Seitsemän salitonta päivää well spent

Viikko ilman salia sujahti ohi tosta noin vaan ja nopeasti! Hassua, miten en joskus aiemmin malttanut millään pitää lepopäiviä, viikoista nyt puhumattakaan :D Nyt kun noiden kevyiden viikkojen rutiiniin on päässyt kunnolla kiinni, ne tuntuvat oikeastaan tosi tarpeellisilta. Mulla on yhteinen whatsappikeskustelu treenikavereitteni kanssa. Ja yhtenä päivänä kaveri kyseli siellä vinkkejä meiltä muilta, miten selvitään kevyestä viikosta, kun ei olekaan salirutiinia töiden jälkeen. Hauskasti  sattumalta vastattiin samaan aikaan toisen kaverin kanssa, että sille viikolle kuuluu sopia kaikkia muita menoja :D Nytkin kun vietin kevyttä treeniviikkoa, kävin ripsihuollossa ja kampaajalla ja näin kavereita ja hoidin kaikkia virallisia asioita kaupungilla – helppoa. Siinähän ne päivät kuluu työpäivän jälkeen, eikä salille kerkiä edes kaipaamaan. Ja tokihan kävin tekemässä pari kevyttä aerobista sekä venyttelemässä.

Ja nyt olis seitsemän kevyttä päivää vietetty, ja eilen kävin tekemässä uuden treenikierron ensimmäisen treenin: etureidet ja pohkeet. Tuli kyllä taas semmonen flow ja innostus tosta etureisitreenistä, että pakko se on päästä jonkun kaverin kanssa tekee myös! :D En tiedä miksi, mutta mulla on kauhee tarve päästä jakaa kaikkia kivoja treenejä kavereille. Haluisin jakaa hyviä treenikikkoja, opettaa uusia liikkeitä ja vetää kovia treenejä yhessä jonkun kanssa! Onneks ens viikolle on sovittu ainaki yhdet treenitreffit ;)

Screenshot_2015-12-10-09-36-38-1

Nyt joulukuun alusta, kun GoGolla vaihtui uudet Les Mills -ohjelmat, niin mäkin kävin kokeilemassa Bodyjamia. Ja jestas, poissa silmistä poissa mielestä teknikka pitää taas paikkansa :D haha. Koska enhän mä nyt pysty enää pysyy sieltä pois, kun toi uusin BodyJam 75 -ohjelma oli niiiin huikee <3 Hauska aina se eka kerta uutta ohjelmaa, kun tunnin jälkeen ei muista yhtään, mitä on tehnyt mut fiilis on kuitenkin se, että sairaan ihanaa :D Oon kattellut ton lanseerauskerran jälkeen youtubesta ja instagramista aina vaan uudelleen ja uudelleen noita biisejä ja koreoita ja oon kyllä koukussa taas. Mut eikai se huono oo ;) Tunti tanssia viikossa tekee vaan hyvää kaikinpuolin. Saas nähdä, jääkö siihen yhteen lopulta kumminkaan..

Tuskin.

Mut oikeasti siis, Arfoki loppubileissä on niin ihana, että menee ihan kylmänväreet, kun ajatteleekin <3 Tänää meillä on joulujuhla töissä, eli pääsen vasta seiskalta töistä. Hermiassa menis jamia 1915. Jotenkin toivoisin niin ehtiväni sinne. Koska ainut jami koko viikon aikana tossa lähisalilla. Ja koska seiskavitonen. Niin hyvä! Vai mitä? Itseasiassa niinkin hyvä, että eilen etureisitreenissä mulla oli jo senkin takia niin hyvä fiilis, kun sain kuunnella spotifysta seiskavitosen biisejä treenimusiikkina. Vähä teki mieli kyllä jammaillakin tauoilla ;) Perussettii.

Screenshot_2015-12-10-09-34-23-1

Eipä mulla tainnut mitään arkea kummempaa kirjoiteltavaa tällä kertaa. Alkuviikko ollut yli kakstoista tuntia liikenteessä joka päivä, niin ei oo oikein kerinnyt bloggailla.  Ajattelin nyt ilmoittaa olevani elossa kuitenkin edelleen ;) Itseasiassa enemmänkin kuin elossa. Sain uusimmat kilpirauhasarvotkin tietooni, ja nyt näyttää oikein hyvältä! YEA. Oon niin onnellinen kaikesta, mitä mun arkeeni kuuluu. Toivottavasti säkin!

Ihanaa torstaita – myrskystä huolimatta :D

Milla

9 vastausta artikkeliin “Seitsemän salitonta päivää well spent”

 1. Mut eiks ookin Milla ihanaa se, kun elää sellaista arkea josta on jotain kirjoitettavaa! En siis tarkoita että pitäis olla joitain huikeita juttuja kerrottavana, vaan sitä että tykkää siitä mistä tekee ja on sellainen hyvä boogie päällä vaikka ei ois just voittanut lotossa tai ois lähdössä ulkomaille taitaitai… Sie tiiät kyllä mitä tarkoitan! :) Ihanaa loppuviikkoa! <3

  • Todellakin joo ♡ Kaikki oon vaa kivaa, tuntuu vähä ku ois voittanut lotossa ;) samoin sinne ihanaa loppuviikkoa!

 2. BJ75 on sairaan hyvä! Oon vasta kerran ehtiny käymään, en malta oottaa lauantaita! Kiva että joku muukin on yhtä fiiliksissä! :D

 3. BJ75 on ihan tosi hyvä tykkäsin kans! Tässä on nyt pari vuotta jammailtu ja nyt aattelin mennä ohjaaja koulutukseen jos uskallan :D Kivaa et muitakin jamifaneja löytyy!! :)

  • Joo samoin, kiva kuulla, että muitaki bodyjaminnostelijoita löytyy ;) Mäki haluisin uskaltaa koulutukseen joku päivä!

 4. Oo, pitäisipä testata uusi bodyjam aikanaan! :) Meidän salilla ei ole tosin tullut tietoa uusista LesMills-tunneista. Ilmeisesti lanseeraus jää joulun jälkeiseen aikaan. Odotan ihan tosi paljon bodycombatia ja ehkä nyt myös bodyjamia! :)

  Sitten pakko esittää taas treenikysymys. Kerroit yhdessä kommentissa, että teet bulgarialaista askelkyykkyä salilla. Olen nyt yrittänyt selvittää, kuinka alas pitää kyykätä. Mä olen lyhyt ja kärsin vähän kireistä lonkankoukistajista. Jos mulla on jalka ns. normaalilla salipenkillä, en saa jalkaa kyykättyä lattiaan. Steppilaudalla onnistuu helpommin. Liike tuntuu tosi raskaalta, vaikka matkaa lattiaan vähän jääkin ja välillä on vain pienehkö niiaus. Kuinkakohan paljon liikkeen tehokkuuteen ja siihen, että menee oikeasti pakaralle, vaikuttaa tuo kyykyn syvyys? Kaikkea sitä miettii. :)

  • Kannattaa testata joo, on huikee!<3

   Juu mulla on bulgarialainen nyt ohjelmassa, mutta huomattiin pt:n kanssa juurikin, että mun liikkuvuus on niin huonoa, että en kans pysty tekemään sitä kunnolla…… plööh. Pitäis alkaa venyttelee etureisiä ja lonkankoukistajia vissii :D Mut toi liike on kyllä raskas, että ei mitää jättipainoja oo tarkoituskaan saada pumpattua :) Tottakai pakara aktivoituu paremmin, mitä syvemmälle menee. Täytyy myös huomioida, että paino on nimenomaan sillä työtätekevällä jalalla ja varpaat vähän jopa ulospäin, jotta paino on pakaralla eikä etureidellä :) Ite huomasin viime treeneissä, että vasen tekee hyvällä liikeradalla tätä, ja tuntuma pakarassa, mutta oikea on heikompi ja siinä menee helpommin etureidelle, vaikka kuinka yrittäis keskittyä D: Sain vinkiksi sitten alkaa tästä lähtien aina aloittaa sarjat oikealla, jotta se vahvistuis myös. Saas nähdä kuinka munkin käy tän kanssa! Perus askelkyykky sitte variaationa, jos tuntuu, että liikkuvuudesta jää kiinni se liikkeen teho.

  • Kiitos! :)

   Mulla menevät helposti monet liikkeet etureidelle. Nyt pari kuukautta olen alkanut saada liikkeet oikeasti menemään takareisille ja pakaroille. Tuntuu pieneltä riemuvoitolta. :D Tämän päivän lihaskivun ja -arkuuden perusteella eilinen treeni osui juurikin pakaraan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta