Olisitko sä mun treenikaverini?

Käyn nykyisin salilla pääasiassa GoGolla Hermiassa, ja aiempaan arkeeni verrattuna treenikavereita on kovin vähänlaisesti. Teen siis suurimman osan treeneistäni yksin. Tää sopii kyllä mulle, koska itekseen treenaamisessa on paljon myönteisiä puolia. Voi keskittyä täysillä vain omaan tekemiseen ja säilyy tietynlainen intensiteetti koko treenin ajan. Ei ole myöskään riippuvainen toisen treeniajoista, eli voi mennä juurikin silloin kun itselle parhaiten sopii. Yksintreenaaminen on mulle ihan jees. Osaan treenata itsekseni kovaa (sain tämän kannustavan palautteen viime pt-treeneissäkin!) ja nautin omasta ajastani ihan vaan musiikit korvilla ja treeniin keskittyen.

Mutta.

Kaverin kanssa treenaamisessakin on puolensa. Ja kimppatreenejä tulee tehtyä nykyisin ihan liian vähän. Siksi oonkin ollut iloinen tällä viikolla, kun olen saanut nauttia sairaan hyvistä, kovista ja tehokkaista treeneistä muutaman hyvän treenikaverin kanssa! Perjantaina käytiin tekemässä Minnan kanssa olkapäät – ojentajat -setti Hermiassa iltavuoron jälkeen. Perjantaina työviikon jälkeen iltavuorosta lähtiessä sohva tuntuu helposti houkuttelevammalta, kuin salille suuntaaminen. Niin oli tälläkin kertaa. Olin jotenkin ihan puhki työviikosta. Mutta onneksi oltiin sovittu kimppatreenit, koska tuli oikeasti lähdettyä! Oli nimittäin sairaan hyvä treeni!

Screenshot_2015-12-20-09-49-13-1

Tehtiin ensin olkapäät ja sen päälle ojentajia mun voimaviikon ohjelmalla. Ja tällä hetkellä mun yläkroppa on ihan romuna :D Ojentajat on pitkästä aikaa niin kipeät, että pelkästään käsien roikottaminen sivulla sattuu. Ja olkapäissäkin sain kokeiltua niitä viidentoistakilon käsipainoja pystypunnerruksissa, kun oli joku, joka nostaa ne aloitusasentoon mulle. Edelleen jumitan niiden kanssa 4-6 toistossa, mutta joku hetki pääsen vielä sinne kutoseen – kasiin! Ainakin, jos näitä kimppatreenejä saadaa järjestettyä useamminkin ;) Ja vitsit, mikä motivaatio siinä tulee itelleenkin, kun toinen on vahva ja tekee isommilla painoilla kuin itse. Tulee semmonen ajatus, että jos toi nainen pystyy noihin lukemiin, niin kyllä mäkin vielä, kun aktiivisesti treenaan!

Lauantaina lähdin vierailulle Helsinkiin moikkaamaan mun ihanaa ystävääni Milkaa. Ja perinteitä kunnioittaen lähdettiin tietysti treenaamaan. Niinkuin aina :D Oltiin jo aiemmin viikolla sovittu, että tehdään mun nykyisestä ohjelmasta takareidet-pakarat -setti, koska se on ihan sairaan hyvä! Oon vasta muutaman kerran tehnyt sitä, ja tykkään koko ajan vain enemmän. Ainut haaste siinä on se, että tekemistä on niin paljon, että kertaakaan en oo vielä pystynyt kaikkia settejä viedä loppuun saakka. Mutta oon aina tehnyt siihen asti ohjelmaa, että voimat loppuu. Mieluummin kunnolla ne mitkä tekee, kun kahlaten kaikki puolihuolimattomasti läpi. Ja Killehän on tosiaan lomalla nyt, niin saan vastauksia näihin treeniohjelmapohdintoihini tuossa joulun kieppeillä  :) Oon tietysti siis raportoinut näitä huomioitani ja fiiliksiäni, ja ohjelmaa fiksataan sitten sen mukaan. Niinkuin aina.

Mutta asiaan takaisin. Oltiin siis ystäväni salilla treenaamassa, ja oli niin kova setti, että pääsin ihan todistamaan toisen ykkösmaksimia sumovedossa! Oli aika siistiä, kun toinen treenaa yhtä kovaa kuin itse. Tai jotenkin sitä on vaikea selittää, mutta motivoidun ja pystyn itsekin koviin suorituksiin, kun treenikaveri tekee täysiä ja antaa kaikkensa. On niin paljon sellaisia salitreenaajia, jotka aina vaan heiluttelee samoja painoja ja tekee mukavuusalueella. Mutta nää kaksi ihanaa on ainakin perhanan kovia treenaajjia, ja siksi niin loistavia kimppatreenikamuja!<3 Jää niin hyvä fiilis, kun treenin aikana toisesta on ollut pelkästään hyötyä.

Treenipainoilla ei ole käytännössä väliä, kun muutoin tehdään niin sanotusti samalla levelillä – jos tiedätte, mitä tarkoitan?

Screenshot_2015-12-19-18-55-09-1

Tällaisia treenikamuja on harvassa, mutta onneksi edes vähän. Vielä kun kaikki hyvät kävisi mun kanssa samalla salilla, niin hitsi mitä kehitystä saataisiin aikaan ;) Mutta kai sitä tulee tällainkin, kun itekseen antaa parhaansa, ja silloin tällöin pääsee nauttimaan kimppatreeneistä. Kiitos hyvästä treeniviikosta, laatu on korvannut määrän! Oon nimittäin tehnyt tällä viikolla vain yhteensä kolme salitreeniä ja joka paikkaan sattuu just nyt :D Ja hei kaikki hyvät ja kovat ja motivituneet treenikamut Tampereella, ilmoittautukaahan! Mulla on jouluna viikko lomaa, olis hyvin aikaa vähän käydä kyykkäämässä.

Milla

13 vastausta artikkeliin “Olisitko sä mun treenikaverini?”

 1. Vähän olis siistiä päästä yhdessä treenaamaan! Ite tosin käyn eri salilla Tampereella, mulla tosin on viikon Gogo jäsenyys käyttämättä joka menee vanhaks vuoden lopussa :D :O
  Oon kyl huomannu treenikaverin vaikutuksen omissa treeneissä, tulee ihan eri fiilis kun on joku tsemppaamassa!

  • Suunta GoGolle siis ;) Yhessä treenaamisessa on kyllä puolensa. Harvemmin käyny niin et huonolla fiiliksellä lähtee kotia kohti :D

  • Olisko osunut aikataulut yksiin tos välipäivinä jos olisin busseillut Linnainmaalle? Arkisin töitten jälkeen toi hermia on paras mihin pystyn :D mut nyt olis muutama arkivapaa tiedossa! Vai ootko sä töissä? Ois kiva mennä vähä vetelee maasta tai kyykkää!

  • Jee joo mennään! 26.pvä oon Helsingissä ja 27.pvä Parolassa mutta siitä eteenpäi on välipäivät vapaina! Vois kyykky kulkee ihan kivasti kinkun mättämisen jälkeen… 😂💪👻

 2. Olipa kivoja sanoja :) <3
  Ja mullakin on ojentajat ihan romuna :D ja sä todellakin vielä pääset sinne suurempiin toistomääriin! En oo varmaa ikinä reenannu salilla kenenkään kanssa noin kovaa ku perjantaina sun kanssa. Annoit niin hyvät motivaatiopiikit, et piti itekki vetää kovempaa :D Kuten sanoit, harvassa on ne hyvät treenikamut. Ehkä tässäkin laatu korvaa määrän :D ?

 3. Mä mä mä! Mut vasta vuoden päästä, kun muutetaan Vuorekseen!
  Pitää sinnitellä, et uus asunto valmistuu ja saa elixian määräaikaisuuden kulutettua :D

  • Ai ootte ostanu kämpän vuoreksesta? Cool ;) Ollaankin sit samalla suunnalla enemmän ku ehkä arvasitkaan ;) hermia on kyllä kätevä sali vuoreksesta käsin! Ilmoittelehan kun katto on paikallaan ja jäsenyys hankittu :D

 4. En edes väitä treenaavani samalla levelillä kun sä (vielä!), mutta olis huippua, jos voitaisiin joko treenata yhdessä tai vaihtoehtosesti tulisit mun rääkkääjäkseni (köh, siis peeteekseni) kun jossain postauksessa kirjottelit tykkääväs siitäkin touhusta:D

  Tälleen ujosti heitän ehdotuksen ilmaan, vaikkei olla edes nähty ja ikäerookin on… mutta hei, aina pitää koittaa onneensa vai mitä!? Vähintäänkin imen inspistä sun blogista, jos ei muuta!

  • Mä tykkään kyllä kimppatreeneistä sekä koutsata muita. Lomilla on parhaiten aikaa semmosii, arki on nii aikataulutettua omien treenien ja töitten kaa :D

 5. Lähden matkalle huomenna ja palaan just ennen koulun alkua, mutta jos huomisaamu (n. aamukasilta) sopii niin sitten! Tai sitten 3.1. sunnuntaina, sekin vielä passaa. Muussa tapauksessa jään odottelemaan uutta tilaisuutta ja fiilistelen täällä ruudun toisella puolella:D

  • Mul on tos vklp vähä muuttohommia tiedossa ;) Ihanaa ku pääse lomalla matkalle! Nauti ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta