Motivaatiota pt-treeneistä – kesäkunnon metsästys on alkanut

”Tuliko sulle viestiä siitä, että oon päättänyt jatkaa seuraavankin vuoden valmennuksessa?” -Kysyin tänää pt-treeneissä. Ja olihan se viesti kulkenut Fitfarmin sähköpostilinjoja pitkin perille asti. Homma jatkuu, sopparit on tehty ja kaikki osapuolet tietoisia asiasta. Hyvähyvä. Tänää treenattiin siis melkein viimeistä settiä kuluneen vuoden 2015 – 2016 treenipassistani, ja treenin päätteeksi sain eväät alkaneeseen uuteen vuoteen: ihan pränikän treenivihkon, puhtaanvalkoisen treenipassin seuraavalle kahdelletoista treenikerralle ja varmistuksen siitä, että tiedän, mitä oon lähdössä kevättä kohti treenailemaan ;) Käytiin siis treenin alkuun läpi kootut kysymykseni liittyen uuteen treeniohjelmaan. Low row, pystypunnerrus räkissä ja muut uudet nimitykset tulivat käytännön kautta tutuiksi, ja tiedän nyt sitten tarkemmin, mitä treeneissä on tarkoitus tehdä.

Kysymyksiä oli kuitenkin loppupeleissä aika vähän, ja kerittiin opastuksen lisäksi tekemään kokonaan tälle päivälle suunniteltu olkapäätreeni! Vipareissakin pääsin taas ihan uusille leveleille, en oo vaan taaskaan tiennyt, että oon niin vahva ;) Ja toki tällä ykkösviikolla on tarkoituskin hieman rykiä isoja painoja pienemmillä toistomäärillä. Eli ihmekös tuo. Vaikka kuvittelen aina, että treenaan kovaa ja korkealta, niin silti pt-treeniein jälkeen tiedän pystyväni vielä vähän parempaan. Aika hassua, mutta joka kerta todeksi todistettu. Olkapäitä en ole pitkään aikaan valinnut ohjatun treenin kohteeksi, joten oli hyvä valinta senkin puolesta tällä kertaa. Tuli oikeasti katsastettua tekniikat ja painot, tietää taas missä oikeasti mennään. Keskivikkotreenit well spent!

Screenshot_2016-02-10-16-51-13-1

Tulee muutenkin aina niin hyvä mieli, kun tuolla Wolfilla käy puntilla. Pt-treeneissä saa aina kannustusta ja hyvää palautetta tekemisestä. Sellainen suora motivaatiopiikki, mikä heijastuu heti omiin treeneihin. Pääteltiin mun kropan toimivan nyt aika hyvin, ja usko siihen, että kesällä oon paremmassa kunnossa kuin ennen kilpparijuttujen puhkeamista, on todellakin kova! Mikäs sen motivoivampaa tähän hetkeen kun virallisesti ilmaistuna kesäkunnon metsästys. Vaikka oma kriteerini onkin koko ajan se, etten halua mitään dieettejä sun muita rajoituksia. Sen sijaan tahdon nimenomaan tätä, mikä nyt on alkanut hienosti –  kovaa treeniä ja kunnollista ruokaa. Kun aineenvaihdunta toimii, niin kroppa tiivistyy tarpeeksi tälläkin menolla. Siis mun tarpeisiin ja tavoitteisiini nähden. Ja mikä parasta, saa syödä, jaksaa treenata ja mieli on koko ajan hyvä :-) Jea! Oon siis oikeastaan enemmän innoissani siitä, että ensi kesää ei toivottavasti tarvitse viettää yhtä epämukavan turvonneissa-nesteisissä-pöhötyneissä-pulleissa olotiloissa kuin viime kesää, Ihan vain sen takia, että tyroksiini ajaa asiaansa ja kroppa toimii koko ajan paremmin. Tällä meiningillä, kesäkuntoa kohti ;)

Ja näin taas sattumalta Wolfin portaissa yhtä treenikavereistanikin. Oltiin tällä kertaa menossa eri suuntiin, mutta sovittiin jo nyt, että lauantaina mennään kyllä samaan suuntaan <3 Jee! Eli kimppatreenit tiedossa, ainakin jossain muodossa. Toi Wolfilla käyminen vissii sopii mulle, kun joka kerta sieltä tullessa kauhee motivaatioinnostus päällä! Treeneissä tulee onnistumisia, ja oon niin iloinen kun oon nähnyt tärkeitä ihmisiä ja muutenkin uskon taas satakymmenen prossaa omaan juttuuni – motivaatiosali vissiin toi WFC? Vai oliko se vaan tää keskiviikko, kun kaikki tuntuu näin hyvältä? Vai noi pt-treenit? Emmä tiiä, joka tapauksessa, kiva päivä!  ;) Ei siis mitään maailman tärkeintä ja hienointa asiaa, mutta teki mieli kirjoittaa. Ja jos nämä arkiset jutut kiinnostaa enemmänkin niin muistathan, että Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta