Noloimmat salibiisit atm.

Noniiin, paljastuksien aika. Oon tällä viikolla saanu hassunhauskaa treenifiilistä kuuntelemalla niin noloja, mutta samaan aikaan niin hyviä biisejä kuulokkeistani, että melkein on naurattanut kesken työsarjan. Tiesittekö, että oon ollut teininä ihan älytön Ripsipiirakka -fani? En ehkä oo mainostanut sitä täällä koskaan, mutta fanitin siis kyseistä bändiä niin kovasti, että jopa Harry Potter -fanitus saattaa jäädä kakkoseksi (ja uskokaa pois, se oli villiä aikaa elämässä). Kun Ripsipiirakalta ilmestyi uusi levy, en mennyt kouluu ollenkaan, vaan ajeltiin äitin kanssa aamulla Mäntsälästä Hyvinkään Anttilaan odottamaan kuormaa, joka tän herkun toisi mun kätösiini :D haha. Kaikkeen se äitikin on lähtenyt mukaan. Muistan elävästi, kun Anttila aukesi aamulla, mutta levyä ei tietenkään ollut vielä hyllyssä! Odoteltiin vaikka kuinka pitkään siinä, että purkamattomat laatikot käytiin tsekkaamassa, ja sain vihdoin aarteen itselleni.

Screenshot_2016-02-18-17-08-23-2

Ja kun uusi levy tosiaan päätyi käsiini, kuuntelin sitä repeatilla koko ajan. Näinä kultaisina aikoina oli vielä olemassa korvalappustereot, ja levy oli siis helppo ottaa mukaan kouluun ja kahviloihin. Tosin muistan ensimmäisen perjantain uuden levyn kanssa – en malttanut lähteä edes ”kylille” kavereiden kanssa, koska halusin vaa fanittaa. Kotona ja autossa Ripsipiirakka soi taukoamatta niin, että osasin kaikki biisit mahdollisimman pian ulkoa. Eikä siinä mitään, saahan sitä fanittaa. Mutta onhan noi sanotukset aikamoista settiä :D Ei mitään järkeä. En muista enää, millä nimimerkillä vierailin Ripsipiirakan kotisivuilla, mutta olisin voinut about olla sivuston ylläpitäjä. Keskustelin ja jätin kommentteja kauheeta tahtia. Sydämien kera tietysti, taisin olla ihan vähän ihastunut Jukkaan, siis siihen laulajaan. Ja sitten, kun mulle vastattiin siellä fanisivulla niihin kommentteihin, tulostin ne huoneeni seinää koristamaan. WTF?!! Olin tuohon aikaan alaikäinen, yläasteella siis. Mutta lähdettiin niin vain aina Nosturiin keikalle. Sinne siis pääsi alaikäisenäkin. Eturivissä itku silmässä, kun oli niin hienoa <3 Puhun nyt monikossa, että lähdettiin. Voi kyllä hyvin olla, että olin yksinkin. En nimittäin koskaan saanut vastakaikua keneltäkään musiikkimakuni suhteen – en silloin enkä kyllä vieläkään.

No, kaiken jälkeen elämä jatkui (ehkä tasaisempana?) ja Ripsipiirakka jotenkin jäi taka-alalle. Kunnes nyt tällä viikolla jostain kumman syystä huomasin istuvani aamubussissa ja kuuntelevani biisiä nimeltä Kolmistaan. Ai jessus, meinas iskee hepuli ja iskikin vähän, nauroin ja kyynelehdin, kun biisit on niin kauheen nostalgisia! Oonpa tämän jälkeen kuunnellut kaikki bussimatkat ja salitreenit läpi jokaisen Ripsipiirakan levyn Spotifysta, ja ilokseni huomasin, että mähän osaan edelleen kaikki biisit ulkoa :D Tuntuu hetken aikaa niitä kuunnellessa, kun olis sellainen viistoistavee tyttö taas. Onko tää nyt sitä nostalgiaa? Aika vahva tunne. Siksi kai mä tännekin kirjoitan. Mutta ehkä ymmärrätte.

Screenshot_2016-02-21-10-18-12-1

Ehkä sulla on myös joku lapsuuden / nuoruuden fanitusjuttu, mikä nostaa edelleen vähän tunteet ja kylmänväreet pintaan, kun siihen maailmaan hetkellisesti palaa? Kerro nyt, mitä sä oot fanittanu? Tällä hetkellä taidan olla ainut, jonka salitreenin soittolista on täynnä vaan Ripsipiirakkaa? Mut eikai se mitään, mulle se tuo just nyt hyvää fiilistä ja iloa treenaamiseen. Tänäänki aiheutti ihmetystä, kun hihittelin vähän sarjatauoilla. Eikai tää elämä niin vakavaa oo. Kokeile vaikka – kuuntele Ripsipiirakkaa! Kolmistaan, Tähdeksi Hollywoodiin, Onnellinen, Mä haluun kaiken, haluun sut – ja mitä näitä lemppareita nyt onkaan <3

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

13 vastausta artikkeliin “Noloimmat salibiisit atm.”

 1. mitä ihmettä just tällä viikolla alko joku ikivanha soittolista pyörii mulla spotifyssa (on siis joskus koneen kautta tallentunut)
  ja siellä soi just nää ripsipiirakan biisit. siitä lähtien kuuntelin taukoamatta uudestaan ja maailma tuntuu pahalta :D mä oon vielä eläny siinä uskossa että oon ollu tyylii ainoo ihminen joka kuuntelee näitä koska kukaa lähipiiristä ei kuunnellu XD

  • Haka, eikä!! Uudestaan ja Maailma tuntuu pahalta on kyllä hyviä :’D Mäki luulin et olin aika yksin fanitukseni kanssa, mut kiitos ku kerroit et meitä on muitakin ;)

 2. Mie en kuuntele salilla omaa musaa, kun Suomipoppi soi usein salin radiosta ja oon siihen oikein tyytyväinen :) lenkille lähtiessä kuitenkin ehdottomia suosikkeja ovat Nosteen ja Protron Kesäkuntoon 2020, Jontte Valosaaren Haastaja ja Antti Tuiskun Hei ho paita pois, koska niissä on asennetta ja tsemppiä lenkille, suosittelen lämmöllä! :)

  • Aika hyvä jos sulle riittää salin radio taustalle! Ei mee treeni pieleen jos kuulokkeet on joskus unohtunut ladata… Ei kuulosta kovinkaan mun tyyliseltä musiikilta, mut mä kuuntelenkin kaikkea pilipalibiisejä. Toisaalta, en oo kuullut noista yhtäkään :D

 3. Hahaha, Ripsipiirakkaa itsekin kuunnellut aika paljon joskus yläasteiässä! Mutta mulla oli muistaakseni mun serkku fanikaverina :D Pakko oli mennä kuuntelee Youtubesta (Spotifysta en kehdannut kun on miehen tili :D) ja voi sitä nostalgiaa! Tää piristi illan (jääköhän nuo nyt pyörimään päähän huomenna töissä??). Mutta tätäkin enemmän fanitin Nylon Beatia, se oli henki ja elämä (vai olikohan se aika enemmän ala-asteella, on niin kauan jo näistä ajoista..). Pitäiskin kaivella enemmän muistin perukoilta mitä on tullut kuunneltua tuollon.

  • Jees, meitä on muitakin siis!! Oot vielä onnellisena saanu fanittaa jonku kaverin kanssa, Lucky You! :D

 4. Oih ripsari, kyllä vaan kuulkaa niin on hyvä tempo treenibiiseihin näissä! Että jos joltain on lisäämättä niin ei muuta kun! :D

  • haha, ihanaa ku näin moni muukin myöntää saman hassutuksen! :’D Toimii joo salibiisinä ihan loistavasti – miten tää tuliki tajuttua vasta nyt!

 5. Nylon Beat ja Spaissarit!:D Niitä kuunneltiin ja laulettiin ala-aste läpi ja vaikka musiikkimaku on HIEMAN muuttunut niin tunnustan että nämä soivat välillä edelleen varsinkin aerobista tehdessä :D

  • Ootkohan vähä samaa ikäluokkaa ku mä, samat tyttöbändit on kyllä ollu kovassa soitossa täälläkin :-)

  • Ah spaissarit <3 ja bäkkärit! Niiin hyvää treenimusaa vaikken oo aikoihin treenatessa kuunnellukkaan. Pitääpä lisätä soittolistalle!

 6. Täällä kans yks ex-fanityttö, taisin olla ala-asteella silloin kun Ripsipiirakka oli eniten pinnalla :D Oli pakko laittaa nyt Spotifysta soimaan koska nostalgia, hämmentävän paljon mäkin muistan noita sanoja ulkoa…..

  • COOL! kiva ku tunnustit ;) Mäki yllätyin et miten ne voi vieläki muistaa niin hyvin. Ja miten niiden kautta pääsee fiiliksissä ihan siihe maailmaa, missä on ripsariaikoina elänyt :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta