Bodyjam – My love

”Saanko mä vähä kuvata itteäni noissa loppubileissä, jos meen tonne aivan sivuun, ettei muita näy?”

”Joo, tottakai!”

heinakuu8 (7)

Ja siitä se ajatus sitten lähti. Mun eräs höhlä (mutta sitäkin tärkeämpi) haaveeni toteutui tällä viikolla, kun sain videopätkää tanssisalista. Oon aina halunnut kuvata jamijuttuja, mutta monesti tunnit on niin täynnä, että käytännössä on mahdotonta saada sellaista pätkää, jossa näkyisi vain minä. Mutta nyt kun ihmiset on ilmeisesti jouluostoksilla, tai muuten vaan kadonneet tunnilta, käytin tilaisuuden hyödyksi ja kuvasin luvan kanssa omaa kikkailuani ;) jee! Eikä siinä vielä kaikki! Jäätiin virallisen osuuden jälkeen vielä tanssimaan saliin privatejatkoille ja kuvaamaan lisää videopätkää!

Mä vaan rakastan niin yli kaiken jammailua. Pääsee  tanssimaan hyviä biisejä, eikä tarvii yhtään tehdä lihaskuntoa. Sopivaa vastapainoa salitreenille ;) GoGolla asiakkaat ei saa käyttää musiikkilaitteita, joten käytännössä omia jameja pääsee tosi harvoin mihkään vetämään. Ennen kävin kaverin salilla, kun siellä kaikki laitteet oli ihan vapaassa käytössä, mutta nyt sitäkään mahdollisuutta ei enää ole. Harmi. Joka tapauksessa, oon kuitenkin aina innostellut sitä, kun pääsee vetää omia jameja. Oon joskus laittanut tänne blogiinkin joitakin siellä kaverin salilla kuvattuja jammailuja. Ja ajattelin laittaa taas. Koska hitsi vie – vaikken oo mikään tanssitaituri sinänsä, niin tykkään ihan hirveästi lajista. Jotenkin toi fiilis nousee tärkeämmäksi kuin täysin oikeaoppisesti jäljitelty koreo. BodyJamissa oma tyyli ja heittäytyminen lienee tärkeimmät, jotta pääsee flowtilaan. Ja niitä multa löytyy :D Liian harvoin tulee tällaisia tilaisuuksia, että pääsee tanssimaan kunnon musiikkien kanssa!

Menin nyt vasta toista kertaa tätä BodyJam 75 -ohjelmaa, joten ei tuu ihan vielä rennosti selkärangasta. Mut onpahan taas, mitä harjoitella ensi viikolla ;) Ja kyllähän kuvaamisessa on myös etuja siinä mielessä, että näkee oikeasti miltä näyttää tanssiessa. Ja kun katsoo tätä pätkää, niin mua vähän häiritsee, kun oon tommonen touhottajapomppija ja vedän kaiken ihan yli :D Mut ku en millään malta tehdä liikkeitä sillain tyylikkäästi, smoothisti ja siististi. Jos ohjaajakoulutukseen joskus aikoisi, niin täytyisi varmasti opetella ihan erilainen tapa jamittaa. Mutta asiakkaana tosiaan voi vaan tehdä vähän sinnepäin ja nauttia ;)

Ootko sä käyny jo kuluttaa tätä ohjelmaa puhki? Mitä mieltä? Musta tossa ei oo yhtään ainutta huonoa biisiä! Alusta asti vaan kaikkea kivaa!<3

Milla

6 vastausta artikkeliin “Bodyjam – My love”

 1. Waaa en tajua kui hyvin vedät tota jo tokalla kerralla! Susta näkyy kyllä toi jammailun ilo niin hyvin, olisit ihan varmasti hyvä ohjaaja!
  Mun eka kerta tossa ohjelmassa oli kyllä aikamoista sekoilua, mutta maanantaina uudestaan harjoitteleen niin eiköhän se tästä :D ohjelma on kyllä mahtava<3 älyttömän hyvät musiikit ja niiiiiin siisti koreo heti kun sen oppii!

  • Eka kerta on aina ihan sekoilua eikä tunnin jälkeen muista mitää :D mut pikkuhiljaa ne koreot tulee lihasmuistiin, onneks ;) Ai että mitkä bailut ku mennää pari viikkoa ajassa eteenpäin ku ylipäänsä tunnilla ei kuulu enää niin paljoo ohjausta vaa saa nauttia musiikista ja tanssista ennen kaikkea ♡

   kiva kun jätit kommentin, törmäillää taas!

 2. Ihanaa, rakastan Bodyjamia! Tuli ihan kylmät väreet tuota sun videota katsoessa :D Ei kokeiltu uutta ohjelmaa, mutta näyttää kyllä kivalta))))

  • Bodyjam -väreet on kyl huikeet! Toi musiikki on nii hyvä et pelkästään jo siitä tulee ♡

 3. Huh, vaikka inhoon tanssia niin toi sun jammailu sai kyllä jalat sytkymään! Ehkä pitäis uskaltautua jamiin… samalla salilla kun käydään niin voisin ehkä jopa uskaltautua moikkaamaan sua samalla:”)

  Näin sut torstaina odottelemassa jamin alkua kun olin BodyBalancessa (kuulostaa kyllä creepylta, soriiii😂) ja ois niin tehny mieli tulla sanomaan jotain! Vaikutat niin ihanan pirtsakalta tapaukselta💛

  • :DD haha. Emmä tiiä onko nyt niin creepyä. Tampere on kumminki niin pieni paikka, kiva vaan jos törmää tuttuihin tai tulee uusia moikkailukavereita :-) Musta on aina hauska kuulla, jos joku kertoo et lukee blogia. Ettääää, ehkä ens kerralla sitte ;) Ja tuu ihmeessä kokeilemanan jamia joku kerta! Se on semmosta tanssillista jumppaa, niin ei tarvii olla mikään tanssitaituri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta