Ja tuleeko siinä kuitenkin semmonen olo, että on sille valmentajalle tilivelvollinen syömisistä ja muusta vaikkei sitä juuri henkilökohtaisesti tapaakaan? Tarvisin nimittäin ehkä just sitä tilivelvollisuutta että pysyisin ruodussa :) Ja jos saa myös udella, niin onko sulla mikä noista valmennuspaketeista ollu käytössä ja ootko ollu tyytyväinen vai muuttaisitko jotain? Kiitos jo etukäteen vastauksista :)”

Motivaatiota saattaa olla vaikea pitää yllä, jos tavoitteena on kehittyminen salitreenissä. Ite ainakaan en malttanut ilman valmennusta pitää tarvittavia lepopäiviä, ja muutoinkin oli vaikea luopua aerobisista alkuun – ennen kuin mulle selitettiin perustellusti miksi. Jollekin toiselle voi motivaatiohankaluudet tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että ei vain tule lähdettyä treenaamaan. Kukin tyylillään, mutta joka tapauksessa valmennuksesta saa varmasti apua motivaation kirkastamiseen! Uskallan väittää näin, koska valmennuksen kautta luodaan konkreettiset tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseen. Tiedät koko ajan, mitä olet tekemässä ja miksi. Ja jos iskee motivaatipula, paniikki tai muuten vaan huono hetki, voit aina laittaa viestiä valmentajalle ja saat ammattilaisen apua kaikkiin ongelmiin mentaalipuolesta treeniin ja ruokaan. Jokaisessa valmennuspaketissa lähdetään siitä, että on tavoitteet ja luodaan treeni- ja ruokavaliorunko matkalle niitä kohti.

Screenshot_2015-11-28-08-38-26-1

Fitfarmin sivuilta selviää, että valmennuspaketteja on ihan kaikkiin tarpeisiin. On nettivalmennuksia ja eri pituisia pt-valmennuksia. Itsehän aloitin aikoinaan Lite -nettivalmennuksella. Ja koska kymmenen viikkoa kului aivan liian nopeasti, siirryin siitä seuraavalle levelille, eli sain kikkailtua itselleni joululahjaksi kolmen kuukauden tehovalmennuksen. Valmistelut sujuivat todella nopeasti yhteydenotostani siihen hetkeen, kun istuinkin jo Fitfarmin toimistolla uudet ohjelmat käsissäni :D Killestä tuli mun valmentajani. Itseasiassa, aika tasan päivälleen vuosi sitten, juuri tänään.

Aloitin tosiaan tehovalmennuksessa, eli pakettiin sisältyi kaksi valmentajan tapaamista ja alkuopastuksen jälkeen vielä viisi ohjattua salitreeniä. Ja tietysti säännöllinen yhteydenpito ja ohjelmien päivitykset tarpeen mukaan. Tehovalmennus oli todellakin tehokasta. Laitoin joka viikko raportin sähköpostitse. Ja kaikki meni sataprosenttisesti ohjeen mukaan. Koska oli vain kolme kuukautta aikaa, ja halusin oikeasti saada jotain aikaankin! Vaihtoehtona tälle löytyy myös kolmen kuukauden tavallinen valmennus. Erona lienee vain se, että ohjattuja treenejä on vähemmän, ainoastaan yksi alkuopastuksen lisäksi. Uskon ja tiedän ja luotan, että sama intensiivinen fiilis on kuitenkin myös läsnä tässä tavallisessa valmennuksessa. Koska raportointi tehdään omien tarpeiden mukaan, eli voitte sopia valmentajan kanssa esimerkiksi juurikin tällaisen viikkoraporttisysteemin. Ja sähköpostitse voi toki tämän lisäksi aina kysyä mitä tahansa, mitä mieleen tulee. Eli kysymys liittyen tilivelvollisuuteen, niin kyllä – valmennuksessa tehdään itse ja itselle, mutta kyllä mua ainakin auttoi, kun tiesin, että raportoin kaiken joka viikko valmentajalle :D Tulee varmasti pysyttyä ruodussa. Itse valitsisin kuitenkin tehovalmennuksen ihan vain sen takia, että noi pt-treenit on ehkä parasta tässä koko jutussa!<3 Niissä ehtii aina kertoa päälimmäiset kuulumiset ja tulee treenattua ihan saakelin kovaa ja oppii aina jotain uutta! Näitä treenejähän voi kyllä ostaa vaikka kuinka paljon, eli vaikka ottaisi ”vain” normaalin valmennuksen, niin pt-treenejä pystyy ostaa erillisellä passilla, kun on valmennuksessa :) Ja tuohon hintaeroon näiden kahden valmennuksen välillä, niin syy lienee ainoastaan nuo ohjatut pt-treenit. Ne on arvokkaita, mutta myöskin antaa paljon. En säästäisi niissä.

Screenshot_2015-11-15-13-14-09-1

Sulle saattaa valmennukseen ryhdyttyäsi kuitenkin käydä siten, niinkuin mulle kävi. Ja mun kaverille. Ja toiselle. Ja itseasiassa kolmannellekin. Oikeastaan kaikille mun tuntemille, jotka on Fitfarmilla ollut, on käyny sama – kaikki on jääny koukkuun. Ja sehän tarkoittaa vuosivalmennukseen siirtymistä ;) Ehkä elämäni parhaimpia päätöksiä! Vuosivalmennuksessa meininki on silllä tavalla erilaista ainakin omalla kohdallani, että ei oo enää kiireen tai ”projektin” tuntua. On tavoitteita, mutta kaikkea voi ja täytyykin tehdä elämänmakuisesti. Ei tunnu enää siltä, että nyt kun on kolme kuukautta aikaa olla kunnossa, niin ei voi edes jouluna syödä suklaata, ei. Vaan omalla kohdallani vuosivalmennus on luonut toimivat arkiraamit treenaamiselle ja syömiselle ja myös niin-kutsutulle tavalliselle elämälle, eli juhlille, herkuille ja ulkonasyömiselle on myös paikkansa.

Vuosivalmennuksessa pt-kertoja on joka kuukaudelle ja saa käydä pt-päivissä ja pikkujouluissa ja vaikka mitä! Ja kuten tekin blogia seuraanneena tiedätte, mä oon saanut ensiarvoisen tärkeitä ohjeita ihan terveydenkin kannalta. Kille ohjeisti mua aikoinaan kesällä ottaan labrakokeita, kun ihmeteltiin, miks mun kroppa ei reagoi ruokaan ja treeniin sillain kuin pitäisi. Ensin lähettelin hänelle sähköposteja otsikolla ”apua, olen lihava” ”apua, olen vieläkin lihava” ja ”apua, olen lihava part24343”. Koska mulla alkoi olla vaan niin hirvee olo siinä pöhöttyneessä olotilassa. Ja koska en tiennyt, mistä se johtui, hain apua ruoka- ja treenihommista – luonnollisestikin. Vuoden aikana oon saanut jos jonkinlaista mentaalivalmennusta, uutta treenijuttua ties kuinka paljon ja ruokavaliota on päivitetty aina mun toiveitteni mukaan. Välillä on koitettu hoitaa ihoa ja välillä timmiyttää oloa ja välillä luoda lihasta ja välillä vaan opeteltu syömään. Mutta kaikkiin toiveisiin on vastattu, ja jos nyt vertaan itseäni siihen vuodentakaiseen Millaan, niin pitkälle on oikeasti tultu. Jos saan toistaa itseäni, niin elämäni parhaimpia päätöksiä liittyä Fitfarmille.

”Homma on siis lähtenyt hyvin käyntiin kaikinpuolin! Tänää lepoa treenistä ja viikonloppuna sitten paukutellaan nuo pari seuraavaa treeniä läpi. Osaanpahan sitten kysyä ensi viikolla valmentajalta ensimmäiset ihmettelyt, kun tiistaina treffataan taas. Hitsit kun tää fiilis säilyis aina vaan!” (5.12.2014)’

marraskuu30 (29)

 Ja fiilis on kyllä säilynyt aina vaan :D Ainakin tähän päivään saakka! Ja on tässä tulostakin tehty kaiken muun elämisen ohessa ;) Äkkiä meni vuosi, mutta yhtä nopeasti se olisi mennyt ilman valmennustakin. Ja mitä olisinkaan menettänyt, jos en olisi tätä aloittanut. Aikatosi paljon! Ja koska varmaan jokainen hommaisi itselleen valmennuspaketin Fifarmilta, jos se olisi ilmaista, niin tokihan munkin ensi vuoden ainut murhe taitaa olla se, saanko maksettua valmennuksen myös vuodelle 2016 – saanhan? Toiveissa olisi.

Vastasinko mä kysymykseen? Kysy, jos jäi jotain mielenpäälle tai syntyi lisätiedusteluja! :)

Milla

8 vastausta artikkeliin “Mielessä valmennuspaketti Fitfarmilta?”

 1. Kiitos postauksesta! Olen itsekkin näitä miettinyt. Kysyisin vielä että paljonko vuosivalmennuksen hintaluokka on per kuukausi? :)

  • Ööhm. Oliskohan se about 120-150e/kk. Vuosivalmennuksen pystyy maksaa erissä ja ite maksoin neljässä nii en ny tarkkaa muista yhteenlaskettua summaa mut jotain ton verran :)

 2. Ai hitsiläinen kun nyt muakin taas houkuttelis tommonen valmennus. Joskus mulla on ollu ruokavaliojuttuja ja fitfarmiltakin oon tainnu joskus olla litessä. treenailut ei tuota mulla kyllä ikinä ongelmia, mutta toi syöminen. Mua lähinnä tökkii siinä se että on ns. Kielletty jotkut asiat. Vaikka mun perusruokavalio on muutenkin tällä hetkellä maidoton ja lähes sokeriton, ja oikeestaan hyvin vähäviljainenkin. Mutta jos tiedän että en saisi syödä vaikka suklaata jos tekee mieli, niin suurella todennäköisyydellä syön :D eli kun mulle on joku muu sanellut ruokavalion niin mun on vaikea sitä noudattaa siksi, että musta tuntuu, etten saisi päättää itse mitä syön :D tiedän ettei se oikeesti mee ihan noinkaan, mutta oon huomannu et pystyn noudattamaan tiettyjä ruokavalioita kaikista parhaiten kun mitään ei ole kielletty, mutta mun pitää itse miettiä ja päättää haluanko syödä oikeesti sen irttaripussin tai mäkkäriaterian vai valitsenko jonkun paremman vaihtoehdon. Tai ehkä mulla pitäis olla joku henkilökohtainen kokki :D ei tarvis ite miettii. Ehkö vähän hankalasti selitetty, mutta toivottavasti tajusit.
  Siitä siis nostan sulle hattua, että jaksat noudattaa ruokavaliota. Vaikka oon ymmärtäny, ettei se olekkaan sulle yhtään samanlainen muuri kuin mulle vaan teet sitä ihan mielelläsi :)

  • Mulla oli se 3kk tehovalmennus enemmän semmonen projektityyppinen ja osa jutuista oli ”kiellettyjä”. Mut vuosivalmennuksen myötä on myös tavoitteet muuttuneet ja on ihan okei välillä myös tehä näitä niin kutsuttuj kiellettyjä juttuja, kuten käydä bodyjamissa tai syödä suklaata ;) aiemmin mulla oli sovittu yks cheatateria viikkoon mut nyt se on enemmänki et juhlat ym ym. Tilanteen mukaan. Että joo, emmäkää jaksais 24/7 syödä kaikkea puntarin kautta vaan poikkeuksiakin tulee. Ehkä tähän tilanteeseen on ollu myös toivottua päästä koska oon myös joutunut opetella tietynlaista ”rentoutta” koko hommassa.

 3. Moii!

  Ihan ekaksi kiitos ihan hurjasti postauksesta! Monta asiaa tuli nyt selvemmäksi ja halu ostaa tommonen valmennus kasvoi kyllä entisestään :)

  Muutama kysymys kuitenkin tuli vielä mieleen. Ihan ekaksi se, että miten se valmentaja valitaan? Tuntuis meinaan että ois tärkeetä että kemiat kohtais ja että sais omien tavoitteiden tukemiseen just oikeen tyypin.

  Sitten niistä erikseen ostettavista pt-treeneistä. Osaatko niistä sanoa, paljonko yks treenikerta kustantaa? Ja voiko sen py-treenin tehdä vaan siellä fitfarmin salilla vai voiko pyytää pt:n omalle salille? Ja jos voi vaan wfc:lla reenata niin kuuluuko valmennukseen pääsy sinne salille pt-treeniin vai pitääkö siitä maksaa erikseen? Itsellä kun on vuoden jäsenyys toiselle salille, niin onkohan siitä haittaa?

  Polttelee kyllä niin kovasti hankkia tommonen valmennus. Sullakin tulokset on ollu niin huikeita että ois huippuu kokeilla paljonko itestäkin vois saada irti oikeissa käsissä :)

  • Kannattaa kyllä liittyä tiimiin – en usko että alkaa kaduttaa ;) ja aloittaa vaikka jollain lyhyemmällä paketilla.

   Valmentajan kanssa on todellakin tärkeää, että synkkaa ja puhutaan samaa kieltä. Kun fitfarmille lähettää taustatietokaavakkeen, niin siinä on mahdollista toivoa jotain tiettyä henkilöä. Itse toivoin Killeä sillon ja hyvin kävi ;) niitä treenikertapasseja voi ostaa pt:ltä eli ne on henkilökohtaisia. Jos ostaisin vaikka Killeltä 5 kerran passin nii se on varmaan hintaluokkaa 200-250e.. En oo ostanu nii en tiiä mut veikkaisin noin :) ja pt:t ohjaa joo Fitfarmin yhteistyösaleilla eli Tampereella juurikin wfc:llä. Fitfarmin asiakkaana saa kuitenkin edullisemmin kertakäynnit ja kuukausikortit.

 4. Itse olen päättänyt lähteä mukaan FitFarmin valmennukseen puolen vuoden kuluttua, kun armeijasta pääsen pois. Syy ei ole se, etten tietäisi ravinnosta & treenistä vaan se, että tuppaa kangistumaan omiin rutiineihin ja aina mennään samaan tyyliin. Kyllähän tuo myös stressiä vähentää, kun ei itse tarvitse miettiä. Ja mitä hintaan tulee, kyllähän tuo voisi olla korkeampikin ottaen huomioon tuon sisällön. On pt päiviä, olikos se nyt 11 kpl treenejä, valmentaja tapaamisia, henkinen tuki.. Tulipas pitkä kirjoitus, mukavaa joulun odotusta ! :)

  • Oi huippua! Kaikilla on omat motiivinsa liittyä tiimiin, mutta varmaa on se, että valmennuksessa tulosta kyllä tulee! ;)

   Joo pt-päivät joka toinen kuukausi, 12 treeniä, aktiivinen yhteydenpito ja ohjelmien päivitys ja oikeestaa kaikki mitä tällaiseen juttuun tarvii – on hintansa väärti ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta