-5kg puolessa vuodessa

”Sun pyllys on kyllä kaventunu” Kuului sanat eräänä viikonloppuna. Ja vaikka se yli metrinen edelleenkin on, niin tottahan tuo ensin mainittukin on. Mun kroppani on tiivistynyt viime aikoina. Itse asiassa viimeisen puolen vuoden sisällä.  Sanotaanko näin, että viisi kiloa ja toistakymmentä senttiä.

Screenshot_2016-02-27-16-54-36-1

En ole laihdutuskuurilla, enkä seuraa hysteerisesti mitään tietyttyjä lukuja. Tavoitteenanihan  on  ennenkaikkea kehonkoostumuksen muokkaaminen, ei painonpudotus. Miksi painoni on sitten pudonnut viisi kiloa toista noin vaan huomaamatta? Siitä syystä, että kilpirauhasen vajaatoiminnan hoito taitaa todellakin olla nyt tasapainossa. Kroppa on vaan lähtenyt taas pelittämään, mikä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että se reagoi treeniin ja ruokaan taas samalla tavalla, kuin ennen sairastumista. Voin onnellisena tässä hetkessä todeta, että turhat pöhötykset ovat viime vuoden kamala muisto vain. Loppukesästä otetussa kuvassa painoin about 68 kiloa, mikä oli ihan järkyttävää. Voitte uskoa, että sataviiskytseittämän senttiselle toi oli jo aika tukala olotila! huhhuh. Mutta nyt vihdoinkin, kaiken jälkeen, oon saanu itseni takaisin. Treeniarjessa ollaan kunnolla kiinni ja se näkyy kropassakin. Otan mitat valmennusta varten noin kuukauden – puolentoista välein. Ja eipä se turhaa liene, sillä motivoi itseäkin, kun kroppa muuttuu kaiken panostamisen myötä siten, kuin sen kuuluisikin! Nyt on elokuun painosta tultu viisi kiloa taaksepäin, elopainoa kuuskymmentäkaksi ja risat. Ja tuntuu kyllä olossakin.

Seuraava identiteettikriisi taitaakin olla uus tukka. Piti käydä perjantaina perinteisesti värjäyttää tyvi, mutta lähdinkin puol metriä lyhyemmällä tukalla kotia kohti. Oli talven pakkaset tehny sen verran hallaa latvoille, että leikattii kerralla kaikki huonot pois. Ja nyt on kyllä outoa, kun on nii lyhyt tukka :D Okei, kuten tosta kuvasta näkee, niin ei se nyt mikää lyhyt ole, mutta jokainen, jolla on pitkä tukka ja on sen joskus leikannut niin varmaan tietää fiilksen, kun näinki lyhyt tukka tuntuu vähä alastomalta. No, parempi kroppa hyvin ja tukka sekasin ku kroppa sekasin ja tukka hyvin. Halusin vaan jakaa tän hyvän fiiliksen tästä kropan toimivuudesta teidän kanssa ;) Kivaa lauantai-iltaa just sulle!

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

6 vastausta artikkeliin “-5kg puolessa vuodessa”

  1. Kropan toimiminen ois ihanaa, mutta mää en oo viä päässy sinne asti… Vuosi lääkitystä takana ja silti ei vaan tunnu oikealta. Masentaa mutta minkäs teet. Treenit jatkuu ja kiristetyt ruokailut jatkuu, toivotaan että kroppa pääsee jossain vaiheessa mukaan. 😣

  2. Kropan toimintaa täällä haittaamassa kortisoni, joskus kroppa on ihan ulapalla siitä, mitä teen, mutta hitaasti hyvää tulee :)

    • Oikea asenne, sekin auttaa jo pitkälle :-) Jos jäisi vain negistelemään, niin varmaan kertyisi vielä stressihormonit päälle sekoittamaan pakkaa….. Hitaasti hyvä tulee, kuten uskon omallakin kohdalla :)

  3. Hienoa että kroppa on alkanut taas pelittää kunnolla ja tasapaino on löytynyt :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta