Get Up! Lenkkarit jalkaan ja messuille +lippuarvonta

Tammikuussa 16-17 päivä järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Get Up! Liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtuma. Jos tapahtuma ei ole entudestaan tuttu, niin tiivistetysti ilmaistuna se pitää sisällään samoja keskeisiä teemoja, kuin mitä saatat olla täällä blogissakin lukemassa :D Tapahtuman teemoina on liikunta, ravinto, mielen hyvinvointi sekä näihin liittyvät tuotteet ja teknologiat. GET UP! ei ole kuitenkaan ihan mikään perinteinen messutapahtuma, vaan tarkoituksena on saada ihmiset lähtemään sinne lenkkareissa, jotta he pääsevät testaamaan erilaisia liikuntalajeja! Tapahtumassa pääsee testailujen lisäksi tutustumaan alan näytteilleasettajiin ja saamaan inspiraatiota puhujista. Puhujina tänä vuonna ovat muun muassa hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola, Hormonidieetti ja Hormonitasapaino kirjat kirjoittanut Kaisa Jaakkola (mikä tietysti kiinnostaa allekirjoittanutta kovinkin paljon) ja toimittaja ja bloggaaja Noora Shingler sekä pikaluistelija Mika Poutala. Koko tapahtuman ajatuksena on saada ihmiset inspiroitumaan liikunnasta, oppimaan uutta puhujilta ja löytämään uusia juttuja oman hyvinvoinnin edistämiseen. Kaikkea sitä, mihin tammikuussa on oikein hyvä hetki käyttää aikaa ;)

Tapahtuman kotisivuilta löytyy tarkka tapahtumainfo koko viikonlopun kulusta. Itse bongasin sieltä kiinnostaviksi luennoitsijoiden lisäksi sports cornerin lajikokeilut! Vauhdikkaiden lajien lisäksi taidan vierailla putkirullailuopeissa. Itellä kun on toi putkirulla kotona, mutta viimeisimmästä ohjatusta tuokiosta taitaa olla jo parisen vuotta aikaa. Sports Cornerissa on  sekä lauantaina että sunnuntaina putkirullauksen perusteita ja sunnuntaina myös opastusta lihaskalvojen mobilisointiin putkirullan avulla! Huomasin tuolta kotisivuilta myös aika kattavan listan näytteilleasettajia, joten sieltä saattanee bongata jotain kivaa messutarjousta tai sälää matkaan. Tapahtuma on käynnissä sekä lauantaina että sunnuntaina klo: 10 – 16. Messualueella on kahvila ja ravintola, joten lounasaikakaan ei ole probleema, kun sieltä voi ostaa sellaisen ;)

Screenshot_2015-12-11-17-22-22-1

Kiinnostuitko tapahtumasta? Tai ehkä olit jo ennen tätäkin kiinnostunut, sillä huomioni mukaan ainakin moni paikallinen bloggaaja on tapahtumasta maininnut viime aikoina. Joka tapauksessa, mulla olis mahdollisuus arpoa teidän lukijoiden kesken nyt kolme kappaletta kahden hengen lippupaketteja tapahtumaan! Jos voitat, niin pystyt siis ottaa kaverin mukaan ;) Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Jätäthän toimivan sähköpostiosoitteen siihen varattuun kohtaan kommenttia kirjoittaessa, olen voittajiin yhteydessä sitä kautta. Osallistumisaikaa on tämän vuoden loppuun saakka, eli kaikki ennen 1.1.2016 jätetyt kommentin osallistuvat arvontaan. Onnea arvontaan! Ehkä törmäillään tapahtumassa ;)

Milla

44 vastausta artikkeliin “Get Up! Lenkkarit jalkaan ja messuille +lippuarvonta”

  1. Mahtavaa, kun Tampereella järjestetään tällainen tapahtuma. Mukana arvonnassa.

  2. Kuulostaa kivoilta messuilta, olis kaverikin tiedossa jo messuille jos liput voittaisin ;)

  3. En ollut näistä messuista kuullutkaan mutta ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

  4. Ah, kuulostaisi aivan mahtavalta päästä mukaan tapahtumaan! Nimim. Hoitovapaalla ja pikkuisen kaatuu seinät päälle välillä kahden aktiivisen lapsukaisen kanssa…

  5. Hei ihan superia, oon syksyn mittaan innostunut kokeilemaan uusia lajeja ja näillä messuillahan on siihen monia mahdollisuuksia! Näille menen varmasti, vaikken lippuja sinne voittaisikaan. Mukaan silti vaan arvontaan! :)

  6. Olisipa kyllä ihanaa päästä messuille. Olisi hyvä syy lähteä pienelle reissulle.

  7. Hei kiitti tästä, koko tapahtuma ois mennyt multa ihan ohi ilman tätä postausta! Huippua :)

  8. Olis mahtavaa viedä urheilusta juurikin innostunut kaveri tänne eli mukana arvonnassa!

  9. Multakin löytyy putkirulla kotoa, mutta enemmän se pitää kirjahyllyä pystyssä kuin on oikeassa työssään. Vinkeistä kotirullailuun olisi apua. Siksi osallistun arvontaan ja toivon parasta. Paljon liput maksaa, jos arpaonni ei suosi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta