Loopilla mun kuulokkeissani

Pitkäaikaisille seuraajilleni on tuttua mun repeatlistani. Löydän yhden hyvän biisin ja kuuntelen sitä koko ajan repeatilla niin kauan, kunnes löytyy joku uusi hyvä. Käytän suhteellisen paljon spotifyta. Se soi kuulokkeista työmatkoilla ja treenatessa. Ja tänä vuonna Spotify oli koonnut hauskan koosteen mun musiikkivuodestani! Ehkä säkin sait omasi tässä joulukuussa?

Screenshot_2015-12-14-20-22-57-1

Spotify kertoo että oon kuunnellut tänä vuonna 44 000 minuuttia musiikkia. Järkevämmin ilmaistuna siis 730 tuntia eli 30 päivää! Aikoinaan mietin, että kannattaako maksaa yli sataa euroa vuodessa tuosta premiumista, mutta kyllä se näyttää käytössä olevan. Suosituin biisini oli tänä vuonna ylläriylläri Sun is shining, jota kuuntelin yli kolmesataa kertaa. (:D) Tiestoa tuli artistina kuunneltua eniten – yli seitsemänsataa kertaa. Ja tässä vielä lista eniten kuuntelemistani biiseistä. Huomaa ehkä ton mun tyylin soittaa repeatilla kaikki hyvät biisit puhki…

Screenshot_2015-12-14-20-25-03-1

Screenshot_2015-12-14-20-22-27-1 Screenshot_2015-12-14-20-23-57-1

Ymmärrän jollain tapaa tuota listaa katsoessani, miksi niin moni on sitä mieltä, että musiikkimakuni on huono :D Kyllä, voin ehkä ensimmäistä kertaa edes vähän myöntää sen. Ja tiiättekö mitä – ajattelin tähä samaan konkurssiin jakaa mun nykyiset repeatbiisini. Ne pari hyvää, jotka soi loopilla mun kuulokkeistani just nyt.

Screenshot_2015-12-16-11-55-40-1 Screenshot_2015-12-16-11-55-57-1 Screenshot_2015-12-14-07-01-04-2 Screenshot_2015-12-14-06-59-11-1Screenshot_2015-12-19-09-40-32-1 Screenshot_2015-12-19-09-41-06-1

Huomaan, että moni repeatbiiseistäni tulee Bodyjamin soittolistan kautta. Esimerkiksi toi Afroki on niin kylmät väreet nostattava loppubileissä, että tulee hyvä fiilis kun sitä kuuntelee muinakin kuin jamipäivinä. Ja toi Beautiful now ei ollu musta ilmestyessään mitenkään erikoinen biisi. Mutta jostain ihmeellisestä syystä oon ihastunu siihen Loopin mainokseen, mikä on tullu pitkään telkkarista. Musta se on jotenki tosi hienosti tehty ja sitä vaa pysähtyy tuijottaa ku se tulee :D Niin sitä kautta toi biisiki alkoi yhtäkkiä jälkijunassa kuulostaa kivalta. Toimii hyvänä treenibiisinä. Ja tietysti vähä miksattuna.

Ja treenibiisejä nämä edellämainitut oikeastaan onkin tällä hetkellä. Koska joulu ja joululaulut työmatkoilla :D Tietty! Suvi Teräsniskan joululevy on mun ikisuosikkini ja kuuntelen työmatkoilla repeatilla biisejä Tulkoon joulu, Tonttu ja Lapsuusjoulut. Tunnen välillä itteni ihan höhläksi,  kun oon niin jouluihminen et hymyilyttää aamubussissaki ihan vaa noitten biisien kautta se joulufiilis ♡ Mut en oo ehkä ainut? En voi olla? Kuulemma suomalaiset rakastaa joululauluja, niin uskottelen itelleni, että en oo ainut aamubussissa jolla soi kuulokkeista Hei mummo :D

Milla

2 vastausta artikkeliin “Loopilla mun kuulokkeissani”

  1. Pakko kommentoida, että mä oon kans ihan hulluna loopin versioon beautiful now-biisistä. Menee ihan kylmät väreet alun kahdesta osuudesta :) ;) iik!

  2. Kiitos biisivinkeistä! Löytyykö sun treenisoittolistaa tms. jostain Spotifyn haun kautta? :)

    Mun omaa vuosikatsausta vääristää se, että vaihdoin jotenkin tiliä toukokuussa ja nyt näkyy siis vain siitä alkaen. En käsitä kuunnelleeni niin paljon Haloo Helsinkiä, mitä Spotifyn tilasto väittää. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta