Tammikuun hyvät ja pahat

Tammikuu on tunnetusti yksi niistä ajankohdista vuodessa, kun ihmiset innostuvat kuntoilemaan ja parantamaan elämäntapojaan. On tipatonta, herkutonta, sokeritonta ja jos jonkinlaista paheetonta lupausta. Ja tämä näkyi kuntosalilla ruuhkina ja kaupassa kilpajuoksuna treenivälineitä ostellessa. Vai näkyikö? Mä koitin taas elellä rauhaksiin omassa kuplassani ja olla huomaamatta kaikkia tammikuun kuntointoilijoita. Mutta kaksi juttua ehti kyllä osua kovasti mun tilaani. Ensinnäkin, ruuhkat. Niitä oli kyllä. Tein yks päivä maastavetoa uusilla ennätyspainoilla ja kolmannessa sarjassa kolmas toisto kilahti suoraan vieressäolleen treenaajan tankoon. Perhana. Sinne jäi sitten. Liikaa ihmisiä samaan aikaan salilla. Syy: tammikuu. Ja toisekseen sain kokea ruuhkapiikin myös jokaviikkoisella kauppareissulla. Piti täyttää lesitiinivarastoa, koska edellisessä pilkisti jo pohja näkyviin. Vaan kuinkas kävikään – lisäravinnehylly oli niin tyhjä, etten oo koskaan nähnyt! Ilmeisen moni aloittaa tammikuun treenit lisäravinnehyllyltä ja itsehän olen edelleenkin ilman lesitiiniä. Syy: tammikuu. Yea, right.

Muutoin oon koittanut jatkaa normaalia elämääni kaikkine treeni- ja ruokakuvioineen. Mun tammikuuni taisi olla melko stressitön ja tavoista poikkeamaton. Mitäpä sitä toimivaa muuttamaan. Ei oo tarvinnut viettää paheetonta kuukautta, sillä arkeen on mahtunut kaikkea tavallista: treeniä, ruokaa ja lepoa. Mutta myös taukoviikko salilta ja ihan rehellistä ja sairaan hyvää ravintolaruokaa. Tässä perinteiseen kuukausikoostetyyliin muutamia hyvää mieltä tuottaneita asioita:

Screenshot_2016-01-30-10-53-44-1

Kimppatreenit GoGolla. Tuulin kanssa on hyvä käydä treenaa, koska tehdään niin sanotusti samalla levelillä ja ei tarvii koskaan huolia, että oma treeni menisi hukkaan sen takia, että toista pitäisi neuvoa tai odottaa tai tsempata tai mitään. Saa myös motivaatiota tehdä, kun toinen tekee isommilla painoilla ;) Pakko koittaa olla yhtä hyvä! Hyvä treenikaveri siis. Uusia treenijuomia. Koska mun palautuminen on välillä huonoa, on koitettu noiden avulla parantaa sitä. Kävin Bodyactionilla hakee jotain pink lemonaden makuista BCAA-juomaa ja jessus, on hyvää. Ostin myös uutta suklaapalkkaria ja on kyllä oikein kivaa vaihtelua taas vaniljan suurkulutuksen jälkeen! Ja tietty uusia treenivaatteita, niistä nyt saa aina uutta fiilistä tekemiseen, haha. Eikö vaan? Pt-treenit WFC:llä. Kuten sanottu, niissä oppii aina vaan jotain uutta. Ja niin tälläkin kertaa. Ja nyt pari päivää myöhemmin olo on kyllä kun hakatulla. Nousi pieni lämpökin päälle – tiedä sitten mistä. Mutta pt-treenit enivei, niistä saa voimaa! Henkisesti ja fyysisesti. Viimeisessä kuvassa uusi vuosisopimus Fitfarmille. Aloin melko ajoissa pohtimaan jatkoani Fitfarmilla, ja niinhän siinä kävi jo tammikuun puolella, että päätös tuli tehtyä ja sen myötä ainakin vuoden 2017 maaliskuuhun jatketaan näitä touhuja <3

Screenshot_2016-01-30-11-01-37-1

Muutto on nyt virallistettu maistraattiinkin asti ja on kyllä oikein onnellinen, tyytyväinen ja iloinen fiilis, kun sai sen ylimääräisen kämpän pois pyörimästä. Loppusiivous meni viimeiselle viikolle, mutta nyt kaikki on förbiii. Yea! Fitfarmin Pt-päivä. Treeni oli ihan loistava ja seura sitäkin parempaa. En tiedä, mitä parempaa vois lauantaiaamupäivällä tehdä, kuin treenata kovaa ja sen jälkeen viettää aikaa samanhenkisen ystävän kanssa. Ei kai mitään. Unelma itsestä -online alkoi tammikuun puolivälissä. Kuten suljettuun valmennusryhmäämme kirjoitin, tähän mennessä suurin oivallukseni valmennuksen aikaan on ollut se, että jokaisesta päivästä ja päivän jokaisesta hetkestä voi tehdä hyvän ihan vain omilla valinnoilla. Tai kyllähän kaikki sen tietää, mutta jollain tapaa oon onnistunut ujuttamaan sen käytäntöön asti! JA sen myötä multa on hävinnyt kokonaan sellainen kiireen tuntu arkipäivistä ja ei kyllä haittaa yhtään. Asiaa on vaikea selittää, mutta ehkä joku sai pointista kiinni? Ja viimeisessä kuvassa BodyBodyBodyJaaammmm <3 Se on ilostuttaut mua uudessa treeniohjelmassani ja joka keskiviikko on siis bileilta. Tuu mun kaa tanssii joku kerta!

Kiitos tammikuu. Olit oikein hyvä. Ja yksi pieni toive sulle, helmikuu: Toivottavasti pienellä kotisalillani olisi edes ihan vähän vähemmän ruuhkaa, kun kalenterista ensi viikolla kääntyy uusi sivu. Toivoisin myös, että nyt kun muuttohässäkkä on saatu tehtyä, saisin nähtyä enemmän kavereita myös muutoin kuin treenien merkeissä. Tai äh, treenijututhan on kyllä parhaita :D Ehkä molemmissa! Tammikuussa olin aika vähän missään muualla kuin kotona, töissä tai treenaamassa, joten siinä ehkä pieni ajatus helmikuulle. Ja itsestähän se on kiinni, mihin aikansa käyttää, tiedän ;) Kerrohan sä, arvokas lukijani – minkälainen tammikuu sulla oli? Pitikö herkuton ja paheeton? Vai elitkö yhtä normaalisti kuin mä omassa treenikuplassa sopivassa tasapainossa paheettoman ja paheiden välillä? ;)

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

2 vastausta artikkeliin “Tammikuun hyvät ja pahat”

  1. Hehee puspus. 😘 Oot mun ainoa mutta sitäkin parempi treenikamu! 💪 Ja suuremmista painoista suhun verrattuna ei ole mulla toivoakaan selkä- tai olkapäätreenissä joten vuoroin vieraissa tsempparina. 😜😂
    Tammikuu meni mulla miltei kuin kapinoidessa, paljon rennommalla otteella kuin yleensä. Helmikuussa aion nauttia treeneistä ja ruuista taas tiukemman kaavan mukaan!
    Ps. Mun pink lemonade vetelee viimesiään, niiiin hyvää. 😍 Tilasin seuraavaks blue rasberrya, toivottavasti se on yhtä namia!

    • ai sullaki on Pink lemonadea! en tienny :D on kyl hyvää! kerro sit onko se rasperry :) hyvää helmikuun starttia ♡ hyviä treenejä ja hyvänmielen ruokia – sillai kai se paras tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta