Ilmeeni, kun BodyJam76 ilmestyi youtubeen

Wää! Mun facebookin etusivulle oli ilmestynyt viine yönä erään ohjaajatuttuni päivittämänä uusim Sh’Bam sizzleri. Ihan uteliasuuttani lähdin tästä innostuneena googlaamaan, josko uusin BodyJam 76 olisi myös löydettävissä netistä. Ja olihan se! Youtubessa sizzlerinä ja sitä kautta myös tracklist oli haettavissa.

Screenshot_2016-02-23-07-25-52-1

huhhuh. Voi jestas, meni koko aamu ihan sekasin, kun katoin repeatilla sizzleriä volat kaakossa! Ensifiiliksillä sanoisin, että miten yhteen ohjelmaan onkin saatu mahdutettua noin paljon meininkiä ja etenkin hyviä biisejä!! Jos ohjelma alkaa Off the hookilla, niin ei vaan voi mennä pieleen :’D♡

Ainut, mitä tässä nyt mietin niin uusien ohjelmien lanseerausta gogolla. Kysyisinkin nyt apua teiltä, arvon lukijani. Jos siellä vaan sattuu olemaan joku, joka tietää GoGon menoista jotain. Oonko oikeilla jäljillä, kun mulla on mielessä päivämäärä maaliskuun seitsemäs, silloinko aletaan pyörittää uusia ohjelmia? Kuinka todennäköistä on, että jamissa olisi tuolloin jo uutta saatavilla? Oon nimittäin varannut treenit Killen kanssa kyseiselle päivälle, ja kyllähän ne täytyy vähintäänkin perua, jos uutta jamia on saatavilla :D haha. Tosissaan, muttei vakavasti ja asiat tärkeysjärjestykseen, vai mitä ;)

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

9 vastausta artikkeliin “Ilmeeni, kun BodyJam76 ilmestyi youtubeen”

 1. Ihan sama fiilis! Tajuttomat biisit! Miten tässä ny pitäs jaksaa oottaa vielä muutaman viikon? :D

  • Emmä kans käsitä!? Tänää meni jalkatreeni ku lennossa ku sai uudet jamibiisit korville soimaan :’D haha.

 2. ”Uudet Les Mills -ohjelmat GoGolla 7.3. alkaen, sitä mukaa kun ohjaajat oppivat ohjelman” sanoo GoGon facebook. Mut ainakin Cityn jamiohjaaja M on sanonut ettei ota uutta ennen maaliskuun puoliväliä..

  • Okei! Hei kiitos tosi paljon tiedosta :) :) Voin siis pitää ajanvarauksen 7.3 killen kaa voimassa…. Jos saat lähempänä tarkempaa tietoa asiasta ja löydät vielä uudelleen tänne blogiin, niin otan infoa enemmän kuin kiitollisena vastaan ♡ Ite kun käyn lähinnä harmaassa nii oon ihan kujalla keskustan jutuista……

 3. Joo, mä tietänen, että 7.3 eteenpäin saa Gogolla pitää uusia. Ohjaajasta sitten kiinni pitääkö.

  Me ollaan Esportilla tehty nyt muutama viikko uutta Sh bamia ja Bodyjamia. Itsehän en siis käy jamissa, mutta eilen myöhästyttyäni Gritistä ajattelin kokeilla. Kesällä kävin muistaakseni viimeksi ja ei ei ei ei ei, kunnes eilen tapahtui jotakin. Nyt jotenkin innostuin ihan sillai, että aion mennä uudestaankin testaamaan kuvittelenko vain vai mitä on tapahtunut/tapahtumassa :D Onhan siinä toki aina oma tunnelmansa, kun kouluttajan tunnille pääsee. Saattaa kuitenkin olla, että tämä tempaisee mukaansa ilman Kimmoakin.

  Oli oikeesti tosi kiva ohjelma ja uskon, että säkin tykkäät. Jos joskus innostut ja on mahdollisuus niin sun täytyy ehdottomasti päästä tänne Helsinkiin joko Kimmon Jamiin tai Sh bamiin. Se on elämys, johon ei voi pettyä. Tunnit siis maanantaisin ja tiistaisin. Mulle saa laittaa viestiä, jos on pientäkin mielenkiintoa!

  • Oi, kiitos kommentista! Ihan varmasti tuolla on osuutensa fiilikseen, jos oikein kouluttajan tunnille pääsee :) Arvaa vaan olisko mielenkiintoa – todellakin!! Harmi ku ei oo viikonloppuisin… Olis ees joku mahku päästä. Missä tää sun sali siis tarkemmin sanottuna on? :)

  • Esport Bristol ihan tässä Helsingin keskustassa Aikatalossa aikalailla rautatieaseman vieressä (just tulin Sh bamista, joten täällä vielä 😄).

   Mä voin infota, jos joskus on viikonloppuisin jotain erikoistapahtumaa. Toki siis tunteja on muinakin päivinä, mutta ei Kimmolla. Multa saa toki myös kysellä, jos joskus esim. lomalla on jotain intressejä lähtee tänne suuntaan 😊 on se sellanen elämys, et oon aina kaikki vierailevat kaverit/ystävätkin väkisin raahannu tunneille mukaan 😂 TERVETULOA!

   Sekin on tietty kiva, et on pari LM-kouluttajaa, kun ne alkaa harjoitella ohjelmia aina muutama viikko etukäteen niin me saadaan sit vähän maistiaisia tulevasta ☺️

  • Sijainti on siis semmonen et oikeesti vois päästäkin :-) hitsi vie ku innostuin jo! Mä otan sun s-postin muistiin nii jos sattuu tulee vapaita alkuviikosta joku kerta kevään aikana nii pistän postia! Onks nää lukkarit voimassa siis kesään asti? Mihin kellonaikaan noi tunnit menee? :)

  • JOOJOOJOO!!! Ehottomasti, olis niin siistiä ☺️ Ota ylös vaan ja Facestakin mut löytää niin saa huudella. Mä innostuin jo kauhiasti, koska Bodyjam-fanina sun pitää ehdottomasti kokea tää. Oon sitä joskus ennenkin miettiny näitä sun jamipostauksia lukiessa 😄 Onneks VR on nykyään ”halpa” ja Onni oikeesti halpa niin nää tällaiset on jopa mahdollisia eikä mitään valovuosia kestäviä haaveita 😍

   GoGo on muuten Esportin yhteistyökumppani ja kyllä muutenkin kokeileen saa tulla ilmaseks ainakin kerran.

   Bodyjam on maanantaisin 18.20 ja Sh bam tiistaisin 19.35. Nää aikataulut on voimassa toukokuun lopulle (29.5), mutta tuskin ne hirveesti siitä senkään jälkeen muuttuu (ei ainakaan viime kesänä muuttunut). Voin myös infota sit joskus, kun Kimmo alkaa 77:aa, mihin nyt tosin varmaan pari kk vielä menee 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta