Toi sun touhus on kyllä ihan hullun hommaa

”Toi sun touhus on kyllä ihan hullun hommaa!” – Näin mulle on todettu tällä viikolla. Tiiättekö miksi? Sen takia, että lauantain etureisitreeni Fitfarmin pt-päivässä oli niin kova, että mun etureidet on olleet aivan tulehdustilassa koko sunnuntain. Ja maanantain. Ja tiistain. Ja keskiviikon. Ja nyt torstaina vasta tuntuu siltä, että pystyy esimerkiksi kävellessä varaamaan jonkin verran painoa jaloille. huhhuh. Ei oo voinut edes nukkua mahalteen, koska kaikki kosketus tai paino etureisillä on tuntunu jossain aivoissa asti ihan hirveenä kipuna :D Jestas. Mutta tänään onneksi on ollut ensimmäinen normaali päivä.

Screenshot_2016-01-28-18-18-34-1

Ja siis tottakai jokaisella kovaa treenaavalla on paikat aina enemmän tai vähemmän kipeänä treeneistä johtuen. Sillainhan ne lihakset vahvistuu, kun niitä treenillä käydään vähän rikkomassa. Ja mulla on ollut montakin kertaa paikat ihan perhanana jumissa ja kipeänä ja kosketusarkoina. Mutta tää tän kertainen pt-päivän etureisitreeni meni nyt kyllä ihan top3 -listan kärkisijoille! Siksi kai mä sitä täälläkin nyt ihmettelen. En tiedä, oliko pelkän etureiden tekeminen oikeasti vaan niin kova shokki lihaksille, vai onko palautuminen jostain muusta syystä nyt huonoa, mutta ei oo kyllä koskaan aikaisemmin mennyt näin montaa päivää näin kipeänä :D Arkihommat oli ihan sekasin. Ei päässyt istumaan, ja kun vihdoin pääsi niin sitten ei päässytkään enää liikkeelle. Tai jos pääsi liikkeelle, niin ei pystynyt jarruttamaan edes kävelyvauhdista. Jestas. Itketti ja nauratti samaan aikaan. Töissä oli vähän hankalaa, kun ei päässyt kyykkyyn ja pihalla futispeleissä maalivahti päästi kyllä kaikki maalit sisään, koska ei reaktiokyky ihan toiminut täysillä :D Ja ihmiset ympärillä tietysti utelivat, olenko loukannut itseni jossain. Kun kerroin vain käyneeni treenaamassa pt-päivässä (mikä on aina odotettu kohokohta kuukaudessa!), reaktiot oli sellaisia, etten enää ihmetellyt toiminnan vaikuttavan ulkopuolisen silmään ihan semisti hullun hommalta..

Ja hullun hommat jatkuivat taas tänään. Oli nimittäin vuoden ensimmäiset pt-treenit Killen kanssa. En ollut vielä viittä minuuttia ennen treeniä osannut päättää, minkä treenin tekisin, joten annoin päätösvallan muualle ja arpaonni osui selkätreeniin. Alkuviikon treenit tosiaan jouduin kikkailemaan pelkästään yläkroppaa, koska alakroppa on ollut ihan toimintakyvytön. Ja siksi kierto onkin nyt ihan sekaisin, ja oli oikeastaan ihan sama, minkä treenin valitsee. Tein siis selkää, ja tulihan siellä opittua taas jotain uutta. Opin ainakin sitomaan vetoremmit vastaotteella kaikenlaisiin laitteisiin, en tiiä miksi se on välillä niin hankalaa sillain päin. Ja kulmasoutuakin pystyin tehdä 60kg:lla?! En oo tienny, että oon niin vahva! Ja treenin loppuun vedin pari kertaa maasta. 90kg 1×2 ja 1×4. Olin kyllä ihan rikki, kun tunti oli saatu kasaan ja huomasinkin, että tuli taas vuodatettua niitä perinteisiä – verta, hikeä ja kyyneleitä. Hiki nyt kuuluu asiaan, kyyneleet tulee aina kun turhaudun jostain (olisin halunnu olla vielä treenin päätteeksi parempi mavessa) ja verihän ilmestyy kuvioihin viimeistään tuossa maastavedon kohdilla, kun peukalot aina aukeaa.

Ettäää – hyvin meni! Hyvä treeni, superhyvä mieli!

Screenshot_2016-01-28-16-57-37-2

Juteltiin vähän jatkosta, josko tota treeniohjelmaa vois alkaa jo päivittää. Alan nimittäin kaivata jo tällaista tän päiväistä repimistä ton hermottamisen sijaan, joten katsotaan, kuinka mun toiveeni kanssa käy ;) Mutta joka tapauksessa – hullun hommat jatkuu edelleen!

Treenikengissä löytyy myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

6 vastausta artikkeliin “Toi sun touhus on kyllä ihan hullun hommaa”

 1. Siis MITÄ te oikein teitte siellä pt-päivillä niille etureisille?! :D Jotain uutta ja erilaista? :)

  • No niinpä :’DD Ei mitään uutta ees. Oli kiertoharjoitteluna kapee prässi, kapee hack, polvenojennus ym ym. Ihan tavallisia liikkeitä mut varmaan se ku tehtiin raskaita kutosia-kaseja ihan failuree asti ja sit myös pitkiä sarjoja niiden perään. Ja neljä kierrosta! Oli nii loppu etureidet sen treenin jälkeen etten päässy portaita alaspäin. Enkä sit näköjään neljään seuraavaan päiväänkään :D

   Hullunhommaa tässä taitaa olla se, et kaks viime kertaa oon tehny jalkoja pt-päivässä ja aion kyllä jatkaa samalla suunnitelmalla!♡

  • Siis kaikki liikkeet putkeen joka kierroksella vai? :O Vai mitä tuo kiertoharjoittelu pitää sisällään?

  • joo tavallaan niin :-) henkilökohtaisia kierroksia ja ku pienryhmätreenit nii siks kiertoharjoittelu. Mun ryhmässä oli minä ja kaks muuta nii saatiin ainaki ohjausta ku oli kaks pt:tä :D

 2. Tosi ihana lukea sun blogia kun oot niin aidosti innoissas vähän kaikesta! :D <3

  • haha, kiitos ♡ Ihana palaute. Tuli hyvä mieli. Hyvää viikonloppua ja kovia treenejä sulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta