Team Fitfarm – jatkosuunnitelmia vai jäähyväiset?

Mulla oli tänää palaveri Killen kanssa liittyen mun jatkooni Fitfarmilla. Jotenkin hämmentävää, että justiin vasta sovin kolmen kuukauden tehovalmennuksen perään vuosivalmennuksesta, ja nyt yhtäkkiä sekin vetelee viimeisiään! Mihin tää aika oikein menee?

Screenshot_2016-01-16-15-32-02-1

Alunperin syy valmennukseen hakeutumiseen oli ajatus ja toive siitä, että Fitfarmin kautta pääsisin panostamaan täysillä harrastukseeni ja kehittymään treenaajana. Toiveeni on toteutunut oikein hienosti kuluneen lähes puolentoista vuoden aikana. Oon saanut niin kovin paljon valmennuskuvion aikana, että kun olen viime aikoina kysynyt itseltäni, haluanko jatkaa toisen vuoden perään, mulla tuli oikein kylmänväreet iholle. Haluanko? No tottahan hemmetissä haluan! Oikea kysymys taitaakin olla, pystynkö? Siis taloudellisesti. Se on mun ainut huoleni ja kysymykseni. Motivaatio, tekeminen, into ja rakkaus treenaamista kohtaan on niin kova, että jos raha ei pyörittäisi maailmaa näin kovasti, mä en edes miettisi, pistänkö jatkosopimusta menemään. Virallisesti mulla olisi vielä miettimisaikaa jäljellä. Mutta koska tänää palaveerattiin kevään suunnitelmien suhteen, muutettiin vähän treenijuttuja ja ruokaohjetta, niin siinähän samalla tuli ohimennen tehtyä se päätöskin. Tai kai mä olin sen tehnyt jo ennen toimistolle astelemista.

Kyllä mä aion jatkaa.

Viime vuosi meni kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi vähän penkin alle, ja siksi en ole saavuttanut kaikkia itselleni aiemmin luomiani tavoitteita. Luitte ehkä Killen viimeisimmän postauksen ”Pettymysten vuosi? Vaikka aihe sinänsä ei ollut kovin onnellinen kirjoittajan kannalta, niin mä sain siitä itselleni ihan hirveästi voimaa! Aina on mahdollisuus yrittää uudelleen. Vuosi 2015 oli terveyden kannalta mulle huonoin ikinä. Siksi treenihommatkin jäivät osittain vaisuiksi. Mutta tämä vuosi voi olla jotain ihan muuta! Mä todellakin toivon, että terveys pysyy yllä ja homma kulkisi niin kuin kuuluu! Ainakin oon ihan hemmetin motivoinut toteuttamaan omaa projektiani.

Screenshot_2016-01-16-15-42-12-1

Mä oon jollain tapaa vahvasti Fitfarmilainen. Tuntuisi ihan kamalalta, etten enää kuuluisikaan tiimiin?! Mun kaikki ihanat ystävätkin on siellä. Oi että. On niin helpottunut olo, kun päätös on tehty <3 Rahallisesti vuosivalmennus vaatii toki panostusta ja täytyy taas priorisoida asioita. Mutta jos mulla on vakituinen työ, niin ei nyt hitsi vie voi olla niin huonosti palkattu (vaikka lastentarhanopettajat kyllä onkin kovin alipalkattuja), etteikö voisi toteuttaa omaa harrastusta ja intohimoa täysillä! Mulla on niin onnellinen olo, nyt kun tiedän, että saan taas seuraavan vuoden ajan täyden tuen mun projektilleni. Itselleni, mun treeneille ja mun kropalleni. Uusia vetoennätyksiä, pt-treenejä, pt-päiviä, uusia treeniohjelmia, kehittymistä, itsensä ylittämistä ja kropan kunnon paranemista! Ja mitä kaikkea yllättävää vielä tuleekaan <3 Saa tulla! Mä oon valmis tähän vuoteen! Vierailin Fitfarmin kotisivuilla katsomassa uusimpia vuosivalmennushintoja. Ja kyllä mua vähän nauratti tää elämän tarkoituksellisuus – juuri päätöksen tehtyäni löysin oman kuvani nettisivuilta. Se on siis tuo ylläoleva tuossa. Vahvasti Fitfarmilainen ;)

Yllätytikö sä mun päätöksestä?

Milla

6 vastausta artikkeliin “Team Fitfarm – jatkosuunnitelmia vai jäähyväiset?”

  1. Heippa! En yllättynyt päätöksestä, aika vaikeahan tuollasesta on varmaan luopua. Mä itse aloittelen nyt valmennus yht työtä, ei ole mitään pitkää sitoutumista mutta kerrankin hlökohtaisesti minulle! Ja kyllähän se vuosi varmaan tulee tuota äkkiä maksettua. Luon tuolta FF:n sivuilta tuon vuosisopparin, niin kuinka usein sun treeniohjelmaa päivitetään tai muutetaan esim vuoden aikana? Esim kuin monta kertaa kuluneena vuonna, vaikkakin oli kilppariongelmat… ? Ihan mielenkiinnosta, sullakin kai oli lihastalkoot menossa? Tai et oo ainakaan dieetillä…

    • Juu en oo dieetillä. Kehittymistä ja fiiliksiä seurataan koko ajan ja muutoksia/päivityksiä tehdään sen mukaan. Ei oo mitää rajattua määrää et kuinka usein vaihdetaan jotai tms vaan just niin usein tai harvoin kun mun tarve on! Saan siis olla valmentajaan niin paljon yhteydessä ku haluan ja tapaamisia järkätää pyynnöstä aina :) On siis hintansa väärti ♡

  2. Ei kovin yllättävä päätös, on nää valmennusjutut sen verran koukuttavia :D<3 toivottavasti sulla on terveyden kannalta parempi vuosi tulossa niin pääset toteuttaan itseäsi 100% reenijutuissa ja kaikessa muussakin :)
    Itsekin mietin jo jatkoa omalle pt-paketille vaikka nykyinen on vasta puolivälissä..

    • Kiva kuulla ;) Toivottavasti innostus näkyisi tänä vuonna entistä paremmin myös tuloksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta