Hei, meillä prepataan!

Saan aina välillä ihania uteluita mun tämän vuoden isoimpaan onnenaiheeseeni liittyen. Enkä puhu nyt vakituisesta työpaikasta, enkä treenivuodesta Fitfarmilla. Puhun eräästä elämääni yhtäkkiä tupsahtaneesta, nykyisin niin kovin rakkaasta ihmisestä. Mähän siis nykyisin seurustelen. Minä, joka en helposti ole ryhtynyt sellaiseen hommaan.  Mun onneni on varmasti ollut luettavissa rivienvälistä. Ja siksi halusin nyt avata aihetta hieman ;)  Joku ihana lukija sieltä laittoi mulle jo alkusyksystä postilla toiveen, että haluaisi kuulla rakkaustarinan. haha. Ja joku toinen uteli, onko mieheni yhtään samanlainen kuin mä – käydäänkö yhessä salilla ja sitä rataa. Niin kyllä, on hän. Ja jollain tapaa onkin ihastuttavan helppoa, kun elämäntapa yhdistää.

Tiiättekö, samanlainen arkirytmi. Sama kuntosali. Samanlainen preppausrytmi. Kauppapäivät. Kaikki tavallinen. Miten se tuntuukin niin erityiseltä, kun voi tehdä yhdessä? ;)

Screenshot_2015-12-14-17-58-45-1

Niin, onhan se vähän hassunhauskaa, kun preppauspäivinä kahmitaan samasta riisikattilasta eväitä purkkeihin. En tiedä, katoaako asiasta joskus hohto. Emmä oikeastaan halua edes miettiä sellaista. Elän muutenkin liikaa jos-ja-sitten-kun-joskus-ehkä-maailmassa, kun nyt on mitä otollisin hetki elää tässä ja nyt <3 Kuluneet viisi kuukautta ovat nimittäin olleet mun elämäni onnellisinta aikaa. Ja parasta tässä on se, että onnen tuo nimenomaan yhteinen ja samanlainen arki. Käydään yhessä isosti kaupassa. Ja prepataan sunnuntaisin aina eväitä työviikkoa varten. Vaihdoin salia takaisin GoGolle, koska onhan se nyt kivempaa käydä samalla salilla. Ruokailurytmistä on helppo pitää kiinni, kun toinen tekee ihan samalla tavalla. Ei tarvii skipata aterioita, venyttää välejä tai reissussa miettiä, saako mistään mitää järkevää syömistä. Oikeastaan mä taidan olla meistä se, joka vähemmän miettii noita. On tehnyt tosi hyvää mulle, kun joku syö mun kanssa aina päivällistä treenin jälkeen. Ei tuu ainakaan mieleen skipata sitä. Ja kun joku tekee iltapalaa, niin tulee sekin syötyä. Nehän ovat olleet mulle ruokailuista ne, joista oon saattanut soveltaa tai joustaa tai skipata, jos jostain.

Screenshot_2015-11-29-17-44-19-1

Kaikki vaan toimii niin hyvin. Oon ihan ihmeissäni. Vaikkakin hyvin onnellinen kaikesta tästä. Jotenkin musta tuntuu, että näin oli tarkoitus. Mun oli tarkoitus löytää tollainen ihana komea, joka elää yhtä hassua elämää kun mä. On kiinnostunut samoista asioista. Arvostaa terveyttä ja hyvinvointia. Pyörii vaan työpaikka-treeni-kotisohva -väliä ja on onnellinen arkisista jutuista.

Ja vieläpä mun kanssani ♡

Milla

9 vastausta artikkeliin “Hei, meillä prepataan!”

    • Vähä jännitti kirjoittaa tää. Mut kiitos ♡ mäkin oon! Ja eikai sitä tarvii salata… ;)

  1. Niin ansaittu onni :) Ja on niin ihana, kun myös näytät sen <3 Voi että, näin asioilla todellakin on merkitys, ja itsekin sanon usein että tärkeintä on kun arki toimii koska sitähän sitä yhdessä suurimmaksi osaksi eletään :)

    Ihanat! <3

  2. Lempparibloggaajalle nyt kysymys ihan ohi aiheen:
    Mulla alotettiin kilpparilääkityskokeilu. Neuvo oli että lääke aamulla ja maitotuotteet estää imeytymistä. Aaapua, miten mun puuro-raejuustokombolle käy nyt, miten sä ratkaisit tän vakavaluontoisen asian?!? :-D

    • Moi! Mä oon ratkaissut, tai oikeastaan lääkäri sanoi niin että lääkkeenoton ja aamupalan väliin vähintään puoli tuntia. Toimii sillai ilman ongelmia :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta