Vuoden 2015 vuoristorata – kuvia ja tarinoita

Jos olisin vuosi sitten kertonut itselleni, mitä kaikkea tulee tapahtumaan vuoden 2015 aikana, olisin todennäköisesti luullut tätä vitsiksi. Sen verran vuoristorataa on menty kuluneen kahdentoista kuukauden aikana. On oikeasti onni, ettei ihminen tiedä, mitä tuleva tuo tullessaan. Koska silloin ei voi turhaan stressata vaikeita asioita, ja iloisista saa ihanasti yllättyä, kun ne osuvat kohdilleen! Ja koska mulla on tämä blogi,  en voinut nyt vastustaa ajatusta koota vuoden kohokohtia kuvien kautta teille näkyviin ;) Tässä siis kronologisessa järjestyksessa kuluneen vuoden kivoja hetkiä.

Alkuvuosi / talvi
Ystävän häät ja maailman kaunein morsian // treenit kulki ohjelman mukaan ja fiilis oli hyvä // Elmerin kanssa laatuaikaa kotona // Vierailuja Helsinkiin ystävän luo

PicsArt_1451473302902

WinterWonderlandissa tamppaamassa // Kroppa tiivistyy aina ku menee GoGolle peilaamaan // Reissunaama // Pendulumia kattelee pakkahuoneella.

PicsArt_1451473359482Kevät
Selkä näytti hyvältä ja valmennushomma kulki ku juna! // Elmerin kanssa laatuaikaa, joskin mielessä raskas päätös siitä, että astma- ja allergiaoireet pakotti etsimään rakkaalle uuden kodin </3 // Kimppatreenejä GoGolla // Väriestejuoksu Helsingissä siskon kanssa.

PicsArt_1451493953148

Äitienpäivälahjoja ja perheen kanssa laatuaikaa // Piti mennä valokuvaamoon, kun koko sisarusparvi oli nyt ylioppilaita, päälimmäisenä mielessä kuitenkin inhottava tunne kropasta ja ihosta…. Ei tullu kaunista kuvaa. // Tough Viking treenit Santahaminassa – huikee setti! // Ihmettelin, kun kroppa on ihan pöhöttynyt ja keskivartalolihava, vaikka ruokavalio ja treenihommia oli säädetty mun fiilisten mukaan ihan toiseen suuntaan…

PicsArt_1451473418329

Siskon yo-juhlat <3 // Polttariit !! // Ulkotreenejä // Kesäjuttuja

PicsArt_1451473475973

Kesä
Alkoi tietysti virallisesti kesälomasta, ai että! <3 Terveysongelmat oli pahimmillaan tolloin, mutta koska koko vuosi oli tehty duunia, oli lomalle lompsiminen ihan parasta // Heti kesäloman ensimmäisenä päivänä pistin ton quoten instagramiini (@millariu) ja sanotaanko näin, että hyvin on kannattanut vaan luottaa ja antaa mennä tunteen mukaan. // Onnellisena aamupalaa takapihalla // Onnellisena kesäjuttuja kavereitten kanssa. Ai hitsit, kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa. Kaikki on vaan onnellista. Vaikka olis kuinka fyysisesti raihnainen :D

PicsArt_1451473516475

Uimassa möksällä <3 // Väriestejuoksu Tampere Tuulin kanssa // Mun maailmani kaikista eniten komein  // Löysin Freddyt ja ihastuin ekaa kertaa käyttämään housuja. Ja sille tielle on myös jääty.

PicsArt_1451473564978

Ensimmäistä kertaa kaasona ja maailman kaunein morsmaikku taas <3 // Bilebotskilla yksin bailaamassa :D // Ulkotreenejä // Summersoundit

PicsArt_1451496909687Syksy
Marjametsällä! Ei kyllä saatu saalista, mut eiks yhdessätekeminen oo tärkeintä :D // Syksyn mietelause joka yö, kun ei nukuttanut. Ei kyllä naurattanutkaan, mutta onhan toi silti hassu. // Vetotreeniä ja ykkösmaksimi paukutettu syksyllä. // Voluumiripset tavallisten sijaan. On kyllä niin hienot!

PicsArt_1451473617144

Sairastellessa kotisohvalla // Tavoitepulla saavutettu! // Lenkkeilyä syysmaisemissa // Labrassa ravaamista.

PicsArt_1451495105070

Loppuvuosi / talvi
Fitfarmin pikkujoulut ja ihanat fitfarmin ystäväni // Homesweethome // kroppa alkaa näyttää taas siltä, miltä kuuluukin // Helsingissä joulujoulujoulujuttuja.

PicsArt_1451493462914

Vuosi 2015 oli kovin vaihteleva. Keväällä alkaneet kilpirauhasvaivat saivat selityksen vasta syksyllä. Puoli vuotta meni kärvistellessä, ihmetellessä ja oireita keräillessä. Huhhuh. Oli aika raskasta. Mutta toisaalta, kulunut vuosi on tuonut myös paljon onnenaiheita mukanaan.Ehkä huomasittekin sen kuvieni kautta. Kaiken kokemani jälkeen pakko kuitenkin todeta, että ei oikeestaan voisi tässä hetkessä paremmin mennä.

Minkälainen vuosi sulla oli?

Linkitähän, jos pidät blogia ja teet vaikka samantyylisiä kuvakoosteita. Musta näitä on jotenkin ihana katsoa! Näkyy koko kirjo, ja tulee esiin sekin puoli treenibloggaajista, että se treenihomma on kuitenkin vain yksi osa ihmistä. On niin paljon kaikkea muutakin, ja parasta on, kun hommat saa yhdistettyä antamaan voimaa toisilleen <3 Onko sun mielestä onni, että ei tiedetä, mitä vuosi 2016 tuo tullessaan? Ehkä sitä uskaltaa vastoinkäymistenkin jälkeen elää enemmän hetkessä. Kun kaikesta kuitenkin selvitään eteenpäin ja raskaampien juttuen vastapainona tulee varmasti jotain hyvääkin. Vai uskotko näin? Mulle vuosi 2015 on opettanut kyllä sen, että apua saa kun pyytää. Ja että luottoihmiset on olemassa aina. Ja että asioilla on tapana järjestyä. Lopulta kuitenkin.

ps Käyhän osallistumassa Get Up -messulippujen arvontaan edellisessä postauksessa, jos et ole sitä vielä tehnyt! Aikaa on tämän vuoden loppuun saakka ;)

 

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Vuoden 2015 vuoristorata – kuvia ja tarinoita”

  1. Moikka!

    Ihanan pirteitä ja iloisia kuvia, varsinkin kesän kuvista tuli tosi hyvä mieli (ja ihan kamala ikävä lämpöä ja aurinkoa!) :)

    Kiva, että oot saanut tuohon kilppariin toimivan lääkityksen näin nopeasti! Mulla todettiin sama syksyllä ja alkuun lääke jeesas, mutta nyt alkaa taas arvot painumaan alas ja väsymys painamaan. Lohdullista kuulla, että muilla se tepsii, jaksaa uskoa paremmin siihen että oma lääkitys saadaan kohilleen ! :)

    Ihanaa uutta vuotta! :)

    Ps. Mie tein kanssa tästä vuodesta koosteen, oli aika hauskaa sitä tehdessä, hih :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta