Treenivuosi korkattu + messulippujen voittajat

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2016! Täällä on jo vuoden ensimmäinen treeni tehtynä ja on kyllä kova motivaatio päällä jatkaa kohti kesää ja jonkinlaisen kunnon metsästystä ;) Nyt kun kroppa alkaa toimia pikkuhiljaa normaalisti, mulla on treeniviikoissa mukana myös ihan hitusen aerobista treeniä. Ihan vähän vain, mutta kuitenkin on. Josko voisi sitten kevättä kohti jatkaa vieläkin mukavammassa olotilassa ;) Tänään kipittelin porraskoneella kakskymmentä minuuttia treenin päälle. Kuinka ihminen voikaan tulla onnelliseksi vaan siitä, että hikoilee?! :D Ootteko kokeillu kyseistä laitetta? Aika hauska keksintö, vaikka täytyy kyllä sanoa, että teen mieluummin aerobista lenkkeillen tai bodyjamissa tanssien. Koska eipä tollainen paikallaan kikkailu pidemmänpäälle oo kovin innostavaa. Tänää vaa jotenkin oli semmonen fiilis, että teki mieli hikoilla viime vuoden pöhötykset pois, joten pitihän toi innostus käyttää hyödyksi ;)

Eniten odotan kuitenkin tältä treenivuodelta sitä, että pysyn terveenä ja pystyn pitämään tämän hyvän treenikierron elossa niinkuin tähänkin asti. Hermotustreenit jatkuvat, joten toivon niiden tuovan tulosta, ja ehkäpä kevään aikana tehdään jotain uusia ennätyksiäkin ;) Se jos jokin olisi palkitsevaa! Toivon myös, että alkaisin tykätä enemmän yläkropan treeneistä. Vaikka eipä siinäkään mitään vikaa ole, että jalkatreenit on ihan parhautta. Ja niitä saa siis nyt tehdä kahdesti viikossa. Tykkään vetää maasta – sekä normia että sumoa. Niiden kanssa olisi kiva edetä painoissa ylöspäin. Ja toki toivon, että treeni tuottaa myös ulkoisesti tulosta. Kukapa ei haluaisi näyttää edes vähän salimuikilta, jos siellä salilla kumminki aktiivisesti käy ;) Treenivuosi on siis lähtenyt mallikkaasti käyntiin ja olo on oikein innostunut ja motivoitunut ja optimistinen. Ainut, mikä mietityttää jo nyt, on valmennusprokkiksen jatkuminen. Mullahan tosiaan loppuu sopimus Fitfarmille helmikuun loppussa, joten tulee aika piankin ajankohtaiseksi miettiä jatkoa ja tehdä päätöksiä :sd Hui! No, siihen palaan kyllä vielä lähempänä ;) Kerrohan hei, mitä odotuksia tai suunnitelmia sulla on alkaneelle treenivuodelle? Eikö tää tammikuun ensimmäinen oo vaan oikein hyvä päivä aloittaa puhtaalta pöydältä, vaikka edellinen vuosikin olisi mennyt oikein hienosti? :D Tai jotenkin mulla ainakin on sellainen ”uuden alku” -fiilis, vaikka oon jo ties kuinka pitkään treenaillut ja elellyt just niinkuin parhaalta tuntuu. Sen takia ehkä ei tunnukaan, että tartteis tehdä mitään uudenvuoden lupauksia tai muita hyviä päätöksiä. Koska ei mulla oo mitään, mitä muuttaisin? Kaikki on oikein onnellisesti nyt. Oon uskaltanut ja pystynyt tehdä valintoja kohti omaa hyvinvointia ja onnellisuutta jo kauan sitten, joten jatkan tällä omalla tielläni samaan tapaan myös tänä vuonna. Mutta silti ensimmäinen ensimmäistä tuntuu erityiseltä päivältä? Hassua.

Screenshot_2015-11-08-07-42-13-1

Ja tosiaan, kuten aiemmin kerrottu, Get Up! -messulippujen arvonta suoritettiin tänään, vuoden ensimmäisenä päivänä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, olisi ollut ihana jakaa vaikka jokaiselle oma lippupaketti, mutta koska homma ei ole mun käsissäni, tällä erää jakoon lähtee kolme kappaletta kahden hengen lippupaketteja :-) Arvonta suoritettiin siten, että laitoin kommentit numerojärjestykseen ja pyysin komeampaa osapuolta valitsemaan kolme lukua ykkösen ja neljänkymmenenkolmen väliltä. Valinnat osuivat numeroihin 4, 9 & 11 eli liput lähtee nimimerkeille leila, Aurora ja Jaana. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Olisi kiva järjestää useamminkin lukijoille tällaisia juttuja, toivotaan, että tulee tämän vuoden aikana taas mahdollisuus :-) Voittajille laitan sähköpostia asian suhteen, kurkkikaas sinne, jotta saadaan asiaa eteenpäin. Get Up! -tapahtuma järjestetään tosiaan tammikuun 16-17pvä, ehkä nähdään siellä enivei? ;)

Milla

3 vastausta artikkeliin “Treenivuosi korkattu + messulippujen voittajat”

  1. Kiitos blogistasi, on mielenkiintoista lukea sitä! Saan tietää paljon uutta sanastoa ;-)
    terveisiä Venäjältä kuntosaliharrastajalta :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta