Minun Unelmani Itsestä – toteutumassa pian?

Kaupallinen yhteistyö: Unelma Itsestä -valmennukset

Tammikuussa alkaa kevään Unelma Itsestä -online, johon allekirjoittanut aikoo osallistua! Jakso kestää neljä kuukautta, ja se innostaa panostamaan omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä ja rohkaisee toteuttamaan omia unelmia. Samalla on mahdollista toteuttaa fyysisiä tavoitteita liikunnan ja ruokailujen kautta, jotka ovat siis osa valmennusta. Valmennus on kuitenkin kovin laaja, ja jokainen osallistuja voi ottaa käyttöönsä itselleen tärkeimmät osa-alueet. Niille, joille tämä juttu on ihan kokonaan uusi, tiivistetysti ilmaistuna valmennuskuvio on seuraavanlainen:

”Unelma Itsestä Online -valmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa neljän kuukauden ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä hyvinvointia tukeva elämäntapa. Online -valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä. Ohjelman aikana sinä voit esittää kysymyksiä valmentajalle ja saat näin tukea sinua askarruttaviin asioihin. Saat treenisuunnitelmat ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja syömisestä. Saat inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi. Valmennusohjelmassa on erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi. Saat omaksesi valmennusohjelmaan suunnitellun työkirjan, jossa samoilla sivuilla treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä viikottaiset ja kuukausittaiset tehtävät/focus alueet. Työkirja etenee viikko kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita. Valmennamme itsestämme parhaita puolia esiin” www.unelmaitsesta.fi.

Screenshot_2016-01-06-17-18-32-1-1

Mullehan nuo treeni- ja ruokajutut ei nyt ainakaan alkuun tunnu ensisijaisen tärkeiltä, koska oon Firfarmin kautta onnistunut vihdoin löytämään jonkinlaisen tasapainoisen systeemin arkeeni. Oon oppinut syömään kunnolla, tavoitteitani tukevan ohjeen mukaan, mutta silti pystyn suhtautumaan ruokailuihin sopivan rennosti kuitenkin. Treeniohjelmatkin tulevat Fitfarmilta, eli niihin ei sinänsä ole tarve. Mutta miksi haluan itse osallistua Unelma Itsestä -Onlineen, niin syy on enemmänkin pääkopan puolella. Haluan panostaa myös henkiseen hyvinvointiin. Mä haluan voida hyvin, haluan uskaltaa luottaa tunteisiin ja elää hetkessä, haluan oppia rakastamaan itseäni enemmän. Jotta aina ei olisi keskeneräinen raakile, vaan löytäisi paljon enemmän hyvääkin itsestä ja omasta toiminnasta just tässä hetkessä. Helppo sanoa, mutta ei niin yksinkertainen toteuttaa. Ehkä saan valmennuksen tehtävien kautta lisää luottamusta ja uskoa itseeni – jää nähtäväksi. En tiedä tarkalleen, mitä kaikkea tulevat neljä kuukautta pitävät sisällään, mutta koska rakastan kaikkia pohdinta- ja kirjoitustehtäviä (jotka vieläpä liittyvät muhun itseeni!), niin odotan jo kovin innolla ensimmäisen viikon starttaamista.

Ja jotta tämä postaus olisi tuon alun mainoksen (aka klikkauksensyöjän) arvoinen, niin mulla on teillekin jotain kivaa tiedossa. Oon yhteistyön merkeissä saanut nimittäin alekoodin ”treenikengissä”, jolla te lukijat saatte kaikista tuotteista -15% www.unelmaitsesta.fi -sivulta. Käyhän tutustumassa ja klikkaile osallistuminen valmennukseen, jos yhtään siltä tuntuu :) Oltais samassa valmennusporukassa, jos liitytte mukaan. Kevään Unelma itsestä -Online starttaa siis 18.01.2016! Ja hei, vinkkinä vielä, että nyt lauantaina starttaa neljän päivän ilmainen Unelma Vuosi 2016 -valmennus. Tulkaa mukaan kokeilemaan, tapahtuman löydät facebookista. Kirjoita hakukenttään Unelma Vuosi 2016 ja osallistu tapahtumaan. Sen jälkeen laitat pyynnön liittyä ryhmään ja kutsut vaikkapa kavereita mukaan – so simple :) Pieni neljän päivän maistiainen valmennuksista, jos vielä mietityttää liittyä kevään ryhmään.

Screenshot_2016-01-06-16-12-13-1

Palataanhan valmennuksissa, joko ryhmissä keskustellen tai sitten täällä blogin äärellä, tuun varmasti jakamaan ajatuksia (ja toivottavasti myös oivalluksia) kevään aikana.

Milla

2 vastausta artikkeliin “Minun Unelmani Itsestä – toteutumassa pian?”

  1. Tää postaus tuli enemmän kuin timanttiseen aikaan! Tosiaan itselläni on harvinaisen huono vuosi takanapäin ja nyt tämän vuoden tehtävänä olisi lähteä keräämään palasia ehyeksi kokonaisuudeksi ja pystyä sitä myöden jälleen rakastamaan itseä niin kuin aiemmin! Kiitos!

    • Oi kun kiva kuulla! ehdin jo miettiä, että tavoittiko aihe ketään lukijaa kun kommentteja ei tullut lainkaan… Mut hieno kuulla että mun lisäksi on toinenkin joka aikoo tänä vuonna panostaa itseensä enemmän ;)♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta